Sen o bezdomovci

Sen o bezdomovci
Snář říká, že sen o bezdomovci přináší informaci o tom, že vás nahlodávají pocity samoty a opuštěnosti. Sen se vás také snaží upozornit na to, že vám hrozí hmotné strádání.

Sen o špinavém bezdomovci

Výkladem snu o špinavém a zapáchajícím bezdomovci je předzvěstí chudoby. Může se stát, že ztratíte společenské postavení a mohou vás postihnout hmotné potíže. Měli byste být velmi opatrní ve svých záměrech a neměli byste zbytečně riskovat.

Jestliže se vám zdálo o bezdomovci, znamená to, že vám hrozí ztráta vašich životních podmínek a ztráta rodinné pohody. Hrozí hádky v rodině. Měli byste se zaměřit na duchovní hodnoty rodiny a prohlubovat je.

Sen o bezdomovci na schodišti

Pokud se bezdomovec ve vašem snu zdržoval na schodišti, sen vás upozorňuje na to, že byste si velké problémy a ztráty mohli způsobit vy sami. Proto si dejte pozor na neověřené transakce a rizikové obchodní cesty.

Zdroj: Autor: Halfpoint / Shutterstock

Viděli jste ve snu bezdomovce, který byl duchovně obdařen? Například vedl velmi zajímavý a poučný rozhovor a zároveň vás žádal o peníze? Porozhlédněte se kolem sebe. Hrozí, že mezi vašimi přáteli se naskytl někdo ve složité finanční situaci.

Jestli se vám zdálo o bezdomovci, který se před svým okolím skrývá a stydí se za své postavení, očekávejte potíže. Hrozí, že budete brzy čelit jakési nespravedlnosti.

Vy sami bezdomovcem

Pokud se vám zdál sen o tom, že jste se stali bezdomovcem, který žádá o peníze, měli byste si dát velký pozor v rámci obchodních jednání. Hrozí vám velké ztráty, které by mohly ovlivnit vaši finanční situaci.

Sen o agresivním bezdomovci

Jestliže se vám zdál sen o bezdomovci, který byl agresivní, hrubý a chtěl vám něco vzít, dejte si pozor na materiální ztráty, které vám mohou hrozit.

Sen o bezdomovci na ulici

Zdálo se vám o bezdomovci, který pobývá na ulici? Dejte si pozor na své přátele. Jeden z nich vás může zradit. Nemusíte na svou osobu prozradit úplně všechno.