Velký Ravenův horoskop na duben. Váhy by si měly promluvit s partnery a Vodnáři si zaslouží čas pro sebe

Velký Ravenův horoskop na duben. Váhy by si měly promluvit s partnery a Vodnáři si zaslouží čas pro sebe
Astrolog a mág Raven Argoni přináší svou předpověď pro dubnový měsíc. Co vás čeká? I když okolnosti nejsou příznivé, v našich životech se pořád odehrává spousta dobrých věcí. Tento dubnový horoskop nám všem přináší úžasnou energii, pokud se opíráme o dobré duchy a vydáme se po vysoké cestě. Venuše, která je v Beranu, harmonizuje s Marsem, který je v Blížencích a vytváří pozitivní romantické vibrace.

Saturn, který je ve Vodnáři, se 9. dubna spojí s Uzly osudu, což vám umožní dělat karmická rozhodnutí. Následující den se Merkur, který je v Beranu, spojí se Saturnem a uzly osudu. Toto je velmi osudný den, ve kterém budete dělat velká rozhodnutí, která vás navždy ovlivní. Později 10. dne Venuše a Jupiter, který je ve Vodnáři, přinášejí optimismus k dosažení nového cíle. Astrolog Raven Argoni vás bude provázet i nestálým dubnem.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Na vaší orbitě se rodí a rojí spousta drbů, z nichž většinu jste vytvořili vy. Než budete hrnec dále míchat, zkuste opravit části, které jste nedávno spálili. Vzhledem k tomu, že vás vaši přátelé a rodina zbožňují, bude to snadný úkol.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Projevování peněz nebude náročné, pokud budete naprosto upřímní v tom, co chcete udělat, abyste dosáhli materiálního bohatství. Ve chvíli, kdy si uvědomíte své cíle a začnete vkládat energii do světa, očekávejte úspěch. Pokud věříte tomu, co děláte, ostatní vás budou následovat.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Komunikace je vaší silnou stránkou, a proto budete moci tento měsíc dát ostatním vědět, jak se cítíte. Varování je, že se vám může zdát agresivní vůči svým přátelům, ale tomu se lze jednoduše vyhnout, pokud se budete soustředit na své silné stránky a budete milí.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Práce jde dobře, ale vy toužíte po více penězích za své tvrdé úsilí. Nestyďte se zeptat, jakou cenu má vaše práce z hlediska peněz. Pravdou je, že si zasloužíte kompenzaci za vaši energii, čas, loajalitu a odpracované dlouhé hodiny.

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Strávil jsi dlouhou dobu na svém vysokém koni a rozdával rady těm, na kterých ti záleží. Nyní je situace opačná a vy jste ten, kdo hledá vedení. Nestyďte se (sentiment, který je vám velmi odlišný) při řešení vašich potřeb. Buďte otevření pro získání pomoci.

Váhy by měly dořešit osobní nedostatky se svými partnery
Váhy by měly dořešit neuzavřené záležitosti se svými partnery | Zdroj: dekazigzag / Shutterstock

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Stanovení hranic s přáteli a rodinou není nikdy snadné, zvláště když ne vždy dodržíte svůj konec dohody. Když stanovíte limity s ostatními, je jasné, že budete dělat totéž. Abyste získali respekt, který chcete, budete muset pracovat.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Láska byla v poslední době nevyzpytatelná hra. Rozhodli jste se však zůstat stranou divoké jízdy a vyřešit záležitosti se svou láskou/partnerkou. Pokuste se zvrátit drama tím, že budete 100% upřednostňovat svá očekávání. Když jim dáte vědět, co chcete, může to pomoci vyřešit problémy.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Toužíte po volnu v práci a možnosti se vyspat (spíše než jet naplno od rána do večera). Vyhraďte si během dne pár chvil na přestávku a projděte se po svém domě nebo si odpočiňte, abyste se ujistili, že nejste vyhořelí.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Existuje milion důvodů, proč utéct ze situace a romantiky, ale existuje také další milion důvodů, proč zůstat. Ujistěte se, že to dobré převažuje nad špatným, abyste věděli, zda jste ochotni, připraveni a schopni pracovat na věcech s partnerem, nebo naopak chcete odejít.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Místo toho, abyste se soustředili na to, co nemáte, respektujte to, co máte. Tráva může být na druhé straně vždy zelenější, ale to neznamená, že ta vaše neprospívá. Všechno, co máte, má větší cenu než cokoli jiného, ​​a proto byste se o to měli starat.

Ryby by se měly poradit o investicích
Ryby by se měly poradit o investicích | Zdroj: goodluz / Shutterstock

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Byl jsi tak zaneprázdněn děláním všeho pro všechny, že jsi zapomněl postarat se sám o sebe. Udělejte tento týden něco hezkého pro sebe jako odměnu za všechnu vaši tvrdou práci. Budete vděční a vděční, že dáváte své potřeby na první místo. Zkuste se nyní léčit.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Finanční plánování je koncept, který se snažíte zabalit. Nejlepší způsob, jak tomu porozumět, by bylo klást otázky s poradcem, spíše než vyhledávat informace na internetu. Získání informací vám pomůže získat hlubší znalosti o vašich investicích.