Andělský týdenní horoskop: Berani znovu naleznou ztracenou víru, Střelci nepřestanou přemýšlet o budoucnosti

Andělský týdenní horoskop: Berani znovu naleznou ztracenou víru, Střelci nepřestanou přemýšlet o budoucnosti
Každý týden se nám stane něco, na co nejsme hrdí. Jakožto lidé máme tendenci tyto zkušenosti skrývat před ostatními. Přitom je to hloupost. Podle andělů bychom měli naši zkušenost předávat dál, aby se s ní setkalo, pokud možno co nejméně lidí.

Špatné zkušenosti. Všichni jsme si nějaké již zažili. Spousta lidí se baví tím, že se nám stalo něco špatného, na náš vlastní úkor. Tito lidé nejsou moudří. Andělé charakterizují moudrého člověka jako někoho rozvážného. Nemusí mít nutně spoustu životních zkušeností, ale měl by se dlouze rozmýšlet, než někomu něco poradí, zvážit všechny možnosti, jak postupovat, a zachovat si otevřenou mysl, když přemýšlí o činech jiných lidí. Neboť nic nemusí být tak, jak se nám na první pohled jeví. Pojďme se stát moudrými lidmi, neodsuzujme ostatní za to, jak se zachovali ve stresové situaci. Špatné zkušenosti se mohou stát každému, dokonce i vám v průběhu tohoto týdne. Co přesně vám hrozí? Podívejte se na svůj osud v našem andělském horoskopu na tento týden.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše víra, kterou jste v průběhu minulých týdnů ztratili, se nyní opět obnoví. Více věřte v lásku a všechny negativní myšlenky vás opustí. Důležité je v něco věřit a držet se toho, také nechtít od světa více, než mu dáváte. Buďte reálnější, ne všichni lidé k vám přicházejí pouze se špatnými úmysly.

Dobré zprávy: Zatoužíte uspět, což ve vás probudí silnou motivaci. Díky tomu pro vás nic nebude nemožné. Co se týče práce, zazáříte, můžete se stát zaměstnancem měsíce.

Na co si dát pozor: Věřte jen tomu, co je opravdu reálné. Ne vše musí nutně být v souladu s realitou, obzvláště týká-li se to vašich vztahů.

Andělská rada: Spokojte se s málem. Je to mnohem lepší než očekávat něco, co se vám nikdy nesplní. Vaše fantazie občas nerozpozná, kdy by měla zabrzdit.

Býk (20. dubna – 20. května)

V poslední době jste si nebyli jisti ani jasností vašeho smýšlení. To se již v pondělí změní. Po celý týden budete schopni myslet logickým způsobem a také komunikace s jinými lidmi přestane být velkou bolestí. Znovu obnovíte rozvrácené vztahy, budete ochotni odpouštět.

Dobré zprávy: Opustíte svou komfortní zónu a vykročíte do neznáma. To je dobrá zpráva, neboť snadněji pochopíte, jak se ostatní cítí, a také jak dosáhnout svého cíle.

Na co si dát pozor: Ne vždy budete mít dobrou náladu, zejména začátkem týdne. Nechcete-li se trápit celý den, měli byste se spojit s člověkem, který vás zná a dokáže vás rozveselit.

Andělská rada: Nenechte své subjektivní názory, aby vám braly váš zasloužený podíl štěstí. Více poslouchejte to, co vám říkají jiní lidé, a berte si ponaučení, dokud můžete.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše schopnost správně vyjadřovat své myšlenky se výrazně zlepší, zejména v partnerském vztahu, ale také v rodinných vztazích. Budete-li vyjadřovat své názory a více při tom používat mozek, máte větší šanci zaujmout ty správné lidi než kdybyste mluvili ze srdce.

Dobré zprávy: Láska bude vzkvétat. Ztrácíte-li k někomu dobrý vztah, nyní se to zlepší, a to již začátkem týdne. Jste-li nezadaní, můžete se setkat s někým, kdo se později stane vaším partnerem.

Na co si dát pozor: Nevyjadřujte své city. Nemají-li logický původ a jsou-li pouze výplodem vaší fantazie, nyní vám opravdu nepůjde sdělit, co vám probíhá hlavou.

Andělská rada: Všechny problémy se jednou vyřeší. Řešte proto i ty problémy, které se nemusejí zakládat na pravdě. Svěřte se osobě, která je schopna vás vyslechnout a která vás nesoudí.

