Partnerský horoskop na 1. lednový týden: Váhy rozveselí partnera, Kozorozi budou sdílnější

Partnerský horoskop na 1. lednový týden: Váhy rozveselí partnera, Kozorozi budou sdílnější
Venuše bude od pondělí pod vlivem Vodnáře, s partnerem nám umožní pracovat na společném projektu a zároveň se cítit spolu dobře. Celý týden si budeme s partnerem skvěle rozumět, navíc páteční úplněk, kdy Měsíc bude pod vlivem Raka, romantiku ještě okoření. Na co se můžete těšit Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

V pondělí budete sdílet se svým partnerem svůj nápad zlepšit život ve Vaší komunitě a požádáte ho o pomoc. Nápad bude tak skvělý, že Váš partner bude souhlasit. O víkendu zatoužíte změnit něco ve Vašem domově. Partnera požádáte o pomoc, avšak pozor na Vaši podrážděnost, pokud Vám něco nevyjde.

Býk (20. dubna – 20. května)

Od pondělí započne Vaše skutečná kreativita. Partnerovi uděláte svým dílem radost, ať už se jedná o obrázek, který pro něj nakreslíte, nebo o kreativně napsaný dopis, který mu předáte. Sblíží Vás to, tak se nezapomeňte pochlubit. Intimita bude o víkendu stoupat, můžete experimentovat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud zrovna nevíte, zda byste měli s partnerem zůstat, tento týden se to dozvíte. Společný výlet Vám umožní nahlédnout do partnerovy skutečné osobnosti. Pokud si chcete s partnerem popovídat po sexuální stránce, nejlepší čas je o víkendu.

Rak (22. června – 22. července)

Někdo se Vám svěří se svými problémy v partnerství, což je pro Váš partnerský vztah přínosem, poněvadž si uvědomíte, že i Vy jste ve vztahu pochybili. Stane se to nejspíše v pondělí. Naštěstí tento skrytý problém zdárně vyřešíte a s partnerem se můžete těšit velké spokojenosti ve vztahu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Již od pondělí pocítíte partnerovu lásku v obrovském měřítku. Pokud si přesto myslíte, že na vztahu je ještě co zlepšovat, zapojte se do aktivit, které Váš partner miluje. Možná zjistíte, že budou bavit i Vás. O víkendu můžete zjistit, že Váš partner je to nejlepší, co Vás v životě potkalo.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento týden Vás čeká velké uspokojení ve vztahu, Váš partner si za Vámi přijde pro radu a Vy rychle a účinně vyřešíte jeho problém. Bude Vám vděčný a bude si Vás více všímat, avšak nebude obtěžovat. V pátek si budete myslet, že vztah může být lepší, a budete se partnerovi věnovat naplno.

Váhy (23. září – 23. října)

Po celý týden si budete partnera všímat a uděláte vše pro to, abyste ho neustále rozveselovali. Od pondělí do čtvrtka můžete mít sexuální narážky, jakmile se ocitnete v soukromí, nebude se však jednat o nic, co by partnera urazilo. O víkendu si dejte pozor na nereálné cíle, které si v partnerství stanovíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V pondělí můžete s partnerem začít zdobit Váš dům. Již tak úplně neodráží Váš životní styl a Vy se to budete snažit změnit. Také s romantikou a intimitou nebudete zahálet, naopak partnera uděláte šťastného. O víkendu se s partnerem dohodnete, že vyzkoušíte něco nového.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Na flirtování není nic špatného, ovšem mějte na paměti, že svůdná slova byste měli říkat svému partnerovi a ne někomu cizímu. Myslete na to první čtyři dny v týdnu. O víkendu Vám hrozí podrážděnost, abyste se vyhnuli hádkám, stravte nějaký čas o samotě, dokud Vás tato nálada nepřejde.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš partner může jásat, vzhledem ke zlepšení Vaší finanční situace tento týden budete spokojení a mnohem sdílnější než většinu dnů. Sice na sebe nebudete mít tolik času, ale spokojenost ve vztahu i přesto poroste. O víkendu se mohou vyskytnout obavy ohledně partnera, ale také si v posteli užijete spoustu zábavy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vztah s Vaším partnerem bude nadmíru dobrý. Váš smysl pro romantiku se naplno projeví. Budete se chtít s partnerem pomazlit, přijde Vám to jako skvělý nápad. Po celý týden budete romanticky založení více než kdy jindy. O víkendu bude klíčová komunikace mezi Vámi.

Ryby (19. února – 20. března)

Co se týče vztahu samotného, budete mít skvělou intuici, ale také budete mít tendenci nechat se ovlivnit vztahy z minulosti. Pokud Vás tato tendence pohltí, můžete vztahu v první polovině týdne uškodit. O víkendu budete na partnera mnohem milejší, budete myslet romanticky.

Zdroj článku: