Velký novoroční horoskop na 1. 1. 2023. Bude pro vás tento den přelomový?

Velký novoroční horoskop na 1. 1. 2023. Bude pro vás tento den přelomový?
Nový rok a datum 1. 1. nám dávají pocit nových začátků a možností. Pro která znamení bude tento den přelomový? Co můžete od Nového roku očekávat? 

Přelomový pro nás může být každý den v roce. Ale buďme upřímní, první leden byl tak nějak stvořen pro nové začátky a nová odhodlání. Kolik z nás někdy řeklo „od ledna začnu sportovat/držet dietu/studovat jazyky“? Jak moc nám ale tento den změní život, je jen a pouze na nás a našem odhodlání. Jistou roli v tom ale hraje také osud, který si pro mnohá znamení připravil výzvy a situace, které naše životní změny ještě urychlí. Budete patřit mezi tato znamení? A na co se máte v tento den zaměřit, aby se váš život obrátil k lepšímu? 

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.) 

V tento den vás mohou potrápit pocity smutku, které budou pramenit především z vaše subjektivního vnímání celé situace okolo vás. Kvůli tomuto smutnění ale můžete přehlédnout skvělou příležitost, která může velmi pozitivně ovlivnit vás život. Myslete proto pozitivně a mějte oči otevřené. 

 Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.) 

Na Nový rok se vám otevře otázka rodiny a vlastního bydlení. Pokud chcete v této oblasti něco změnit, chytněte tuto myšlenku a nepouštějte ji. Vizualizujte si své sny a přání z této oblasti a místo předsevzetí si napište přesný postup, jak toho můžete dosáhnout. 

Blíženec (22. 5. –⁠ 21. 6.) 

Nový rok vám přinese situaci, která pro vás nebude příjemná, ale bude pro vás velmi důležitá a výrazně vám změní život. Přijde to jako blesk z čistého nebe. Je důležité, abyste se nevzdávali, a naopak zapracovali na tom, co je pro vás opravdu důležité a co vás naplňuje. 

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.) 

Uplynulý rok byl pro vás velmi hektický a náročný a vy toužíte po klidu a harmonii. Ta ale do vašeho života nepřijde sama. Budete muset být aktivní a na svém štěstí pořádně zapracovat. Sedněte si a zapřemýšlejte, co všechno můžete pro naplnění svých přání udělat. 

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.) 

V tento den se nebudete cítit příliš dobře po psychické stránce a u mnohých to může přesáhnout i do fyzické stránky. Tento problém ale bude pramenit v zášti, kterou ve svém srdci máte. Odpusťte lidem, kteří vám ublížili, a odpusťte také sami sobě a chopte se nové příležitosti, kterou můžete své chyby napravit. 

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.) 

Vaše pocity bude 1. 1. ovládat naštvání na člověka, který vám v minulosti ublížil. Tyto pocity vás ale nikam neposunou a je důležité nechat je odejít. Věřte si, zapracujte na svém sebevědomí a přijměte zodpovědnost za svůj život a vlastní štěstí

Váha (23. 9. –⁠ 23. 10.) 

Nový rok vám dá skvělou příležitost, jak upevnit vztahy ve své rodině. Uvědomíte si, jak moc je pro vás rodinná stabilita důležitá a začnete na ní více pracovat. Popřemýšlejte, jak můžete více o své rodinné vztahy pečovat a budovat je. 

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.) 

První leden vám dodá čerstvou energii a naději na život snů. Abyste ale využili veškerý potenciál toho, co vám osud nabízí, musíte myslet pozitivně a odpoutat se od věcí z minulosti, které vám ublížily, a které vás táhnou zpět. 

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.) 

První leden vás nakopne, abyste zlepšili svoji finanční situaci. Zaměříte se na sestavení finančního rozpočtu a začnete přemýšlet nad tím, co všechno můžete udělat. Pomoci vám může také rodina nebo odborníci. 

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.) 

Tento den by pro vás přelomový být mohl, ale poněkud negativním způsobem. Dejte si velký pozor na lákadla v podobě novoročních slev a neutrácejte zbytečně. Můžete se tak totiž dostat do velkých finančních problémů. 

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.) 

Na Nový rok se můžete dočkat zprávy, která vás donutí o sobě více přemýšlet. Zamyslíte se nad tím, jak můžete svůj život změnit k lepšímu a být šťastní. Buďte na cestě za štěstím asertivní a nebojte se projevit, co opravdu chcete. 

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.) 

Tento den pro vás může být velmi náročný a zlomový. Přijdete totiž o pocit bezpečí a jistoty. Ale věřte, že tato situace bude základem pro váš šťastnější život. Uvědomíte si totiž, že nechcete žít jako doposud a překopete svůj život od základů.

Zdroj článku:
  • Autorský text