Rak (22. června – 22. července)

Postupování po malých krůčcích se vám nyní vyplatí více než obvykle. Stýská se vám po starém životním stylu a nyní se k němu postupně vrátíte. Soustředěnost vám také chybět nebude, proto dosáhnete velkého pokroku, který jste již dlouho plánovali.

Dobré zprávy: Váš zápal k vám přitáhne spoustu lidí, kteří jsou silně ambiciózní a vědí, co kdy udělat. Také posílíte vztah s osobou, která je pro vás naprosto výjimečná.

Na co si dát pozor: V minulosti jste řekli někomu něco, čeho nyní litujete. Bohužel vaše lítost vám nepomůže a tato osoba vás bude konfrontovat prostřednictvím velmi nepříjemného rozhovoru.

Andělská rada: Naučte se dávat lidem druhou šanci. Většina z nich lituje, že se k vám zachovala neupřímně. Vyslechněte je a pozastavujte se nad jejich slovy.

Naučte se dávat lidem druhou šanci, většina z nich lituje, jak se k vám zachovala.
Naučte se dávat lidem druhou šanci, většina z nich lituje, jak se k vám zachovala. | Zdroj: dan.grytsku.gmail.com / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše plánování vám pomůže splnit všechny vaše plány. Zároveň také vaše kreativita dosáhne úctyhodných rozměrů, tudíž pro vás nic nebude nemožné. Vaše rodinné vztahy se upevní a lze předpokládat rozšíření vaší vlastní rodiny, ať už se bude jednat o potomka či koupi zvířátka.

Dobré zprávy: Budete komunikovat od srdce, co se týče vašich velmi dobrých přátel. Díky tomu jim ukážete cestu, kterou by se měli vydat, a koncem týdne vám hodně poděkují.

Na co si dát pozor: Zpočátku můžete být velmi zdrženliví, zejména pokud si nebudete jisti, zda to, co se chystáte udělat, je správné. Kvůli tomu budete mít problém sdílet své pocity s jinými lidmi.

Andělská rada: Cokoli začnete, měli byste také dokončit. Z té spousty nápadů důkladně přemýšlejte, do čeho investujete svou energii.

Panna (23. srpna – 22. září)

Hádky v rodině ustanou a vzájemné pochopení naopak poroste. Neshody o majetek se brzy vyřeší. Uvědomíte si, že ho vůbec nepotřebujete, abyste žili šťastný život. Vaše plány se setkají s úspěchem, pokud se s nimi svěříte těm správným členům rodiny.

Dobré zprávy: Váš smysl pro romantiku se opět objeví. Nic vám chybět nebude. Netoužíte-li po lásce, můžete se vrhnout na projekt, ten největší ve vašem životě.

Na co si dát pozor: Můžete mít pocit, že někdo ve vašem okolí si pro vás přeje pouze to nejhorší. Tyto myšlenky vypouštějte, nikdo vás nemůže zastavit v pokroku.

Andělská rada: Využijte kreativitu ve všem, co se rozhodnete rozjet. Velké plány vyžadují určitou dávku fantazie a inspirace, ujistěte se proto, že jste vybaveni obojím.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše vyjadřování bude jasné a pro ostatní zcela pochopitelné. Pokud budete schopni v průběhu týdne pochopit, že nemůžete mít vše, co si zamanete, v žádné ze životních oblastí, probudíte v sobě pochopení a komunikace s jinými lidmi se ještě zlepší.

Dobré zprávy: Začnete se více zajímat o životní prostředí a uděláte vše pro to, aby si každý člověk ve vašem okolí všiml vaši snahu zlepšit svět. Najdete spojence, kteří vám v tom pomohou.

Na co si dát pozor: Hlavně začátkem týdne budete sobečtější než obvykle, co se týče projevů lásky. Budete chtít, aby s vámi každý zacházel mile, avšak vy budete všechny od sebe odhánět.

Andělská rada: Uvolněte se a popřemýšlejte, co v životě vůbec chcete. Vaše preference by vám neměly být nejasné, pokud se chcete pohnout směrem ke spokojenějšímu životu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše schopnost předvídat problémy bude úctyhodná. Zachráníte velké množství lidí před potížemi, pokud budou ochotni vám plně naslouchat. Také budete velmi spořiví. Něco si vyhlédnete a řeknete si, že to musíte mít. Kvůli této věci se dočasně zbavíte svého luxusu.

