Andělský horoskop na neděli: Raci, seberte odvahu a Ryby začněte tvořit

Andělský horoskop na neděli: Raci, seberte odvahu a Ryby začněte tvořit
Každý z nás má svého anděla strážného, který nás opatruje a může nás i varovat před věcmi, které nejsou moc příjemné. Pak už ale záleží jen na nás, zda dokážeme těmto drobným varováním naslouchat a jak se jimi budeme do budoucna řídit. Pojďte se společně s námi podívat, co si pro nás andělé přichystali tento den.

Beran (21.3. – 20.4.)

Láska, to je klíčové slovo pro tento den, které vám andělé sesílají z nebe. Pokud hledáte svého vysněného partnera, dnes budete mít štěstí, stačí se jen pozorně dívat kolem sebe. Své budoucnosti můžete jít i trochu naproti tím, že vyrazíte do společnosti. Z náhlého citového vzplanutí může vzniknout láska na celý život.

Býk (21.4. – 20.5)

Anděl strážný vás varuje, že tento den nebude moc příjemný. Pocítíte silnou nejistotu, možná o někom z vašich blízkých zjistíte něco nepěkného, co vás trochu vyvede z míry. Připravte se také na období strádání. Nezapomínejte ale, že každá nepříjemnost vás posílí a dodá vám energii na boj s problémy. Buďte silní.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Milujte svůj život. Andělé vám sesílají energii, ale také dostatek sebevědomí a temperamentu, kterého můžete skvěle využít ve svůj prospěch. Tento den se dokážete prosadit na poli pracovním i domácím a začne se vám dařit. 

Rak (22.6. – 23.7.)

Seberte svou odvahu a skoncujte s tím, co vám ve vašem životě vadí. Váš anděl strážný vám k tomu dodá potřebnou sílu a energii. Postavte se všem svým dosavadním překážkám a postupně každou z nich překonejte. Pozor si ale dejte na svou soutěživost, abyste neúmyslně neublížili ostatním.

Seberte odvahu a postavte se překážkám
Seberte odvahu a postavte se překážkám | Zdroj: AliceCam/ Shutterstock

Lev (24.7. – 23.8.)

S radostí se budete pouštět do každého nového úkolu, který se před vámi dnes objeví. Andělé vám sesílají pozitivní energii a myšlenky, a tak i nepříjemné věci dnes hravě zvládnete s úsměvem. Dnes je tedy skvělý den k tomu, abyste se vypořádali s věcmi, které již delší dobu odkládáte.

Panna (24.8. – 23.9.)

I když vám anděl strážný dodá sílu a energii, dobře si rozmyslete, jak s nimi naložíte. Určitě se nepouštějte do příliš ambiciózních projektů, ty raději odložte na vhodnější čas. Spíš se zaměřte na menší plány, a hlavně na city a lásku. Uvědomte si, co vám ostatní nabízejí a dávají a vraťte jim to zpět.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Podle andělů byste měli jít dneska slavit. Nejlépe někam do společnosti se svými nejbližšími přáteli. Skvěle se u toho odreagujete a odpočinete si. Pokud se ale větší společnosti spíše vyhýbáte, slavte sami se sebou, klidně i vnitřně. Udělejte si večer podle svých představ a odměňte se za svou práci, a i malé pokroky, které děláte.

Štír (24.10. – 22.11.)

I vliv andělů není nekonečný, a tak zkuste maximálně využít jejich štědrosti, kterou vám dnes sesílají. Držte se svých plánů pro dnešní den, jelikož vám díky jejich pomoci vše půjde hravě od ruky, brzy vše dokončíte, a ještě zažijete úspěch.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Uvolněte se a odevzdejte se čistě vlivu andělů. Pozorně poslouchejte, co vám říkají, vnímejte drobnosti, které k vám sesílají. Slova neuslyšíte, ale přesně budete dneska vědět, co máte dělat. Poslouchejte své myšlenky i tělo a tento den tomu přizpůsobte. Dnes pocítíte harmonii a lásku, nechte se jimi obklopovat.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

I když to neradi slyšíte, i andělé potvrzují, že nemáte hledat vinu u ostatních, ale přiznejte si ji u sebe a zkuste dnes napravit vše, co jste udělali. Upozorňují vás také na to, že dnes dostanete zajímavou nabídku, kterou byste si měli dobře promyslet, bude vyžadovat moudré rozhodnutí. Takže rozhodně nic neuspěchejte.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Váš anděl vám radí, abyste se na svět kolem vás podívali trochu z jiného úhlu, nic není jen černobílé. Radí vám také, abyste se ideálně dnes rozloučili s věcmi starými a nepotřebnými. Pokud je nepoužíváte, vyhoďte je a ukliďte si. Uvidíte, že z toho budete mít dobrý pocit. Uklidit si můžete tento den i sami v sobě, pokud si k tomu najdete vhodnou chvilku.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Dnešní den je podle andělů přímo stvořený k tomu, abyste se věnovali nějaké tvořivé kreativní činnosti. Vyrábíte rádi nebo doma potřebujete něco opravit? Pusťte se do toho. Nejen že vás bude práce bavit, půjde vám rychle od ruky, ale budete mít také radost z toho, jak se vám to povedlo.

Zdroj článku:
  • Autorský text