Nejhorší den příštího týdne podle Vašeho znamení

Nejhorší den příštího týdne podle Vašeho znamení
Vodnáři by se měli hlídat v milostných vztazích a na Střelce budou doléhat těžkosti všedních dní!

Ač nebude příští týden zrovna smolným, i tak nás čekají jak lepší, tak horší dny. Obecně většina novinek a experimentů dopadne positivně. Naopak pokud se snažíte držet se ověřené klasiky, moc dobře se Vám dařit nebude…

Beran (21.3. - 20.4.)

Pondělí pravděpodobně bude pro toto znamení složité. Myslete na to, že je důležité myslet na to, po čem toužíte a ne na to, čeho se obáváte. Pokud své myšlenky uhlídáte, projdete tímto smolným dnem relativně bez úhony, ale pokud se poddáte negativitě, mohly by Vám uniknout důležité informace.

Býk (21.4.-21.5.)

Záleží pouze na Býkovi jednotlivci, zda bude mít tento týden svůj smolný den. Je pro Vás opravdu čas se posunout a jít dál, pokud se tomu ale budete bránit, budou pro Vás pátek a zejména sobota opravdu krušné. Pokud nevyslyšíte volání, budete s faktem, že je na čase pustit se všeho starého a nefunkčního seznámeni mnohem drsnější cestou než doposud.

Blíženci (22.5.-21.6.)

V úterý se pravděpodobně nebudete cítit úplně ve své kůži. Vaše energie bude velmi nízko a nálada na tom nebude jinak. Dovolte ostatním, aby Vás zahrnuli láskyplnou péčí a nechte se taky chvíli hýčkat. Ač pro Vás tento den bude i tak nepříjemný, aspoň v něčem se o něco zlepší.

Rak (22.6.-22.7)

Raci jsou tento týden opravdovými šťastlivci! Poplují si na vlně nových positivních objevů ohledně sebe samotných a žádný vyloženě špatný den se jich nebude týkat.

Špatný den tentokrát raky nečeká, jste zkrátka šťastlivci
Špatný den tentokrát raky nečeká, jste zkrátka šťastlivci | Zdroj: stokkete / Depositphotos

Lev (23.7.-22.8.)

Možná se cítíte zaseknutí a nerozhodní a to Vás bude v průběhu tohoto týdne velmi tížit. Budete se chtít už mermomocí hnout z místa, ale teď není vhodný čas na spěch. Obzvláště ve čtvrtek bude Vaše netrpělivost na vrcholu, ovládněte ji! Nebojte, Váš čas přijde.

Panna (23.8.-22.9.)

Pondělí Vám přinese do života pěkný zmatek. Všechno zlé ale může být pro něco dobré. Když si udržíte positivní přístup, uvidíte, že zdánlivě náhodné události jsou odpovědi na Vaše motlitby a otázky. Věnujte jim pozornost a brzy se k Vám navrátí tolik potřebný klid a mír.

Váhy (23.9.-23.10.)

Váhy by si měli obzvláště ve středu dávat pozor, protože vibrace mezi Vámi a Vašimi ženskými předky nebudou příznivé. Nepouštějte se do složitých debat a našlapujte opatrně, opak Vám přinese vážné problémy.

Štír (24.10.-22.11.)

V pondělí pro Vás nastane doba, kdy budete ztotožněni s tím, že je nutné se poohlédnout po jiných možnostech. Toto zjištění pro Vás nebude vůbec jednoduché. Již delší dobu si ho v sobě nevědomě nesete a již je opravdu čas učinit změny.

Střelec (23.11.-21.12.)

V pátek na Vás budou doléhat složitosti všedních dní víc než jindy. Budete lehce vyveditelní z míry a udržet si positivní mysl bude opravdu těžké. Ať už se Vám to podaří či nikoliv, dopřejte si odpoledne čas na odpočinek. Dopřejte si samotu a řádně se opečujte.

Kozoroh (22.12.-20.1.)

Možná někdy máte sklony nakládat si toho až příliš… Obzvláště ve středu se budete cítit vyčerpaní a přepracovaní. Odpočiňte si a nenechte si tím sebrat vítr z plachet, mohli byste se tak připravit o skvělé novinky v dalších dnech.

Vodnář (21.1.-20.2.)

Obzvlástě ve středu by si Vodnáři měli dát pozor, aby neztratili pozornost a to především v milostných vztazích. Pokud se Vám nepodaří v tento den dopřát své polovičče dostatek vědomého času, bude to pro Vás mít vážné následky.

Ryby (21.2.-20.3.)

Život je někdy sám o sobě složitý, což na Vás bude v úterý zvláště dopadat. Zkuste si ho v tento den co nejvíce zjednodušit, zaměřit se na primární potřeby a zbytek vypustit. Obnoví se tak tok Vašich aktivit a moc se Vám uleví.

Zdroj článku:
  • Autorský text