Co přinesou hvězdy v červenci: Lvi umí vidět pozitiva v obyčejných věcech, Kozorozi je musí najít v sobě

Co přinesou hvězdy v červenci: Lvi umí vidět pozitiva v obyčejných věcech, Kozorozi je musí najít v sobě
Červenec otevírá druhou polovinu roku, těšíme se na letní odpočinek a dobrodružství. Hvězdy nás povedou k tomu, abychom našli rovnováhu mezi hlavou a srdcem a naučili se poslouchat obojí. S jakým rozpoložením vstoupíte do léta právě vy? 

První tři dny budou zalité sluncem pro všechny ve všech oblastech. Pro řadu lidí nastane zlom v kariérní oblasti. Pak nastane úplněk v Kozorohu a bude třeba využít energii, na kterou nás nový měsíc napojil, abychom zvládli i další transformace, které v červenci přijdou společně s dalšími vlnami energie. 

Beran (21.3. - 20.4.) 

Začátek měsíce vám přinese odměny za tvrdou dřinu včetně finančního přilepšení. Nyní je třeba se zaměřit na sebe pro docílení harmonie a růstu. Dosáhnete i daleko většího porozumění nejen s okolím, ale i se sebou samotnými. Pocit, že opatrnost není nic pro vás bude nyní silnější. Zažít něco nového je teď v létě ideální, a tak si najděte nový cíl, který chcete pokořit. Je čas se vybláznit, uvolnit se a problémy nechat chvilku za hlavou. 

Býk (20.4. - 20.5.) 

Vaše mentální síla může nyní vykvést a vy najednou poznáte, že umíte přinést nové podněty do svého okolí. Vztahy potřebují péči a jejich daný směr vám může připomínat minulost. Je nutné se s ní vypořádat, pochopit své kroky tehdy, abyste mohli i v současnosti pokročit kupředu. Pokud přijde hádka, zvládnete to ustát, ale přesto nezapomínejte, že je třeba se navzájem hýčkat a dopřát si něco příjemného.  

Blíženci (21.5. - 21.6.) 

Cesta k uzdravení vede skrze poznání sama sebe. Buďte sví a věřte svým pocitům, jinak nemůžete dosáhnout úspěchu. Nedoceněnost v práci může vést k její změně, ale možná jen toužíte po ukončení stereotypu. Věnujte energii na vylepšení domova, nevyhýbejte se lehké konverzaci a poznávání nových míst. Někde se skrývá jiskra, která zase zažehne plamen ve vás, jen je potřeba ji najít. 

Blíženci buďte svý a věřte s vým pocitům
Blíženci buďte sví a věřte svým pocitům | Zdroj: Arthur Bargan/ Shutterstock

Rak (22.6. - 22.7.) 

Vaše empatie vás plní soucitem a porozuměním, který je vaší velmi ceněnou komoditou ve vztazích nejen s blízkými. S harmonií v duši se vám podaří najít i novou radost v profesní oblasti, stejně tak láska se upevní nebo přijde nová. Váš vstup do léta bude pro vaši duši pohlazením. Nejspíš přijde i nějaká hádka, ale bude to nutné pro vyčištění atmosféry a definitivní dořešení této záležitosti, pak se pohnete dál a najdete potřebnou stabilitu. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Najít něco pozitivního i ve všedních záležitostech umíte opravdu dobře. Teplo a slunce váš optimismus ještě nakopne a budete naprosto zářit. Také si snáze všimnete lidí, kteří na vás působí toxicky budete mít tendence se jim vyhýbat o to víc. Díky tomu si najdete čas na úklid vlastní duše, podpořte to i péčí o sebe a své fyzické zdraví. Léto zve k pohybu a akci, tak do toho. Ostatním naslouchejte, ale ve svých názorech se nenechte zviklat. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

Nejste zrovna rádi moc na očích, ale někdy není špatné si to zkusit a ukázat, co je ve vás. Správní lidé vás budou inspirovat, naslouchejte proto vibracím jejich duše, aby vás nedusili negativa. Více lidí okolo vás časem přesytí, tehdy si udělejte čas na sebe a srovnání všech novinek, které se kolem vás udály. Nestabilní vztahy se nyní rozpadnou, nenechte se však rozhodit tím, že je léto a všichni hledí jen na vnější krásu. Ta vnitřní vám zajistí lásku postavenou na pevných základech, která vydrží. 

Váhy (23.9. - 22.10.) 

Každý se chce někam posunout, ale vy dlouhodobě stavíte zájmy ostatních před ty své. Je na čase to udělat jinak, obklopit se lidmi, kteří vás budou inspirovat a nabíjet pozitivní energií. Jen tak bude svět krásnější a vy pro krásu žijete. Naučte se postavit všemu s hrdě vztyčenou hlavou nejen pro ostatní, ale i pro sebe. Pokrok přijde jedině, pokud budete sami chtít, a to nejen v osobní, ale i pracovní sféře. 

Štír (23.10. - 21.11.) 

Bezpečné cesty, kterými se většinou ubíráte, jsou sice pohodlné, ale někdy je potřeba trochu vzrušení. Vášeň má ve vašem životě silné postavení, a tak jí vyjděte naproti a zkuste něco nového, co je plné adrenalinu pro vaše smysly. Vaší největší potíží je důvěra nejen v okolí, ale hlavně v sebe sama. Hoďte tuhle starost za hlavu, vaše intuice a trpělivost váš život navedou vždy na správný směr, jen je třeba poslouchat své nitro. 

Děte své vášni naproti
Jděte své vášni naproti | Zdroj: simona pilolla 2/ Shutterstock

Střelec (22.11. - 21.12.) 

Všechny důležité věci a platby dořešte hned na začátku měsíce, protože pak už bude čas na nějaké nové letní dobrodružství. Před svými letními výpravami si ještě pro jistotu udělejte pořádek ve financích, pak už vaší výpravě nebude nic bránit. Během letošního léta se vám jistě povede pokořit alespoň jeden ze svých cílů, kterých chcete na svých cestách dosáhnout. 

Kozoroh (22.12. - 19.1.) 

Máte plnou hlavu neustálého plánování a kontroly, pak vám zbývá místo ještě na vaše nejbližší, ale kde je čas na sebe? Naučte se mít rádi sami sebe, nehledejte stále chyby. Nedořešená minulost, kterou jste někde v sobě zavřeli se bude stále ozývat, dokud si své konání neobhájíte sami před sebou. V červenci přijde osudové rozhodnutí, které bude třeba udělat s čistým štítem ve vlastní mysli. 

Vodnář (20.1. - 18.2.) 

Máte trochu jinak postavené myšlení a celý svět. I proto bývají vaše nápady často odvrhnuty bez bližšího poznání. To, že jste neortodoxní, neznamená, že nemůžete mít dobrou myšlenku, kterou chcete předat. Nenechte se jen tak odbýt a svou kreativitu předejte dál. Jistě najdete někoho, kdo vás vyslyší a dá vám šanci uspět. Díky tomu, že umíte ocenit přítomnost se dostanete výš. Jen v lásce je nutné občas přistoupit na kompromis, to není prohra, ale vítězství všech. 

Ryby (19.2. - 20.3.) 

Energie pro vás plyne z naděje a inspirace. Nehledáte krásu jako spíše atmosféru, která vás povznese do jiné dimenze. Pečlivě si vybírejte lidi kolem sebe a svou představivost pusťte na povrch a nechte ji růst. Dbejte však na rovnováhu, příliš dobrého může přinést víc škody než užitku. Najděte správný poměr povinností a zábavy, ať jste v klidu, že vše zvládnete. Nic se nemá přehánět.