Tarotová karta Slunce vám projasní tuto středu

Tarotová karta Slunce vám projasní tuto středu
Karta mocného zářivého Slunce je jednou z nejpozitivnějších tarotových karet a vás tak tedy dnes čeká den zalitý slunečními paprsky a dokonalou energií. Tuto kartu byste dneska měli využít ve svůj prospěch na 100 %, jelikož když to uděláte, budete z ní čerpat ještě několik dalších dnů. Co si ale tato tarotová karta připravila pro jednotlivá znamení?

Beran (21.3. – 20.4.)

Dnes nastává jedno z nejradostnějších období vašeho života a bude se vám dařit ve všem, na co sáhnete. Karta Slunce má totiž vliv i na další dny a to, co dnes uděláte, se promítne do vaší budoucnosti. Pokud tedy chcete učinit nějaký důležitý krok, udělejte jej dnes!

Býk (21.4. – 20.5)

Karta Slunce přináší zamilovaným období plné lásky, něhy a touhy. Ti, kteří jsou single by dnes mohli potkat někoho, kdo je velice zaujme a z pouhého přátelství se brzy vyvine něco závažnějšího. Nebojte se oslovit nové lidi a navazujte kontakty.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Milí Blíženci, dnes byste měli být s těmi, kteří jsou vašemu srdci nejbližší. Karta Slunce vám vnukne hned několik zajímavých nápadů, jak byte společně mohli strávit čas. Co takhle společná snídaně, večerní večeře nebo romantické kino? Překvapte své blízké!

Rak (22.6. – 23.7.)

Pokud dneska vydáte alespoň trochu úsilí, karta Slunce vám pak dopomůže k velkému úspěchu, a to přeci za trochu námahy stojí, ne? To, co dnes uděláte, bude mít velký dopad na vaši budoucnost. Nebuďte tedy líní, dokončete projekt nebo přijďte sami s něčím novým a ohromte své okolí.

Lev (24.7. – 23.8.)

Karta Slunce vám dodá potřebnou energii k tomu, abyste začali realizovat své sny, touhy a plány. I když nebudou začátky úplně jednoduché, nevzdávejte se, protože úspěch na sebe nenechá dlouho čekat!

Panna (24.8. – 23.9.)

Milé Panny, načerpejte životodárnou energii Slunce, otevřete se lásce, harmonii, a hlavně novým příležitostem. Pokud vám dneska někdo něco nabídne, přijměte to a jděte do toho doslova po hlavě. Zkoušejte nové věci a užívejte si života.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Karta Slunce vám ukazuje, kudy by se měly vydat vaše kroky. Stačí naslouchat svůj vnitřní hlas a budete přesně vědět, jak se máte rozhodnout. Tento tarot je plný optimismu, najděte si tedy i chvilku na vaše přátele a rodinu a buďte s nimi.

Štír (24.10. – 22.11.)

Radujte se z každé maličkosti, z každého dnešního úspěchu a klidně se za to i odměňte tím, co máte nejraději. Díky pocitu z dobře vykonané práce se budete cítit jako znovuzrozeni. Myslete pozitivně a žijte naplno.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Milí Střelci, ve vztazích si dnes vyjasněte neshody a nejasnosti. Díky tomu budete moci začít s čistým štítem a prosvětlit kartou Slunce váš vztah. Zkuste si najít nějaké společné zájmy, koníčky, zkoušejte něco nového, naplňte se společnou energií a budete k sobě mít blíž.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Pokud máte rozjednanou nějakou práci, ať již v zaměstnání nebo v soukromí, karta Slunce vám ji pomůže brzy dokončit a díky této malé pomoci zažijete i velký úspěch. Radujte se z něj, odměňte se, ale neusněte na vavřínech a brzy se pusťte do nějakého nového projektu.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Milí Vodnáři, karta Slunce vám dnes přinese nejen možnost úspěchu, ale také nové vyhlídky, nové začátky. Měli byste se jich chopit a proměnit je ve svůj prospěch, bude to velice příznivé pro vaši budoucnost. Pokud jste však unavení zkoušet něco nového, nevadí, odpočiňte si.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Karta Slunce vám dodá tolik potřebnou energii k tomu, abyste mohli kreativně tvořit a přemýšlet o svých plánech a cílech. Dnešní den byste měli využít na maximum a pracovat tak, jak to jen půjde. Práce vás bude bavit a naplňovat, navíc díky ní zažijete brzy úspěch. 

Zdroj článku:
  • Autorský text