Partnerský horoskop na 3. prosincový víkend: Kozorozi budou nepochopeni, Panny odhalí problém

Partnerský horoskop na 3. prosincový víkend: Kozorozi budou nepochopeni, Panny odhalí problém
Nastává skvělý čas na udobření ve vztahu, pokud si s partnerem momentálně nerozumíme, nebo posílení již dost silného vztahu, ale někteří z nás se mohou i pohádat. Tento víkend se Mars spojí s Uranem, což posiluje naši intuici a pomáhá nám rozumně vyřešit i zdánlivě neřešitelnou situaci. Podívejte se na svůj partnerský horoskop pro tento víkend.

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento víkend budete romanticky založení. Víte, že vztah musí vzkvétat, aby vydržel, a pro partnera si připravíte příjemné překvapení. Také Vaše hravá stránka se naplno projeví, zároveň se stane inspirací pro Vaše velké překvapení. Partnera to potěší, dáte si záležet, aby se mu to líbilo.

Býk (20. dubna – 20. května)

S partnerem jste si v poslední době příliš nerozuměli. Snažil se Vám něco vysvětlit, ale Vy jste jeho slova nechtěli pochopit. Nyní nastává změna. Již v pátek si uvědomíte, že jste měli přehnanou reakci, a partnerovi se omluvíte. To vám oběma umožní spolu opět vycházet.

Blíženci (21. května – 21. června)

Od pátku do neděle budete hodně optimističtí, na rozdíl od většiny dnů v tomto týdnu. Váš vztah s partnerem se hodně zlepší, dokonce můžete vymyslet celodenní program. Zaměříte se převážně na to, co baví Vašeho partnera, Vám plně postačí, že strávíte společný víkend.

Rak (22. června – 22. července)

Uvědomíte si, že jste na svého partnera měli v poslední době příliš vysoké nároky a nezachovali jste se k němu úplně čestně. Nemějte obavy, máte celý víkend na nápravu. Sdělte svému partnerovi své poznatky, možná bude chvilku naštvaný, ale nakonec to pochopí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Chcete-li svému partnerovi udělat radost, probuďte svou kreativitu a složte partnerovi básničku či mu kupte výjimečný dárek. Po celý víkend budete svému partnerovi dělat radost svou přítomností, ale také slovy dokážete hodně. Vašemu partnerovi vyjádříte lásku na tisíc způsobů.

Panna (23. srpna – 22. září)

Po celý víkend můžete mít ten divný pocit, který Vám říká, že ve vztahu něco přehlížíte a tím bráníte štěstí Vás i partnera, nebo tuto nedokonalost můžete odhalit prostřednictvím snu. Tak či tak budete mít na promluvu s partnerem a nápravu chyb celý víkend, budete jednat moudře.

Váhy (23. září – 23. října)

Váš partner bude tento víkend přímo nadšen z Vašich slov. Můžete mu pomoci vyřešit problém, vyjádřit se pomocí komplimentu či mu věnovat malou pozornost na důkaz své lásky. Od pátku do neděle z Vás bude mimořádně pozorný a milující partner, což Vašemu miláčkovi bude imponovat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud se nacházíte v neharmonickém vztahu a nevíte si rady, o tomto víkendu se naplno projeví Vaše intuice. Nacházíte-li se v harmonickém vztahu, o tomto víkendu si budete rozumět více než obvykle, hlavně z toho důvodu, že Vás nic nerozhodí a budete optimističtí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Již v pátek na sobě pocítíte změnu, budete partnerovi více důvěřovat a také komunikace se výrazně zlepší. Díky této komunikaci zjistíte, že s partnerem máte společného mnohem více, než jste si doposud mysleli, a vztah se opět začne zlepšovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pátek si nemusíte být jisti, zda svému partnerovi opravdu rozumíte. Tento den se více než jakýkoliv jiný budete cítit naprosto odlišně od svého partnera. V sobotu a v neděli nemusí partner přesně pochopit slova, která mu řeknete, tyto dny mu své plány raději nesdělujte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Již od pátku budete tušit, jak na tom se vztahem jste. Také budete pamatovat na to, že všechno se dá vyřešit. Po celý víkend budete mít hodně zvýšenou intuici, budete přemýšlet o minulosti a také si ujasníte, co ve vztahu budete očekávat v budoucnu. To Vám usnadní vzájemnou komunikaci.

Ryby (19. února – 20. března)

Vše bude záležet na tom, jak k Vám je Váš partner upřímný. V pátek, v sobotu i v neděli se můžete dozvědět o jeho nečestnosti, pokud existuje. Pokud Vás partner miluje natolik, že je k Vám zcela upřímný, žádné překvapení Vás nečeká, naopak Vaše pouto se ještě prohloubí.

Zdroj článku: