Velký horoskop z magických zrcadel na rok 2024. Berani se pustí do nových projektů a Lvi si uvědomí, že život nepřináší jen radost!

Velký horoskop z magických zrcadel na rok 2024. Berani se pustí do nových projektů a Lvi si uvědomí, že život nepřináší jen radost!
Magická zrcadla lákala už naše dávné předky svými tajuplnými schopnostmi, které nám pomáhají předpovídat budoucnost. Tato kouzelná zrcadla totiž dokáží předurčit hlavní linku vaší budoucnosti. Pojďme se společně podívat na to, co nás čeká v příštím roce…

Beran (21.3. – 20.4.)

Zrcadla vám do nového roku nabízejí energii pro vytvoření nových věcí, chopte se toho a hned na začátku roku začněte tvořit nové projekty. Dejte si však pozor na to, aby tato nově nabytá energie nebyla vložena do špatného projektu. Někdy je lepší nějaké plány raději odložit a v klidu si promyslet další postup.

Býk (21.4. – 20.5.)

Máte pocit, že se neustále musíte někomu podřizovat? A to jak v práci, tak i v partnerském životě? Magická zrcadla vám radí, abyste si uspořádali myšlenky, a následně si s partnerem nebo kolegy v klidu promluvili. Uvidíte, že to pročistí vzduch.

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Zrcadla vám následující rok přinášejí velkou dávku tvořivosti. Kromě tvořivosti přinášejí i vytrvalost. Zejména v práci byste se měli pustit do nějakého nového projektu, budete mít veliký úspěch. Pracujte na sobě a vydejte se za svým snem!

Rak (22.6. – 23.7.)

V roce 2024 budete doslova sršet energií. Svou sílu vložte do nových příležitostí. Pozor si dejte v rovině vztahové, pokud se naskytne příležitost nějakého románku, tak si raději nechejte zajít chuť. Vztahy, které rychle začnou, jsou velmi často také u konce.

Raci dejte si pozor na příliš rychlé vzplanutí
Raci dejte si pozor na příliš rychlé vzplanutí | Zdroj: IgorVetushko / Depositphotos

Lev (24.7. – 23.8.)

Magická zrcadla na začátku roku předpovídají nepříjemnosti, ale není to tak hrozné, jak to vypadá. Uvědomte si, že život s sebou nepřináší jen radost, ale i starosti, které vás tento týden zastihnou. Budete pociťovat trému a obavy, nevzdávejte se, naopak vás tato skutečnost posílí.

Panna (24.8. – 23.9.)

Neobracejte se zády k ostatním, tento rok by se vám to pak mohlo vymstít. Buďte všem nápomocní a zkuste se radovat z každé maličkosti! Magická zrcadla vám přinášejí radost, osud je vám příznivě nakloněn a rok 2024 bude pro vás velice úspěšný.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Plánujte! Pokud si vše dostatečně předem naplánujete, nemusíte mít obavu, že by vám něco nevyšlo. Magická zrcadla vám předpovídají hmotné záležitosti, takže pokud budete něco tvořit rukama, úspěch je zaručen. Měli byste si také naplánovat nějaký čas s rodinou, upevní to vaše vztahy.

Štír (24.10. – 22.11.)

Buďte trochu odvážnější a zkoušejte i nové věci. Zrcadla vám radí, abyste milovali svůj život a on bude milovat vás. Touto jednoduchou radou se máte řídit po celý rok. Tak to vyzkoušejte a uvidíte, třeba vás to nějakým způsobem změní.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Naučit se přijímat prohry a porážky není pro nikoho moc příjemné, každopádně to k životu patří a tento rok byste se na něco podobného měli připravit i vy. Magická zrcadla vám radí, abyste se nad svou prohrou zamysleli, a nakonec se vám to bude jevit jako výhra, jelikož se dokážete poučit ze svých chyb.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Láska vás výrazně ovlivní na celý tento nadcházející rok. Buďte otevření všem projevům náklonosti, jak od svých nejbližších, tak i kolegů. Láska má mnoho podob a číhá na vás na každém rohu. Zkuste se také více řídit srdcem, a ne rozumem.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Nový rok 2024 vám přináší moc. Dávejte si ale pozor, jak ji využijete, někteří by ji mohli vnímat tak, že jste sobečtí a lakomí. Uvědomte si, že moc a síla jsou pomíjivé, ale křivda způsobená na ostatních lidech zůstává.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Poslouchejte svůj vnitřní hlas, tak, jak vám radí vaše magická zrcadla. Co vám říká? Co chcete? Udělejte to! Je nejvyšší čas, abyste se věnovali jen sami sobě. V práci hledejte nová řešení problémů, vaši kolegové a nadřízení to velmi ocení.

Zdroj článku:
  • Autorský text