Andělský horoskop na sobotu: Beranům do života andělé přinesou nové věci a zkušenosti, Býkům něco odeberou

Andělský horoskop na sobotu: Beranům do života andělé přinesou nové věci a zkušenosti, Býkům něco odeberou
Věříte v sílu andělů? Každý z nás má svého anděla strážného, který nad námi bdí každý den a hlídá naše kroky. I andělé mohou zasahovat do lidských záležitostí a podpořit nás nebo nás naopak varovat před blížícím se nebezpečím. A co si pro nás andělé připravili na tuto sobotu?

Beran (21.3. – 20.4.)

V sobotu do vašeho života andělé přinesou nové věci a zkušenosti, které byste rozhodně měli využít, jelikož výrazně obohatí váš život. Budou také posli bohatství, nikoli však materiálního, ale duchovního. Sami si zkuste uspořádat, co je teď pro vás v životě to nejdůležitější.

Býk (21.4. – 20.5)

Andělé vám v sobotu něco odeberou. Něco, na čem vám dlouhou dobu záleželo. Je však potřeba si uvědomit, že se jedná o přirozený koloběh života a aby mohlo přijít něco nového, něco starého proto musí odejít. Těšte se tedy na nové věci, které si k vám již brzy najdou cestu.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

V tento den vás budou andělé povzbuzovat v tom, co jste nedávno začali a díky jejich andělské síle to také brzy dokončíte. Držte se svých plánů a brzy se dočkáte vytouženého cíle. V partnerském životě si dejte pozor na pocity nejistoty. Vše je však v pořádku a svému partnerovi důvěřujte.

Rak (22.6. – 23.7.)

Dostane se vám od andělů veliké pozornosti a dodají vám také silný pocit sebedůvěry a šarmu. Ve společnosti budete v tento den doslova vynikat, využít by toho měli zejména nezadaní, kteří si chtějí najít životního partnera.

Lev (24.7. – 23.8.)

Váš anděl strážný vám v sobotu do cesty přihraje hned několik příležitostí a bude jen na vás, zda je včas dokážete rozpoznat a zda je využijete ve svůj prospěch. Po celý den budete v jednom kole, což vám přijde velice zábavné a obohacující, večer se však pravděpodobně dostaví únava.

Panna (24.8. – 23.9.)

Andělé nad vámi bdí a v sobotu vám do života sešlou čistou radost. Musíte jí však jít trochu naproti, a proto si zkuste říct, co vám přináší tu největší radost, z čeho jste šťastní a sobotní den tak dělejte jen to, co chcete vy.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Peníze představují blahobyt a nezávislost, ale nejsou všechno. Andělé vám doporučují, abyste se v den volna, v sobotu, zamysleli trochu i sami nad sebou. Není přeci potřeba hnát se pořád za bohatstvím. Začněte rozvíjet i svou duchovní stránku, přemýšlejte o sobě a hýčkejte svou psychiku.

Štír (24.10. – 22.11.)

Udělejte něco pro druhé, uvidíte, že z toho budou mít obrovskou radost. Andělé vás nabádají k tomu, abyste mysleli na své nebližší a překvapili je nějakou maličkostí. Co třeba snídaně do postele, společný výlet nebo večerní návštěva kina? Ukažte jim, že vám na nich opravdu záleží.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Tento den vám andělé vnuknou spoustu tvořivých, kreativních nápadů a vy budete plni inspirace. Ani energie vám nebude chybět, proto byste toho měli naplno využít a pustit se do nových projektů. Zapojit můžete i své nejbližší a tvořit tak společně. Čas, který takto spolu strávíte, si užijete.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

V sobotu si naplánujte nějakou rodinnou sešlost nebo oslavu s přáteli. Anděl strážný vám radí, abyste se obklopili těmi, na kterých vám opravdu záleží. Kontaktujte i ty, se kterými jste se dlouho neviděli a navažte s nimi opět bližší vztah. I v partnerském životě se vám bude dařit, neshody necháte za vámi a vás čeká období harmonie a lásky.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Andělé vás varují před určitým stresem, který můžete v sobotu zažít. Bohužel i nepříjemnosti do našich životů patří a vy se tak můžete uklidnit tím, že vás tyto situace jen posílí a naučí vás je správně vyřešit. Nebojte se, jedná se jen o přechodné období, brzo bude lépe.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Buďte otevření všem vašim touhám, snům a přáním. Andělé nad vámi drží ochranou ruku a pomůžou vám k dosažení všech cílů. Zvlášť pozitivně jsou nakloněni těm, kteří hledají lásku nebo lásku zrovna prožívají. Pokud někoho milujete, neváhejte mu to říct.

Zdroj článku:
  • Autorský text