Pokud se cítíte prázdně ve vztahu, nejspíše patříte do jednoho z těchto hvězdných znamení

Pokud se cítíte prázdně ve vztahu, nejspíše patříte do jednoho z těchto hvězdných znamení
Někteří lidé jsou k pocitu samoty ve vztahu předurčeni svým hvězdným znamením. Pokud máte pocit, že vás váš partner nemůže zbavit pocitu vnitřní prázdnoty, ať se snaží sebevíce, je dost pravděpodobné, že spadáte do jednoho z uvedených znamení.

Ryby (19. února – 20. března)

Na to, že patříte do toho nejcitlivějšího znamení zvěrokruhu, jste někdy ve vztahu až příliš chladní. To má za následek, že váš partner se k vám také začne chovat chladně. V důsledku toho se cítíte nemilováni a nerespektováni svým partnerem. Váš vztah je pro vás prázdný a smutný.

Pokud se s vámi partner chce mazlit, pokud necítíte dostatek lásky, odbydete ho. To vede k četnému nepochopení a hádkám. Nakonec se domníváte, že váš partner je od vás nesnesitelně vzdálen, přestože se nachází metr od vás.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vše si berete až příliš osobně. Neexistuje nic, co byste si nevzali k srdci více, než jak to bylo původně myšleno. Pokud vás někdo nechtěl nijak urazit, nejspíše bude v šoku, jakmile mu sdělíte opak. Též mu dáte také zavařit velkým množstvím urážek, které podle vás nejsou tak strašné jako slova, která vám sdělil váš partner. Přemýšlíte dlouhé hodiny o tom, proč vám váš partner vůbec říkal ta špatná slova, až s ním nakonec nebudete chtít mít nic společného. Toužíte po velké pozornosti, abyste byli šťastní.

Pokud se vám jí od partnera nedostává, cítíte se ve vztahu prázdně.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud nejste ve vztahu, vůbec vám nevadí, že jste sami a nikdo si vás příliš nevšímá. Pokud si však najdete partnera a cítíte se s ním, jako byste žádného partnera neměli, je to něco jiného. Vaše samotářská povaha se s každým vztahem vytrácí.

Pokud si vás partner nevšímá vůbec, ne jen když ho o to požádáte, stanete se hodně náladovými. Nebudete ho poslouchat, protože vám přeci hodně ublížil. Váš partner se za své chování může připravit na vaši pořádnou odvetu, pokud nenaplňuje vaše očekávání ve vztahu.

Rak (22. června – 22. července)

Svého partnera hodně milujete, a proto, jakmile si vás přestane všímat, odloučení nesete příliš těžce. Chcete být milováni, abyste měli dobrou náladu. Chcete, aby se o vás partner řádně postaral a vy jste se starali o něj – kvůli tomu jste přeci do vztahu vstupovali.

Pokud se vám nedostává pozornosti a útěchy, začnete se cítit, jako byste vůbec neexistovali. Přestanete partnerovi projevovat své city, místo toho se uzavřete do vlastních myšlenek a svou milovanou osobu do nich v žádném případě nepustíte. Můžete si začít hledat někoho, kdo by vám rozuměl více než váš současný partner.

Zdroj článku: