Andělská poselství na neděli: Panny, rozhodujte o svých penězích samy, Střelci, nebojte se být vtipní

Andělská poselství na neděli: Panny, rozhodujte o svých penězích samy, Střelci, nebojte se být vtipní
Andělé radí, abychom si dali dobrý pozor na to, jak nás vnímá okolí. Jakmile jednou dojde k vytvoření obrázku o našem životě, smazat ho bude velmi obtížné, a paradoxně nejvíc tehdy, když takoví ve skutečnosti vůbec nejsme.

Každý z nás může zakopnout a každý občas vypění. Dojde-li k tomu na veřejnosti, je to ještě horší. Lidé se na nás dívají jako na blázna. Nezáleží na tom, že předchozí den mohli udělat podobnou scénu. Měli bychom být proto více chápaví k lidem, kteří si nyní procházejí těžkým obdobím. Nikdy nevíme, jak strašné období to pro ně je. Přečtěte si své denní poselství na neděli a zjistěte, v čem ještě se můžete zlepšit.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nebuďte tak nelítostní, když si jdete pevně za svým. Lidé, kteří se snaží ohýbat vaše názory, abyste něco neudělali, si nezaslouží vaši pozornost. Jedná-li s vámi někdo nespravedlivě, nejlepší způsob, jak reagovat, je ignorovat je a dělat něco smysluplného – pokračovat v tom, co dělat chcete.

Andělská rada: Vaše reakce mnohdy způsobí mnohem větší nepořádek, než do kterého jste původně vstoupili. Zachovejte chladnou hlavu, abyste vše vyřešili, nezhoršili.

Býk (20. dubna – 20. května)

Snažte se vztek léčit již v počátku. Většinou ho potlačíte, zazdíte ho uvnitř sebe, a jakmile se sám uvolní, lidé se vás přímo bojí. Mnohdy máte vztek sami na sebe, že jste promarnili určitou příležitost. Berte to spíše sportovně a zasmějte se své chybě. Takto začnete být pravým optimistou.

Andělská rada: Všechny negativní emoce se snažte proměnit ve příjemné. Ve všem hledejte humor nehledě na to, jak těžké to je. I na informaci, že vám někdo ublížil, můžete najít dobré zprávy, pokud se vynasnažíte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Kdykoli se můžete stát osobním hrdinou některého z vašich přátel. Cítíte-li, že je s ním špatně zacházeno, postavte se na jeho stranu. Agresor totiž sází na to, že jeho oběti nikdo nepomůže, a nejspíše přestane se svým chováním, když projevíte svou starost o svého známého.

Andělská rada: Je však nutné znát určité hranice. Vaše ostrá slova, jsou-li použita nemoudře, mohou tak dlouho přilévat benzín do ohně, až nakonec způsobí požár. Buďte si jisti účinností vašich slov.

Důkladně važte svá slova
Blíženci važte důkladně svá slova | Zdroj: AndrewLozovyi / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Vaše dobré úmysly vám mohou zavařit, odhalíte-li je nesprávným lidem. Pro některé budete potížista a ať se budete snažit sebevíc, tento titul již nesmažete. Proč ale chcete, aby vás vaši nepřátelé měli rádi? Máte spoustu přátel, kterým ubíráte společný čas, když se zaměřujete na nesprávného člověka.

Andělská rada: S některými jedinci je nemožné vyjednávat. Zkuste svůj volný čas využít jinak, pobavit se a upevnit své dobré vztahy. Někteří lidé vám zkrátka nejsou souzeni.

Lev (23. července – 22. srpna)

Postavte se za své názory. Je velmi důležité, čemu a v co věříte. Obvykle před neznámými lidmi mlčíte, dnes zkuste prosadit svou. Jen se ujistěte, že vaše sdělení bude plně založeno na faktech, jinak byste tuto bitvu mohli prohrát. Čím více informací si ověříte, tím více nad věcí se budete jevit.

Andělská rada: Zvažte všechny možné důsledky, ale zároveň nedovolte strachu, aby vás učinil němými. Máte právo na názor, přestože nemusí být ve společnosti populární.

