Chtěli byste vědět, jaký byl váš minulý život?

Chtěli byste vědět, jaký byl váš minulý život?
Určitě už vás někdy napadlo, čím jste asi byli v minulém životě. Žili jste na krásném zámku, starali jste se o stádo koz nebo jste se pohybovali mezi kriminálními živly? Pokud chcete poodhalit roušku tajemství svých minulých životů, poradíme vám, jak na to.

Jeden život nestačí

Možná vás uklidní, že životů jste pravděpodobně prožili už několik. To, co nemáte v současném životě, měli jste pravděpodobně v tom minulém. Pokud například máte finanční problémy nebo nemůžete mít děti, patrně jste v minulém životě byli bohatým bankéřem či ženou s mnoha dětmi.

Byli jste v minulém životě mužem či ženou?

V každém životě se můžete narodit jako muž nebo jako žena. Chcete-li vědět, čím jste byli v minulém životě, můžete si to snadno spočítat. Ke dni svého narození přičtěte číslo 8. Pokud vám vyjde dvouciferné číslo, sčítejte jednotlivé cifry tak dlouho, dokud vám nevyjde jedna číslice. (Příklad: Narodili jste se 16. srpna. 16 + 8 = 24, 2 + 4 = 6. Výsledek je 6). Pokud vám vyjde sudé číslo, byli jste v minulém životě mužem, pokud liché, byli jste ženou.

Jaký vám vyšel výsledek? Byli jste mužem nebo ženou? Zdroj: Sergey Hramov/ Shutterstock

Regresní terapie do minulých životů

S návratem do minulých životů vám může pomoci regresní terapie. Díky ní vše opětovně prožijete a vyléčíte případnou bolest, která vás v současném životě trápí. Regresní terapie je vlastně řízené vzpomínání na události, které si nepamatujeme, a to klidně i na události minulých životů.

Terapeut se klienta ptá na různé otázky a klient odpovídá. Jelikož je klient uvolněný a klidný, vycházejí všechny klientovy odpovědi z jeho podvědomí. Na povrch se dostává to, co bylo doposud skryto. Nakonec dochází ke zpracování vzpomínek, vyřešení a pochopení věcí. Klient se vrací zpět do reality.

Déjà vu

Určitě jste někdy během dne měli pocit, že to, co právě prožíváte, se vám děje už podruhé. Zatímco vědci tvrdí, že pro tenhle pocit existuje neurologické vysvětlení, jiní trvají na tom, že se jedná o důkaz existence minulých životů.

Sny, noční můry a fobie

Pokud se vám v noci stále opakuje nějaký sen, možná to něco znamená. Dost možná je to vzpomínka na minulý život, která se hlásí o slovo alespoň takto ve spánku. Noční můra je často odrazem nějakého traumatu, které jste prožili v minulosti – třeba i v minulém životě.

To samé platí o fóbiích. Pokud máte nevysvětlitelný strach z výšek nebo třeba hadů, pravděpodobně není tak nevysvětlitelný, jak si myslíte. V minulém životě jste možná spadli z věže nebo vás uštkl had.

Pokud se vám stále vrací ten samý sen, pravděpodobně jste situaci zažili v minulém životě. Zdroj: lassedesignen/ Shutterstock

Dětské vyprávění

Chcete-li se dozvědět něco víc o minulém životě, zkuste se rodičů zeptat, zda jste jako děti nevyprávěly stále dokola nějaký „vymyšlený“ příběh. Dospělí se domnívají, že děti si vymýšlí, ale není tomu tak. Děti často vyprávějí o svém minulém životě úplně přirozeně, jen je vlastně nikdo neposlouchá.

Minulý život podle numerologie

I numerologie vám může pomoci poznat minulé životy. Nejprve je však třeba, abyste si určili své životní číslo. To provedete tak, že sečtete jednotlivé číslice data svého narození. Sčítat je musíte tak dlouho, dokud vám nevyjde jednociferné číslo.

Vyjde-li vám nakonec číslo jedna, byli jste v minulosti například králem nebo jinou významnou osobou, radili jste druhým, ostatní vás respektovali. V případě čísla dvě se u vás vše točilo kolem lásky, milovali jste celým srdcem a dost možná jste pro lásku i zemřeli. Trojka značí tvůrčí činnost, možná jste byli malířem, spisovatelem či zahradníkem. Čtyřka znamená dobrodružný život, ale zároveň také život plný nástrah a nebezpečí. Možná jste byli vojákem či policistou.

Číslo pět je spojeno s bídou a hladem, minulý život pro vás byl plný zkoušek, dost možná jste zažili válku. Číslo šest je symbolem duchovna a víry, případně je zde druhá možnost, a to že jste byli hercem či bavičem. V případě sedmičky jste se v minulosti pro někoho obětovali, možná pro rodinu, možná pro vlast. Osmička značí bohatství, pravděpodobně jste se narodili do bohaté rodiny, možná jste dokázali peníze sami vydělat. Devítka jsou nadpřirozené schopnosti. V minulém životě jste čarovali nebo léčili.