Průšviháři zvěrokruhu, kteří prostě milují chaos. Také si nemůžete pomoct?

Průšviháři zvěrokruhu, kteří prostě milují chaos. Také si nemůžete pomoct?
Chaos je občas prostě součástí života. Někteří se k němu přiklání dobrovolně, zatímco jiní se od něj neúspěšně snaží prchat. Tato 4 znamení si pořádný průšvih umí užít. Zmatení a chaos, který způsobí, je pro ně vzrušujícím zážitkem. Proč se tak cítí? A najdete se mezi nimi?

Štír

Štíři jsou chaotičtí, a to většinou dobrovolně. Bohužel v tomto zápalu umí být i zlí a pomstychtiví. Není to pro ně jen zábava, ale i způsob, kterým nechat druhé zaplatit za to, co jim provedli.

Neberte je ale jen negativně, jsou to milující a citlivé lidé, kteří by za své nejbližší položili život, ale jsou také skvělými manipulátory, kteří umí využít situace. Pokud je tedy něčím urazíte, raději si dávejte pozor, umí být hodně zákeřní. Většinou vás však nekonfrontují přímo, ale nastraží na vás nějaké nepříjemné naschvály. Není divu, že už od dětství se mohou za své kousky dostávat do problémů. Často na svou stranu navíc svedou i druhé. Umí prostě dostat to, co chtějí, a vy jim to často dáte dobrovolně, i když o tom ani nevíte. 

Blíženci

Blíženci chaos ani tolik nevyhledávají, ale přesto si je dokáže vždy najít. Dělají totiž věci bez rozmyslu a ženou se do něčeho jen proto, aby otestovali, co všechno vlastně dokážou. Vůbec nemyslí na následky, ale to je přece jenom součástí zábavy.

Pořádný chaos je dokáže oživit, i když na tom zrovna nejsou nejlépe. Tento nezodpovědný přístup vysvětlují tím, že žijí v přítomnosti. Ve skutečnosti je ale všechno, co dělají, jednoduše nadmíru chaotické. Nezjednodušuje jim to ani jejich nerozhodnost a proměnlivost. Zábava s nimi ale rozhodně je, to jim nikdo vzít nemůže.

Lev

Lvi chaos způsobí, kamkoliv vkročí. Rozhodují se impulzivně a dělají si, co chtějí. To je pro průšvihy jako orná půda, a není se tak čemu divit, pokud vám Lvi popisují už pátý problém, do kterého se tento týden dostali.

Navíc jsou tvrdohlaví a sobečtí, takže vše musí být podle nich. Samozřejmě vždy všechno nevyjde podle plánu, a tak se mohou snadno rozčílit i kvůli naprostým maličkostem. Zbytečně tak svými slovy a činy raní všechny kolem sebe. Ve skutečnosti si takové scény vcelku užívají. Je to taková jejich záliba a vzpomínkami na tyto scénky si krátí dlouhé chvíle.

Beran

Akční Berani do místnosti vtrhnou jako tornádo a nezdráhají se s sebou smést i všechny kolem. Chaos je pro ně také spíše zábavou než odplatou. Milují spontánní rozhodování a jsou pořád plní pozitivní energie. Pro některé tedy mohou být až moc aktivní a intenzivní, ale určitě umí zapůsobit a všechny šokovat. Ptají se na provokativní otázky, nebojí se říkat pravdu, i když je trochu bolestivá, a jsou prostě odvážní, jak slovy, tak činy.

Rádi se tedy hádají, jen aby se mohli smát argumentům jejich oponentů. Občas tedy úmyslně vytváří chaos a dělají průšvihy, protože se tím zkrátka opravdu dobře baví.

Zdroje článku: