Jak často sníte o založení rodiny, podle astrologie

Jak často sníte o založení rodiny, podle astrologie
Znáte se s partnerem již několik let. Domníváte se, že nyní nastal pravý čas založit rodinu? Přestože se vám to může jevit jako zcela normální, jsou mezi námi i tací, kteří rodinu neplánují. Nebo naopak, kteří plánují rodinu každou chvíli již od začátku vztahu.

Rozhodnout se zplodit dítě může upevnit vztah, ale rovněž ho může zničit. Vše záleží na tom, jak rodiče výchovu i samotný porod zvládnou. Přemýšleli jste již nad tím, že si s partnerem založíte rodinu? A jak často o tom sníte? Zjistěte, zda držíte krok se svým hvězdným znamením.

Beran (21. března – 19. dubna)

Neplánujete mít děti a zplození potomka je pro vás krutá rána, na níž si musíte zvykat. Je to proto, že více vás to táhne ke kariéře, a děti vaše plány zcela změní. Ovšem šance, že vznik dítěte bude plánovaný, je hodně nízká.

Býk (20. dubna – 20. května)

Určitě toužíte po založení rodiny, ale nikam nespěcháte a počkáte si na toho pravého partnera, s nímž byste rodinu skutečně chtěli. Děti vám dají pocit, že vaše rodina je nyní úplná, a také rádi pečujete o domov a s dětmi by se vaše radost z úklidu ještě zvýšila.

Děti jsou radost
Děti jsou radost | Zdroj: StockPhotoMg / Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Jsou dny, kdy se nemůžete příchodu svého potomstva dočkat. A další den je všechno jinak a přísaháte, že děti mít nikdy nebudete, protože by vám takový život stejně nevyhovoval. O dětech sníte často, ale dokud žádné mít nebudete, v hloubi duše k nim budete mít i odpor.

Rak (22. června – 22. července)

Jste ten typ člověka, který sní o založení rodiny neustále a od dob, kdy jste svého partnera spatřili poprvé. Jste rodinně založení a na děti se těšíte již od pubertálního věku. Máte radost z myšlenky, že můžete své zkušenosti předávat dál.

Lev (23. července – 22. srpna)

Na pořízení dětí myslíte častěji než by se mohlo zdát. Máte rádi uznání vaší autority a zároveň rádi ostatní poučujete. Čím více vás někdo poslouchá, tím lépe. Také se těšíte, až své děti budete moci chránit před vším špatným, co je v životě potká.

Panna (23. srpna – 22. září)

O dětech začnete přemýšlet až ve chvíli, kdy se vám splní všechny vaše sny. Víte, že při dětech byste to nezvládli tak dobře jako bez nich. Může trvat dlouho, než si usmyslíte, že si děti skutečně pořídíte.

Váhy (23. září – 23. října)

Milujete děti, proto po nich toužíte (či jste toužili) předlouho. Děti můžete učit a předávat jim své zkušenosti, navíc mají větší tendenci naslouchat vašim slovům více než dospělí jedinci. Pokud vás partner ujistí, že by chtěl mít jednou děti, budete mu o to nakloněnější.

Váhy touží po dětech
Váhy touží po dětech | Zdroj: Evgeny Atamanenko/ Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Milujete všechno ve svém životě. Proto jste vždy přemýšleli nad dětmi. Děti vás vždy fascinovaly díky svému odlišnému chování. Pokud jste někdy hlídali děti, hráli jste si s nimi po celý čas. Tajně jste přemýšleli nad tím, kdy konečně začnete tuto novou kapitolu vašeho života.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Neradi se vážete ke vztahu jako takovému. Partnera musíte hodně milovat, abyste souhlasili s rozšířením rodiny, ale sami od sebe děti nechcete. Raději cestujete a užíváte si své svobody než abyste se museli o někoho starat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Potřebujete peníze a hromadu úspěchů v životě, abyste se vůbec namáhali pomyslet na rodinu. Vždy jste chtěli jednoho dne mít rodinu, ale nikdy jste si nepředstavovali, jak by mohl vypadat váš klasický rodinný život.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Dobře víte, že s příchodem prvního potomka se vše změní. Již nebudete moci žít podle sebe, jak jste to dělali doposud. Nyní budete mít určitou zodpovědnost. A to vás děsí. Děti neplánujete, dokud si nebudete jisti, že jste na ně dostatečně připraveni.

Ryby (19. února – 20. března)

Byli jste zrozeni, abyste se stali rodiči. Po dětech tudíž hodně toužíte a hledáte partnera, po němž by vaši potomci byli úžasní. Své děti potřebujete, abyste měli komu dát veškerou svou lásku po celý den a každý den.