Horoskop pro lháře: Kdo má notorické vymýšlení si v povaze a kdo lhát jednoduše od přírody neumí?

Horoskop pro lháře: Kdo má notorické vymýšlení si v povaze a kdo lhát jednoduše od přírody neumí?
Lhaní je rozhodně nedílnou součástí našich životů a je dobré vědět, že některá znamení se dostávají díky svému vrozenému lhaní do popředí zájmu. Kdo patří mezi bájné lháře a rád si vymýšlí a kdo naopak nelže, protože to jednoduše neumí? To všechno vám prozradí náš horoskop pro lháře.

Beran

U Beranů člověk skutečně nikdy neví, na čem ve skutečnosti je. Berani usilují poměrně často o osobnostní rozvoj a k tomu jednoduše lhaní potřebují. Berani také nic neplánují a prostě žijí svou přítomností. Když se dostanou do problémů, nemají problém s tím zalhat jen proto, aby se z dané situace dostali ven.

Blíženci

Blíženci se řadí mezi velmi komunikativní a také dosti společenské povahy, která často žijí doslova dva životy. Často jsou přelétaví a názory mění tak, jak se jim zrovna zachce. Často lidem nalžou různé hlouposti, kterým ani oni sami vůbec nevěří. Slova pro ně jednoduše nemají příliš velkou váhu a nad tím, jak jejich slova chápou ostatní si hlavu příliš nelámou.

Rak

Raci rádi uspokojují své poměrně malé ego tím, že lžou slabším lidem. Často slibují nemožné a poměrně často se stávají i samotnými obětmi těchto svých slibů. Umí bezvadně lhát a v momentě, kdy na ně někdo ukáže prstem, snaží se stáhnout do své ulity a tvrdí, že ti špatní nejsou právě oni. Ústní dohody s tímto znamení zvěrokruhu proto raději nikdy neuzavírejte.

Lev

Zdravé sebevědomí, suverénní vystupování a také nebojácnost dělá z tohoto znamení velmi čestného nositele. Lev má totiž tak velkou hrdost, že se v žádném případě nikdy nechce ponížit na hraní špinavých her. To, co má na jazyku tak vždy řekne a vy tak díky tomu víte, na čem jste.

Panna

Panny jsou velmi čestné a spolehlivé ve všech směrech. Lhaní jim nedělá dobře a mají z něj výčitky, proto raději nelžou. Panny si zároveň nedávají příliš vysoké životní cíle a snaží se alespoň spolehlivě splnit to, co se od nich očekává na všech frontách.

Váhy

Váhy se řadí mezi velmi nekonfliktní povahy, které se často raději zdrží komentáře, než aby poté měly mít s někým spory. Pro někoho jsou ovšem díky tomuto chování falešní a také bez názoru. Opak je ovšem pravdou a váhy mají vždy raději čestné boje než lhaní.

Štír

Štír často využívá lež jako takovou ochranu svého postavení. Vždy se rád spoléhá především sám na sebe, a i v momentě, kdy selže tak udělá cokoliv proto, aby z dané situace vyšel jako vítěz boje.

Střelec 

Střelce lidé často označují za takzvaného věčného hledače pravdy. Střelci se často vyhýbají různým konfliktům, které jsou spojeny s intrikami a lží. Nemají rádi nekalou hru a jsou asi i příliš hrdí na to, abys se do podobných situací pouštěly. Ovšem ani to neznamená, že jsou to úplní kliďasové. Naopak jsou velmi citově založeny a často se chovají velmi impulsivně.

Kozoroh

Kozoroh si za každých okolností střeží své soukromí a k tělu si připustí málokoho. Díky tomu na někoho působí velmi povýšeně a nepříjemně. Snaží se také vždy z každé situace vytěžit naprosté maximum a v případě, kdy mu někdo stojí v cestě, umí se ho bravurně zbavit nejen lží ale také podrazem. Ve sporech se raději staví do neutrální pozice a myslí si své jen proto, aby se nedostal do konfliktu.

Vodnář

Vodnář se nikdy nechce nechat nikým omezovat. Je velmi složité naučit se číst v jeho povaze. Je plný protikladů i paradoxů. V astrologii je navíc označován za takzvaného věčného až rodilého lháře. Lhaní je totiž nedílnou součástí jeho každodenního života a to včetně nekonečných slibů.

Ryby

Ryby se řadí mezi velmi křehké a zranitelné bytosti, které se tuto tvář snaží před venkem zakrýt. Tváří se jako milosrdné povahy a slibují nemožné. Ovšem pravdou je, že ryby jsou příliš líné na to, aby dané sliby kdy dodržely.

Zdroj:

  • autorský text