Andělská poselství na úterý: Blíženci, temný den rozjasněte svým optimismem, Střelci, upevněte důležité vztahy pro znovunabytí spokojenosti

Andělská poselství na úterý: Blíženci, temný den rozjasněte svým optimismem, Střelci, upevněte důležité vztahy pro znovunabytí spokojenosti
Problémům se nevyhneme, i kdybychom se snažili sebevíc. Někteří z nás je ale zvládají lépe než jiní. Čím to je? Úhlem pohledu. Sebeobviňování nás ubíjí, naopak bezstarostnost problémy nevyřeší. Důležité je proto najít střední bod.

Celý trik je v uvědomění si problému a nezlehčování ho. Na druhou stranu bychom ho neměli brát jako něco, kvůli čemu přijdeme o práci, opustí nás rodina a zboří se svět. Každý problém má řešení, stačí ho jen najít. Andělé radí, abychom se pokusili problém vyřešit co nejdříve. Projevíme tím svou touhu zbavit se ho, aniž bychom si mysleli, že za něj můžeme výhradně my. Poté v naší mysli začnou vyskakovat možná řešení, což nám umožní se svých potíží zbavit. Co dalšího vám andělé radí? Přečtěte si jejich úterní poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Obvykle se nenudíte, ovšem dnes můžete mít problém soustředit se na jednu věc. Pokud se to stane, snažte se přijít na to, jak to změnit, místo toho, abyste dělali naschvály jiným lidem. Zkuste například něco nového, pro vás neobvyklého a na první pohled nudného. Zdání někdy klame.

Andělská rada: Neodmítejte nové možnosti jen proto, že zastáváte pevný názor, že vás nová činnost bavit nebude. Zkuste všechno, co můžete, bez sebemenších předsudků.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte-li chuť nesdílet s nikým žádné myšlenky, máte na to plné právo. Nemusíte ale jednat tak defenzivně, stačí říci, že nechcete odpovídat na všelijaké dotazy. Místo vztekání se nad svými myšlenkami řádně popřemýšlejte. Můžete je proměnit ve velký plán, jehož samotné plnění vás naplní spokojeností.

Andělská rada: Chcete-li se posunout vpřed, nestačí jen chtít. Musíte pro to něco udělat. Proto začněte jednat hned, nečekejte na zázračný okamžik, až vám někdo pomůže. Sami jste silní dost.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nedaří-li se vám naplnit svou mysl pozitivní energií, změňte to sami. Nečekejte na úžasnou novinku. Ta totiž za celý den nemusí přijít. Můžete však změnit náladu jiných lidí k lepšímu tím, že jim pomůžete, když potřebují. Musíte udělat jen jednu věc, a to odhodlat se k pomoci.

Andělská rada: Pomocí druhým zlepšíte i svůj život, budete se více soustředit na povinnosti, které máte ještě před sebou. S úsměvem jde všechno lépe, proto se nyní usmějte a vykročte do tohoto dne pravou nohou.

Rak (22. června – 22. července)

Cítíte-li se až příliš zatíženi, můžete to změnit. Pojděte si své plány a vyškrtnete tři z nich, které vám přijdou nejméně důležité. Takto vám zbyde více času i energie na úkoly, které jsou o něco více důležité. Navíc je uděláte pořádně, nedopustíte se žádných chyb (nebo je hodně zredukujete).

Andělská rada: Nezapomínejte na odpočinek. Když se vám nechce spát, není na škodu si na půl hodiny sednout nebo lehnout a relaxovat. Vaše pomalu ustupující motivace se opět obnoví.

Dodržujte odpočinek a pokud se vám nechce spát, můžete doma jen tak relaxovat
Dodržujte odpočinek a pokud se vám nechce spát, můžete doma jen tak relaxovat | Zdroj: CandyBoxImages / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Spolupráce s lidmi je občas výhodná, a to kvůli více pohledům na daný problém. Máte spoustu plánů, ale nemusíte je všechny zvládnout sami nehledě na to, jak hodně si věříte. Vždy je lepší mít po ruce věrné pomocníky, kteří vám pomohou, až jejich pomoc budete potřebovat.