Dobré zprávy: Získáte nové přátele, kteří vás v budoucnu nezklamou. Svou inteligenci nyní můžete využívat naplno, uvidíte jasné řešení i těch největších problémů.

Na co si dát pozor: Láska a schopnost vydělávat peníze bude nyní snížena. Je to tím, že si nebudete dostatečně věřit. Věřte, že toho dokážete dost, a zbavíte se tohoto problému.

Andělská rada: Nedovolte své mysli, aby vám nakazovala, co máte dělat. Využívejte ji k tomu, abyste zlepšili den jiným lidem, neutápějte se v beznaději a sebelítosti – jste dost schopní.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Přemýšleli jste někdy o budoucnosti? Tento týden to budete tak trochu přehánět. Bude vás zajímat, kam se dostanete za pár měsíců či let. Také plánování vám půjde podstatně lépe, o svých plánech budete hodně přemýšlet, než je vůbec začnete brát vážně.

Dobré zprávy: Vaše sny se mohou stát realitou. Najdete si několik starších přátel, kteří vám budou umět dobře poradit. Na nic nebudete sami, vždy si budete mít s kým popovídat.

Na co si dát pozor: Budete trochu pesimističtí, co se týče lásky. Můžete mít dojem, že svou spřízněnou duši nikdy nepotkáte. Doporučujeme vyčkat, váš životní partner není daleko.

Andělská rada: Najděte skutečnou motivaci, proč chcete vydělávat více peněz. Buďte připraveni, až najdete práci, která vám tento sen splní. Nedovolte, aby se vám nechtělo pracovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše vzpomínky opět vyplují na povrch. Některé budou užitečné, některé méně. Snažte se pochopit, z čeho si máte vzít ponaučení. Také sdílení myšlenek s ostatními bude velmi poučné nejen pro ně, ale také pro vás. Odhalíte, co vám chybělo, a můžete pracovat na nápravě.

Dobré zprávy: Budete nezastavitelní, co se týče vaší touhy posunout se vpřed a dosáhnout svých dlouhodobých cílů. Vaše vize budoucnosti již nebude tak temná jako dřív.

Na co si dát pozor: Nemusíte věřit všemu, co vám lidé říkají. To je špatný přístup. Všechny informace, které nyní vstřebáte, budou mít přímý dopad na vaše budoucí já.

Andělská rada: Nenechte minulost, aby rozvracela vaše současné vztahy. Dávejte lidem více šancí, aby se vám ukázali v tom nejlepším světle.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Něco vás bude nutit pohybovat se výhradně v přítomnosti vašich přátel a lidí, kteří vám v minulosti pomohli. Můžete zanedbávat své povinnosti, což by se dít nemělo. Čím více svých povinností splníte, tím méně problémů vás tento týden bude trápit.

Dobré zprávy: Překonáte to, co vám brání v plnění vašich snů. S pomocí přátel přijdete na to, že se nemůžete pouze bavit a spoléhat se na ostatní. Přijmete to velmi dobře.

Na co si dát pozor: Někteří lidé vám budou říkat špatné věci, vy to vezmete tak, že lepší bude se dočasně s novými lidmi nestýkat. Kvůli tomu vám unikne nejedna dobrá příležitost.

Andělská rada: Máte určité bloky, které vám brání v postupu za vaším snem. Odstraňte ho již na začátku týdne a tento týden budete považovat za vydařený.

Ryby (19. února – 20. března)

Postupně dojde k výraznému zlepšení v kariérní oblasti. Dojde k přehodnocování vašich cílů a podnikání kroků, které povedou k lepší finanční situaci. Výsledek vás velmi uklidní, avšak některé vaše vztahy mohou trpět tím, že si jich nebudete tolik všímat.

Dobré zprávy: Jakmile zjistíte, že vaše vztahy nejsou ideální, začnete pracovat na jejich zlepšení. Postupně najdete rovnováhu mezi osobním a pracovním životem.

Na co si dát pozor: Nepoužívejte práci ani přepracovanost jako výmluvu, proč jste se lidem tolik odcizili. Místo toho přemýšlejte, jak vzniklou situaci napravit.

Andělská rada: Važte si každého přátelství, kterým vás osud obdaroval. Nikdo k vám nepřichází jen tak, každý má svou roli ve vašem životě.

Zdroj článku:
  • Autorský text