Panna (23. srpna – 22. září)

Přihlížet, jak za vás někdo rozhoduje, je velmi frustrující, zejména týká-li se to vašich peněz. Jsou to vaše peníze, vy jste si je vydělali. Není tudíž nic špatného na tom říci ne blízké osobě, která za vámi neustále chodí, abyste jí něco koupili. Obzvláště pokud víte, že daný předmět není tak nutný.

Andělská rada: Ocitne-li se někdo z vašich blízkých ve finanční krizi, je dobré mu pomoci, aby přežil daný měsíc. Nemělo by se to však zvrtnout v každoměsíční návštěvy, když dostanete výplatu.

Váhy (23. září – 23. října)

Nemusíte se obávat, že vám ostatní lidé chtějí jen ubližovat. Pravdou je, že nevidíte, že ani vy svým způsobem nejste dokonalí, i vy se dokážete naštvat bez ohledu na to, jak velkou trpělivostí oplýváte. Dopřejte si trochu luxusu a výjimečnosti a rázem budete schopni řešit problémy ve větším klidu.

Andělská rada: Mír v duši při řešení potíží a potyček potřebujete. Není nic horšího než naštvat se na celý svět, protože vám se zrovna nedaří. Zkuste změnit úhel pohledu a uvidíte detaily, které jste do této doby ignorovali.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Povinnosti vás neminou ani dnes, nicméně neměli byste se tolik namáhat. Pokud se vám do něčeho nechce, rozdělte daný úkol na dvě poloviny a najděte si někoho ochotného, kdo by vám pomohl. Nebo mu přenechte celý úkol a za odměnu mu připravte velmi chutné jídlo.

Andělská rada: I ta nejjednodušší povinnost se může jevit jako nekonečně dlouhá činnost, nemáte-li náladu. Zkuste ji znovu získat místo toho, abyste na sebe nadávali, jak jste líní.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Trávení času s lidmi, které znáte a máte je rádi, vás činí šťastnými. Dnes však nebudete tolik vtipní, pocítíte určitou nervozitu. Co špatného se může stát? Tito lidé vědí, co od vás mohou očekávat, a přijali vás takové, jací jste, jinak by se s vámi nestýkali. Nestyďte se a předveďte svůj nejlepší humor.

Andělská rada: Každý člověk se občas cítí na dně, aniž by k tomu měl nejmenší důvod. Od toho jsou přátelé, abyste společně zjistili, co za tím vězí, a aby vás rozveselili.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Problémy přicházejí a odcházejí, některé se však vracejí v různých intervalech. Objeví-li se problém, který jste v minulosti řešili, pravděpodobně jste ho nevyřešili nejlépe. Zamyslete se nad jinými možnostmi, lepšími než minulé. Máte dost síly i mozkové kůry na to, abyste tentokrát přišli na definitivní řešení.

Andělská rada: Neobviňujte jiné lidi z vašich problémů a nestyďte se za své chyby. Obě tyto činnosti vás zpomalují v pokroku, který je nevyhnutelný a který zlepší váš život.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

To nejhorší, co můžete ve vypjaté situaci udělat, je povídat si sami pro sebe nahlas. Vaše rozpoložení mysli v tu dobu není ideální a hádka rozhodně nebude ukončena vaším proslovem o neschopnosti druhé osoby. Té osoby, která se ještě nachází ve vaší těsné blízkosti.

Andělská rada: V druhých hledejte jen to pozitivní a zmiňujte se jen o dobrých skutcích. Nikdo není dokonalý a všichni to o sobě vědí. Nemusíte jim to nutně podsouvat.

Ryby (19. února – 20. března)

Existuje zaručený způsob, jak si zkazit i tu nejlepší náladu – starat se o věci, do kterých vám nic není. A přesně toto děláte poměrně často. Zkuste se soustředit spíše na to, co je třeba udělat, abyste se v budoucnu měli lépe. Nepotřebujete znát podrobný životopis každého člověka, kterého znáte.

Andělská rada: Když vám něco nevyjde, máte pocit, že nikdy neuspějete, že na to nemáte geny. K úspěchu nepotřebujete mít geny, stačí být vytrvalí a kreativně tvořit způsoby, jak konečně uspět.

Zdroj článku:
  • Autorský text