Cikánský horoskop na rok 2023: Na Kolo se usměje štěstí, Pohár musí ukočírovat emoce

Cikánský horoskop na rok 2023: Na Kolo se usměje štěstí, Pohár musí ukočírovat emoce
Pokud máte rádi nejrůznější horoskopy, je čas seznámit se s cikánským horoskopem, který má dlouhou tradici a prý až mrazivě přesně dokáže vystihnout charaktery lidí narozených v jednotlivých znamení. Co vás podle něj v roce 2023 čeká a nemine?

Cikánský horoskop má domovinu na jihu Francie, kde vznikl mezi kočovnými Romy. Nejprve se tradoval ústně, teprve s nárůstem gramotnosti se dočkal i písemné podoby. Stejně jako ostatní horoskopy dělí rok mezi 12 znamení, těm přisoudil předměty běžné každodenní potřeby a magické účinky.

Nůž (21.března – 20. dubna)

Neunavujte se různými předsevzetími, stejně je nesplníte jako každý rok. Celý rok vás budou provázet silné emoce, které vás často vyvedou z míry. Významnou roli bude hrát i láska a zaměstnání, očekávejte nové nabídky a příležitosti, zapojíte se do výhodných projektů, čímž si polepšíte finančně. Milostné vztahy ovlivní především první polovinu roku, zaměstnání převáží v druhé polovině roku. Po celý rok vám vydrží energie a chuť problémům čelit přímo.

Koruna (21. dubna – 20. května)

Rok 2023 vám přinese celou řadu změn, ovšem nemusíte mít obavy, změny budou směřovat k lepšímu. Avšak nepočítejte s variantou, že události nastanou samovolně, budete se muset odhodlat určité kroky. Popadnete-li příležitost za pačesy, nabydete nových vědomostí a zkušeností. Vše, na co sáhnete, se vám podaří.

Svícen (21. května – 20. června)

Letošní rok je synonymem štěstí a krásných chvil. Sice vás mohou sžírat pochybnosti, že jste v minulosti udělali mnoho fatálních chyb, ale letos pochopíte, že vše, co se stalo, mělo jasné důvody. Už o sobě nepochybujte, vaše počínání pochopí i okolí.

Kolo (21. června – 21. července)

Ačkoli vám v minulých měsících hvězdy příliš nepřály, teď se situace změní, i když události nenaberou tak rychlý spád, jak byste si představovali a přáli, chce to jen vytrvat. Předchozí problémy postupně odplují a ve druhé čtvrtině roku se vám začne dařit. Nečekejte ale cestu růžovým sadem, osud vám do cesty naklade několik překážek, každý svůj krok promýšlejte.

Hvězda (22. července – 22. srpna)

Začátek roku se nese v jisté míře chaosu, tato nepříjemná situace nebude trvat dlouho a nastane období nových příležitostí, začnete opět zažívat úspěch a šťastné chvíle. Rok 2023 vám do života přivede novou lásku. Polovina roku přinese jisté nesnáze v zaměstnání, pokud budete problémům čelit a udržíte si pozitivní vidění světa, nakonec zvítězíte.

Po chaotickém startu roku na Vás za dveřmi čekají nové příležitosti. Jestli jich využijete je jen na Vás!
Po chaotickém startu roku na Vás za dveřmi čekají nové příležitosti. Jestli jich využijete je jen na Vás! | Zdroj: CreativeAngela/ Shutterstock

Zvon (23. srpna – 22. září)

Každé rozhodnutí pečlivě promyslete, tím předejdete mnoha nepříjemnostem. I přesto budete zažívat bolestné neúspěchy, jelikož svět nešlape podle vašich pravidel. Rozhodně nepanikařte, tím ničemu nepomůžete. Pozornost věnujte pouze aktuálním problémům. Zažíváte-li zrovna úspěch, radujte se, užijte si pocitu štěstí.

Mince (23. září – 22. října)

V tomto roce budete muset opustit svoji komfortní zónu a učinit určité změny, tím opět dosáhnete pro vás tolik důležité rovnováhy. Hvězdy vám budou pomáhat, řiďte se intuicí a srdcem, ale mějte na paměti, že ne každé rozhodnutí přinese úspěch. Pokud budete potřebovat radu nebo pomoc, nebojte si o ně říci.

Dýka (23. října – 21. listopadu)

Měli byste začít s realizací vašich předsevzetí. Nemusíte se trápit, když očekávaný výsledek nepřijde hned, bude pak totiž mnohem pevnější. Získáte tak trpělivost a vytrvalost. Ačkoli chcete vše dělat sami, někdy zkrátka potřebujete pomoc druhých. Nebraňte se jí.

Sekera (22. listopadu – 21. prosince)

Prožijete úspěšný rok. Zažijete úspěch, z toho bude plynout štěstí a spokojenost. Ne každý den bude ovšem zalité slunce, očekávejte také drobné klopýtání, proto každý krok pečlivě zvažte a vyhněte se přehnanému riskování.

Podkova (22. prosince – 20. ledna)

Držte se svých zásad, stůjte si za vším, co uděláte či řeknete. Nevzdávejte se a plňte všechny svoje cíle, možná stihnete dotáhnout do konce i nedokončené projekty z minulosti. Cesta bude zdlouhavá, ale přinese výsledky. Nepřetvářejte se, buďte za každé okolnosti sami sebou.

Pohár (21. ledna – 19. února)

Měli byste zapracovat na sebekázni, býváte zbytečně emotivní a výbušní. Využijte čas k osobnímu rozvoji a sebepoznání, lépe tak zjistíte, kam máte dál směřovat a čemu věnovat energii. Pozornost také věnujte různým varováním, protože letos budete řešit několik větších problémů.

Kaple (20. února – 30. března)

Rok 2023 vás ohrozí depresemi. Držte se svých zásad a zvítězíte a budete šťastní. I když trpíte pocitem, že máte málo, buďte za to vděční. Urovnejte si priority. Můžete se věnovat charitě, popřípadě činit pravidelně jiné dobré skutky.