Andělská rada: Někdy je lepší neposlouchat ego a ignorovat svou hrdost. I s přičiněním druhých můžete být velmi hrdí na to, co jste dokázali. Navíc budete mít kolem sebe lidi, kteří vás zasypou pochvalami.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ambice se dají využít i jinde než v pracovní oblasti. Chcete-li, aby se vaše vztahy zlepšily, můžete svou ambicióznost též využít. Přijďte k dotyčné osobě se skvělým nápadem, který zlepší její životní situaci, a poté si vyslechněte, jak je dotyčný člověk rád, že tu jste vždy pro něho.

Andělská rada: Pomáhejte druhým nikoli pro svůj vlastní prospěch, nýbrž proto, abyste dosáhli spokojenosti jiných lidí. Získáte zkušenosti, které vás zahřejí u srdce, a dosáhnete pocitu štěstí.

Váhy (23. září – 23. října)

Když vás doma nic neudrží, nemá cenu jít proti své vlastní vůli. Pokud na cestování nemáte čas, běžte se alespoň projít, můžete si nakoupit ve vzdálenějším obchodě. Samotná procházka pročistí vaše myšlenky a naplní vás pocitem, že o sebe pečujete více než je třeba, ale zároveň že si to zasloužíte.

Andělská rada: Naplánujte si dovolenou nebo se vydejte cestou sociálních sítí. Vaše mysl žadoní, aby si mohla promluvit s někým ze zahraničí, není proto důvod odmítat splnit její přání.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ve všem hledejte pravý smysl a poučení. Nemusí se vám zdát spravedlivé, že vám někdo něco slíbil a nakonec to nedodržel (hlavně svou návštěvu u vás), ale má to své výhody. Nyní máte dost času, abyste upevnili vztahy s jinými lidmi, nebo můžete pracovat o trochu déle, pokud pracujete z domova.

Andělská rada: Stejně jako požadujete loajalitu u druhých, měli byste být také loajální. Přestože s tím většinou nemáte problémy, nyní vám do vašich plánů může vstoupit nová osoba, která vám zamotá hlavu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jakmile nastane emocionální vypětí, ztratíte nad sebou kontrolu. Naštěstí tomu jde zabránit. Stačí se zamyslet nad tím, jaké vztahy jsou pro vás nejdůležitější, a ty upevnit. Tento postup vám dodá větší emocionální stabilitu a vy své pocity budete mít pod větší kontrolou. Vy je, nikoli ony vás.

Andělská rada: Spolupráce s blízkými se vám vyplatí více než přístup Já jsem na prvním místě. Protože v očích jiných lidí tam rozhodně nejste. Když si to přestanete myslet, ušetříte se zklamání.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Těšte se na množství energie, která vás donutí udělat něco výjimečného. Je vhodné popřemýšlet, jak byste tuto energii mohli využít. Důležité je však začít okamžitě, než se vaše energie vytratí. Chtěli jste se dlouho naučit něco, co vás posune dál? Nyní máte skvělou příležitost začít a vytrvat.

Andělská rada: Běžte si zacvičit nebo pomozte kolegovi v práci, který nestíhá. Všechno, co uděláte, vás posune vpřed nehledě na to, jak nevýhodně to pro vás zpočátku vypadá.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Každý jednou za čas potřebuje pocítit lásku a vy nejste výjimka. Setkejte se s člověkem, který se vám líbí, nebo uspořádejte rodinné setkání, a šiřte milá slova. Když budete ve společnosti těch správných osob, brzy se hřejivá slova dostanou i na váš účet.

Andělská rada: Pokud něco podnikáte a chybí vám motivace pokračovat, jste přepracovaní. Vědět, že vás někdo má rád, i když momentálně nestíháte, vám onu ztracenou motivaci navrátí.

Ryby (19. února – 20. března)

Domov by pro vás měl být útočištěm, kam se můžete schovat, kdykoli potřebujete. Pokud si všímáte, že vám trávení času doma již nedělá žádnou radost, začněte s přeorganizováním jednotlivého nábytku či pouze předmětů na nábytku. Zútulněte si domov tak, aby vám plně vyhovoval.

Andělská rada: Jste dost kreativní na to, abyste dokázali zázraky. Pokud ale nepohodlí pramení ze soužití s jiným člověkem, zkuste vymyslet kompromis, s jehož pomocí bude soužití snesitelnější.

Zdroj článku:
  • Autorský text