Andělská poselství na středu: Blíženci, pozor na podvodníky, Střelci, přátelé vás mohou zklamat

Andělská poselství na středu: Blíženci, pozor na podvodníky, Střelci, přátelé vás mohou zklamat
Ne vždy se nám daří. Tyto dny máme tendenci proklínat. Měli bychom se ale poučit ze svých chyb a vážit si každého dne, kdy se nám daří. Nejen to nám vzkazují andílci, kteří plní funkci našich rádců. Je ale pouze na nás, zda se rozhodneme je poslechnout.

Andílci respektují naši svobodnou vůli. Do ničeho nás nenutí, pouze se nám snaží poradit, jak nejlépe umějí. Čím větší je naše ego, tím nižší je naše schopnost zaslechnout jejich moudrá slova. Ta jsou velmi poučná a mnohdy inspirativní. Přečtěte si, co vám radí na středu 13. září.

Beran (21. března – 19. dubna)

Zaměřte se přímo do svého nitra, najdete tam vše, co potřebujete k úspěchu. Potřebujete pouze sami sebe, nikoho a nic jiného. Využijte sílu své fantazie a zjistěte, jak byste mohli zlepšit svůj život. První plán bude tím nejlepším, proto si ho zapište.

Tip: Vyberte si jednoho člena rodiny a toho požádejte o pomoc. Neřekne vám ne.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vždy vyslechneme vaše přání, a je-li vaše žádost o naši pomoc upřímná, rychle se vaším problémem začneme zabývat. Svěřte nám své obavy a my vám ukážeme, že v konečném výsledku jste se neměli vůbec čeho bát. Uklidníme vaši mysl a poskytneme vhodné řešení.

Tip: Projděte se přírodou a dbejte na své myšlenky – jsou odrazem našich slov.

Pobyt v přírodě Vám jistě prospěje
Pobyt v přírodě Vám jistě prospěje | Zdroj: avanna photography / Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Ne všichni lidé vám pomohou nezištně. Někteří budou chtít něco na oplátku, ale zmíní se o tom až poté, co vám pomohou. Dnes se to může stát. Klidně jim řekněte, že na tom jste se nedohodli, pokud vám bude nepříjemné udělat to, co po vás chtějí.

Tip: Dnes to bude pouze na vás, abyste dosáhli svého štěstí. S milým úsměvem odmítněte pomoc od lidí, které neznáte.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše tendence vnímat ostatní jako nepřející bytosti ve vás probouzí vztek, který vám brání prožívat radost společně s jinými lidmi. To zapříčiňuje váš smutek. Chcete-li být spokojení, začněte vnímat ostatní lidi jako příležitost být šťastnější.

Tip: Každý člověk vám má co nabídnout. Člověk se rodí plný empatie, ne nenávisti. Více se citově otevřete a poznáte, kolika lidem na vás záleží.

Lev (23. července – 22. srpna)

Sami dovolujete stresu, aby vás pohlcoval. Stačí tak málo, aby se to nedělo. Řekněte si, že ode dneška budete šťastnější, a skutečně tomu tak bude. Nerozčilujte se, že někdo neposlechl vaše rady. Nemá cenu se obviňovat za chyby druhých lidí.

Tip: Schopnost odpouštět vám pomůže uklidnit mysl, proto odpouštějte co nejvíce. Příležitostí k tomu je mnoho.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nebojte se následků. Mějte rádi ostatní takové, jací jsou. Těžko změníte jejich osobnost. Myšlenky na to, co by se stalo, kdyby se lidé rozhodli jinak, vám pouze ubírají drahocenný čas. Zaměřte se do svého nitra a zeptejte se sami sebe, zda i vy jste udělali vše, co jste mohli, abyste vedli spokojený život.

Tip: Názory ostatních jsou opravdu cenné. Přijde-li vám váš názor příliš subjektivní, zeptejte se ostatních, co si myslejí. Nedovolte jim ale manipulovat s vašimi činy.

Váhy (23. září – 23. října)

Neodhánějte nás od sebe, pokud se vám snažíme pomoci. Cesta, která vás dovede ke štěstí, není ta nejjednodušší, ale zato nejlepší. Následujte ji a ohlížejte se za sebe, mějte vše pod kontrolou. Brzy uvidíte světlo, které vám poskytne to, po čem toužíte nejvíce.

Tip: Nejsme od vás oddělení, putujeme po vaší životní cestě společně s vámi. Radujte se z každé maličkosti a buďte vnímavější k ostatním lidem i k nám samotným.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Hledejte náznaky naší přítomnosti, pokud potřebujete naši pomoc. Nikdy vám neukazujeme cestu, kterou nejste schopni pochopit. Existuje-li ve vašem životě příliš mnoho náhod, snažíme se vám něco sdělit. Je jen na vás, abyste rozluštili naši skrytou zprávu.

Tip: Problémy, s nimiž se nyní potýkáte, jsou opravdu složité. Řešte je spíše po malých krůčcích než najednou.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ne všichni lidé jsou tak čestní a pravdomluvní jako vy, zejména dnes. Můžete se stát obětí sobeckého jednání někoho jiného, dejte si proto pozor. Pomyslete na to, že existují bytosti, které vás nikdy nezklamou. Bůh je jednou z těchto bytostí. Svěřte mu svou důvěru a nebudete zklamáni.

Tip: Boží náklonnosti můžete využít i k uspokojení tužeb vašich blízkých, kterým se momentálně nedaří.

Dejte si pozor na lidi kolem sebe
Dejte si pozor na lidi kolem sebe | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte věrné přátele, kteří jsou připraveni vám kdykoli pomoci. Neodhánějte je od sebe, jsou vám velkou oporou. Pokud máte pocit, že neexistuje nikdo, komu byste mohli věřit, obraťte se na nás a my vám pošleme dobrého člověka, který si vašeho přátelství bude vážit.

Tip: Nebojte se, že plýtváte naším časem. Na všechna přání se zaměřujeme rovným dílem.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Před spánkem popřemýšlejte, jak byste mohli zlepšit svůj život, aniž byste ublížili ostatním. Tím nám dovolíte vstoupit do vaší mysli a poradit vám. Vedete tak hektický život, že jste ztratili schopnost nám naslouchat a vnímat naši přítomnost. Zvolněte a relaxujte.

Tip: Pomocí meditace nám umožníte poskytnout vám tu nejlepší radu.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše mysl je plná nezdravých navyklých vzorců, jak se v určitých situacích zachováte. Způsobují vám pouze smutek a zklamání. Nechte nás, abychom vás provedli napříč potřebnými změnami, které musíte udělat, pokud svůj život hodláte změnit k lepšímu.

Tip: Pozorujte, které vaše činy jsou odměněny radostí ostatních a které jim ubližují. Přestaňte dělat to, co na vás vám i ostatním vadí.

Zdroj článku:
  • Autorský text