Rodičovský horoskop na celý rok 2023. Jaké vztahy Vás čekají s potomky?

Rodičovský horoskop na celý rok 2023. Jaké vztahy Vás čekají s potomky?
Být rodičem rozhodně není jednoduché a snad každý pořádný rodič touží po krásných vztazích se svými potomky. Jak se bude jako rodičům dařit právě Vám? 

Rodičovství je zajisté jednou z nejkrásnějších zkušeností v životě každého člověka. Děti jsou obrovská radost, ale umí být také pořádnou starostí. Snažíme se být skvělými rodiči, ale občas nám osud přihraje do cesty nejrůznější nepříjemné události, zranění nebo třeba obyčejnou pubertu. Na co se může v rodičovství těšit právě Vaše znamení v roce 2023? Co můžete udělat pro to, aby se Vaše vztahy zlepšily nebo udržely ve skvělé kondici? 

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.) 

S Vašimi potomky možná nebudete mít na začátku roku úplně optimální vztahy. Často se budete potkávat se vzájemnými pocity nepochopení. Nepropadejte ale panice. Vše se brzy vyřeší. Důležité je, abyste poslouchali především své srdce a pocity. Nenechejte si do výchovy příliš mluvit. Vaše srdce Vám poradí nejlépe. Zaměřte se na společně strávený čas a dbejte na to, aby se Vaše děti s Vámi cítily v bezpečí, a především z Vás cítili bezpodmínečnou lásku za všech okolností. 

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.) 

V roce 2023 zavládne ve Vašem rodinném životě harmonie a krásné vztahy. Finančně se Vám bude skvěle dařit, a Vy tak budete moct dopřát sobě i dětem mnohem více než obvykle. Čeká na Vás hodně společných zážitků, které utuží Vaše vztahy. Nezapomínejte ale také na svého partnera/partnerku. Vaše rodičovská role není jediná ve Vašem životě a Vaše láska by si mohla připadat poněkud odstrčeně. 

Blíženec (22. 5. –⁠ 21. 6.) 

Děti Vám tento rok nedají příliš zabrat, a Vy si tak budete moct dopřát více času pro sebe. Můžete si najít nový koníček nebo vyzkoušet sport, který Vás již delší dobu láká. Díky tomu poznáte nové lidi, kteří Vám dodají novou vlnu energie do života. Zažijete spoustu legrace a krásných dnů, což Vám pomůže především po psychické stránce. Do sportovních aktivit můžete více zapojit také své děti, Vaše vztahy se díky tomu ještě utuží. 

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.) 

Pokud chcete v nadcházejícím roce zlepšit nebo utužit vztahy se svými dětmi, zaměřte se na společné aktivity. Budete mít skvělé příležitosti společně poznávat nová místa. Jste skvělý rodič a je důležité, abyste tomu věřili i v případech, kdy Vám Vaše děti něco vyčítají. Hledejte způsob, jak si k sobě najít cestu. Tvořte, povídejte si, poznávejte svět a zažijete krásný a pohodový rok. 

rodina
Zdroj: popcorner/ shutterstock | rodina

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.) 

Tento rok si dejte pozor na zbytečné hádky. Vaše děti budou zkoušet, co si k Vám mohou dovolit, a pro Vás bude velmi důležité nastavit si své hranice. Dělat kompromisy je v pořádku, ale zodpovědnost stále ještě leží na Vás. Dejte svým dětem prostor vyjádřit se a společně hledejte řešení, se kterými budete souhlasit Vy i Vaše děti. Díky tomu získáte nejen klid a harmonii, ale důvěru svých dětí a lepší vztahy v rodině. 

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.) 

Rok 2023 si pro Vás chystá jednu velkou lekci. Díky svým dětem budete nuceni naučit se větší spontánnosti. Máte rádi život naplánovaný, ale jak se říká, člověk míní a Pan Bůh mění. Ve Vašem případě budou měnit Vaše děti. Přinesou Vám do života situace, které Vaše plány nezvratně změní a Vy se budete muset přizpůsobit. Nemusíte se ale těchto změn nijak bát. V konečné fázi z nich vytěžíte maximum a zásluhou za Vaši snahu bude spokojená rodina a šťastné děti. A to je to, co si přejete nejvíce. 

Váha (23. 9. –⁠ 23. 10.) 

Nadcházející rok přinese do Vašeho rodinného života klid, mír a harmonii. S dětmi si budete rozumět a potěší Vás také svou zodpovědností. Potrápit by Vás ale mohly drobné úrazy a nemoci Vašich děti. Promluvte si s nimi o bezpečnosti při sportu a venkovních aktivitách a dbejte také na jejich správnou životosprávu a prevenci. Vyhnete se tak mnohým nepříjemnostem a budete si moct užívat krásné společné dny.

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.) 

Milujete péči o svou rodinu a rádi se cítíte potřební. Rok 2023 pro Vás tak může být poněkud náročný, protože zjistíte, že děti rostou až příliš rychle a Vaši péči vyžadují stále méně. To ale neznamená, že Vás nepotřebují nebo že Vás nemají rádi. Snažte se přizpůsobit společné aktivity Vašim potomkům a dejte jim dostatek prostoru, aby se sami vyjádřili, co právě v životě chtějí a potřebují. Naučte se respektovat jejich přirozený vývoj a je samotné. 

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.) 

V roce 2023 na Vás čeká nádherná příležitost, jak trávit společný čas s Vašimi dětmi. Může se jednat o velkou dovolenou v cizině, v Česku, ale také o větší množství malých výletů. Na svých cestách zažijete s dětmi velmi krásné chvíle a společně strávený čas si budete užívat nejen Vy, ale také Vaše děti. 

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.) 

Pokud jste se narodili ve znamení Kozoroh, dejte si v roce 2023 pozor na hádky, neoprávněné výčitky a špatnou komunikaci, která nelze vzít zpět. Chování Vašich dětí se možná může dát omluvit pubertou, ale Vy už máte tento složitý věk dávno za sebou. Dejte si pozor na negativní kritiku, kterou můžete svým dětem velmi ublížit. 

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.) 

V nadcházejícím roce si občas budete připadat nedocenění a vyčerpaní. Máte pocit, že role rodiče Vás naprosto zaměstnává a unavuje. Své děti milujete, ale budete potřebovat také nějaký čas jen pro sebe. A to je naprosto v pořádku. Zapojte do péče o děti i své okolí a najděte si dostatek času pro sebe a své koníčky. Vaše rodinné vztahy to jen vylepší. 

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.) 

V roce 2023 budete mít skvělou příležitost, jak zlepšit vztahy se svými dětmi. Samozřejmě je velmi milujete, ale občas nemáte chuť a náladu věnovat se společným aktivitám. To se ale naštěstí změní. Podaří se Vám najít společný koníček, kterému se bude společně věnovat s naprostým zápalem. A to bude pro Váš vztah velmi zásadní. 

Zdroj článku:
  • autorský text