Andělská poselství na středu – Panny, zaměřte se na dobro, Berani, pozor na nepřející lidi

Andělská poselství na středu – Panny, zaměřte se na dobro, Berani, pozor na nepřející lidi
Není dne, kdy by na nás andělé nedohlíželi. Starají se o to, abychom byli šťastní. Avšak aby se tak stalo, musíme se snažit také my. Přečtěte si, co vám andělé radí dnes.

Občas se stane, že si nevíme rady. Většinou teprve poté obrátíme oči k nebesům a žádáme o pomoc. Když jsme šťastní, stáváme se hluchými k radám andělů. Přitom bychom se jich měli držet i tehdy, když se jedná o nejlepší den našeho života. Andělé nám vždy mají co říci. Toto vám radí nyní.

Beran (21. března – 19. dubna)

Setkáte se s lidmi, kteří se budou snažit vás brzdit na vaší cestě za úspěchem. Věřte pouze sami sobě a nehleďte na slova ostatních. Potřebujete-li poradit, využijte své představivosti. Právě ta vás dovede tam, kde si nyní přejete být.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ne všechno dnes bude růžové. Trpělivost s ostatními i se sebou samými vám pomůže zůstat v klidu a soustředit se na váš současný cíl. Být trpěliví pomáhá dosáhnout cílů snadněji. Věřte v lepší zítřky a již brzy pocítíte pozitivní změnu.

Blíženci (21. května – 21. června)

K lepšímu životu potřebujete pěstovat vnitřní mír. Představte si, že každá příští minuta bude dokonalá, a nechte se naplnit pozitivní energií. Jsou to pozitivní myšlenky, které váš život značně zlepší. Chovejte se k ostatním mile a štěstí si vás najde.

Nechte se naplnit pozitivní energií
Nechte se naplnit pozitivní energií | Zdroj: Antonio Guillem/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Dostává se vám všeho, co v životě potřebujete. Stačí se pouze rozhlédnout kolem sebe. Máte své životní poslání, k jehož uskutečnění nepotřebujete nic více. Chamtivost vás drží na dně, oprostěte se od ní a spatříte světlo, které vás dovede ke spokojenosti.

Lev (23. července – 22. srpna)

Před pár dny jste si vzpomněli na někoho z dávných let, s nímž nemáte dobrý vztah. Je čas udělat první krok a vztah zlepšit, tento člověk vám byl velkým pomocníkem a dokáže vám pomoci i s vašimi současnými problémy, musíte jen ukázat svou snahu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ve všem hledejte pouze dobro. Zlo a nenávist jsou pouze iluze, která se rodí v myslích lidských bytostí. Svět bude špatný pouze tehdy, když ho tak budete vnímat. Šiřte do svého okolí dobro a dobro se k vám vrátí.

Váhy (23. září – 23. října)

Neustále se něčeho obáváte, ale to je špatný přístup. Nemůžete být šťastní, dokud si nezačnete užívat maličkostí ve vašem životě a špatné myšlenky nevypudíte. Všechny obavy vnímejte jako zmatení mysli, je to něco, co nemusí přijít a zbytečně vás stresuje.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Přemýšlejte, jak trávíte svůj volný čas. Netrávíte ho naplno a ve svém nitru s ním nejste spokojeni. Zamyslete se nad tím, jak byste byli šťastnější, a podle toho zařiďte svůj život. Najděte rovnováhu mezi tím, co dáváte sobě a co ostatním lidem.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Váš neúspěch spočívá ve vašem přehnaném zveličování chyb, kterých jste se dopustili. Nemyslete na ně, soustřeďte se na svůj cíl, jako byste na své cestě za jeho splněním kráčeli bez sebemenšího pochybení. To vám zvýší sebedůvěru a umožní realizaci vašeho snu.

Soustřeďte se na svůj cíl
Soustřeďte se na svůj cíl | Zdroj: adriaticfoto/ Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste výjimečná bytost, ale silně se podceňujete. Proto si uvědomte, jak výjimeční jste, a všímejte si u vašich přátel, jakou velkou ctí je pro ně trávit čas ve vaší přítomnosti. Naučte se mít rádi sami sebe, nenechte svůj vnitřní hlas, aby vás ponižoval.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Máte dispozice změnit svět, proto se vydejte ven a pomáhejte, jak uznáte za vhodné. Vaše slova mají moc léčit zraněná srdce i nízké sebevědomí lidí kolem vás. Pokud se vám nebude dařit někoho ukonejšit, položte mu na rameno svou dlaň, léčení se stane jednodušším.

Ryby (19. února – 20. března)

Pomyslete na někoho, komu jste v minulosti ublížili nebo kdo ublížil vám. Je čas na zakopání válečné sekyry a obnovení tohoto vztahu. Překonejte svůj strach a odvažte se dotyčnou osobu navštívit. Možná vás překvapí, že na vás také myslela.

Zdroj článku:
  • Autorský text