Sen o ukradení auta

Sen o ukradení auta
Automobil není pouze majetkem, ale skrz svoji funkci jako primární dopravní prostředek v sobě může sen skrývat i podobné symboly jako sen o zmeškání letu, či ztracení se na cestě.

Varianta č. 1 – Katastrofa

V této formě je se samotný sen točí pouze kolem situace ukradeného auta. Můžeme se ve snu snažit vypátrat zloděje, ale dílčí složkou jsou v tomto případě emoce plynoucí ze ztráty našeho majetku.

Během představování automobilu Americkému trhu se tehdejší kampaně silně zaměřily na situování auta jako produktu, který musí vlastnit každý moderní člověk. Stejně jako televizory, či v současnosti chytré telefony existují produkty, o kterých jsme marketingem přesvědčeni, že je musíme vlastnit, abychom „zapadali“ a byli produktivním členem společnosti.

Ztráta automobilu v sobě nenese pouze strach z prodělaných peněz, ale i s tím spojené ostrakizace a posměšků, což může být právě tím, z čeho máme obavy a sen se nás před tím snaží varovat.

Překonání vlivů společnosti a kultivace vlastních názorů jsou jedinou možnou cestou k plnohodnotné individualizaci a sebeaktualizaci jedince.

Varianta č. 2 – Auto ztraceno před cestou, či během ní

Snář podotýká, že v této formě je sen velmi podobný snu o zmeškání vlaku, či letadla, avšak oproti nim se vyznačuje vyšším důrazem na zásah třetí strany. Zatímco v případě zmeškání letu může být ve snu chyba zapříčiněna někým jiným v rámci ztráty auta často cítíme ve snu pocit, že jsme si nechránili to, co je nám drahé a na základě toho ztratili možnost realizace vlastních cílů.

Ukradení automobilu symbolizuje přistřižení křídel a ztrátu schopnosti na této cestě pokračovat. Žádná ztráta však není nezvratná.

Přehodnoťte své cíle a zjistěte, jak musíte své plány upravit, abyste je dokázaly realizovat.