Andělská poselství na čtvrtek: Váhy, své starosti vyřešte hned, Býci, využijte své silné vůdčí schopnosti

Andělská poselství na čtvrtek: Váhy, své starosti vyřešte hned, Býci, využijte své silné vůdčí schopnosti
Andělé nám pomáhají nalézt v každém problému příležitost. Snad každý z nás se snaží vyhýbat lidem, kteří téměř nikdy nejsou spokojeni. Podíváme-li se na ně z jiného úhlu pohledu, najdeme v nich příležitost naučit se být trpěliví. Postupně zjistíme, že příležitosti jsou všude kolem nás.

Stačí zastávat ten správný úhel pohledu, abychom se mohli změnit k lepšímu. Nevidíme-li kolem sebe žádné příležitosti, nehledáme je. Jsou velmi důležité pro náš osobní rozvoj. Pojďme se tedy společně více dívat na detaily. Andělé jsou nám nablízku a požádáme-li je, vždy nám mají co nabídnout. Zároveň nám přinášejí svá poselství na každý den. Přečtěte si to dnešní.

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte vše, co potřebujete pro spokojený život. Máte velký sen, jehož splnění od vás nemusí být tak daleko, jak se nyní zdá. Hlavní je se nevzdat a dotáhnout všechno do zdárného konce. Víte-li o někom, kdo by vám mohl chtít pomoci, zajděte za ním. Nezapomeňte na oplátku nabídnout protislužbu.

Andělská rada: Neustále si opakujte, proč to vlastně děláte. Je něco, co ve svém životě chcete změnit? Udržujte si motivaci, která nebude sobecká a může pomoci dalším lidem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Veďte lidi, pokud je to zapotřebí. Vaše vůdčí schopnosti se dají využít i jinak než zdánlivě bezdůvodným křikem na ostatní. Budete-li s nimi mluvit jasně a zřetelně, ale zároveň milým až neutrálním tónem, pravděpodobnost, že se budou řídit podle vašich rad, se zvýší.

Andělská rada: Držte se lidí, kteří mají dobré nápady, ale nedokážou je sami zrealizovat. Nechte je využít váš zápal, aby konečně dokázali uspět.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nesnažte se dělat svou práci pořádně jen proto, abyste ohromili výše postavené lidi. Dělejte to pro sebe, pro svou budoucnost. S nikým nesoutěžte, nikoho se nesnažte ohromit. Žijete svůj život a jediný, kdo vás v něm bude provázet od začátku do konce, jste vy sami.

Andělská rada: Nezapomeňte na své nejbližší, nevěnujte se jen a jen práci. Pokud s nimi zrovna nemáte nejlepší vztah, vězte, že dnem stráveným prací s přesčasem tomu nijak nepomůžete.

Rak (22. června – 22. července)

Ne vždy je nutné splnit všechny požadavky ostatních lidí, zejména vašich nejbližších. Pamatujte, že nejste robot, a tak můžete projít syndromem vyhoření v osobním životě stejně jako v práci. Pokud cítíte, že na něco nemáte dostatek energie, přiznejte to, jinak se budete trápit.

Andělská rada: Rozeznejte, kdy vás lidé využívají. Máte dobré srdce, čehož bohužel spousta lidí využívá. Jednou řekněte ne a poznáte opravdové přátele.

Máte dobré srdce, ale pozor na ty, kteří toho rádi využívají
Máte dobré srdce, ale pozor na ty, kteří toho rádi využívají | Zdroj: zoteva87 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Zabýváte se drobnými problémy místo toho, abyste řešili to, co je opravdu důležité. Na chvilku se zamyslete. Problémy vaší rodiny jsou pro vás velmi důležité, ale pokud byste se do této rodiny nenarodili (objektivní pohled), patrně byste věděli, že spoustu lidí trápí něco mnohem závažnějšího.

Andělská rada: Nebuďte příliš subjektivní. Nenechte své ego, aby vás donutilo vyhnout se pomoci někomu, kdo pomoc skutečně potřebuje. Nikdy nevíte, kdy svým zájmem můžete zachránit lidský život.

Panna (23. srpna – 22. září)

Dobře víte, co chcete, a jdete si pevně za svým. Pokud na své cestě za úspěchem neubližujete jiným lidem, je to naprosto v pořádku. Je lidskou přirozeností chtít něčeho dosáhnout. Jiná věc je, jak tohoto úspěchu dosahujete. Ujistěte se, že nikoho nestáhnete na samé dno.

Andělská rada: Můžete dosáhnout plné spokojenosti, aniž byste ublížili kterékoli jiné lidské bytosti. Stačí jen popřemýšlet, jak by toho šlo dosáhnout. Čas je vše, co potřebujete.

Váhy (23. září – 23. října)

O své starosti se postarejte sami, nečekejte, až je někdo vyřeší za vás. Buďte více zodpovědní. Jistě, staráte se o své přátele více než dobře, ale pokud budete očekávat, že vám to oplatí stejnou měrou, buď se vaše očekávání naplní nebo budete velmi nešťastní. Lepší je převzít veškerou zodpovědnost.

Andělská rada: Nebuďte ani netrpěliví, ani tvrdohlaví. Splňte náročný úkol, který oddalujete donekonečna, aby vás již nestrašil.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše nápady se vám možná zdají bezcenné, ale mohou inspirovat řadu jiných lidí. Povídejte si s lidmi o svých plánech, které jste vymysleli, ale nikdy je nevyužijete. Jsou promyšlené a ve správných rukou dokážou změnit svět k lepšímu, tak, aby se v něm i vám žilo lépe.

Andělská rada: Jde-li o plány, které si vy sami chcete nechat na později, není lepší čas začít než zrovna teď. Požádejte o názor své nejbližší, mohou váš nápad přivést k dokonalosti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Investujte svůj čas do projektu někoho z vašich rodinných příslušníků. Jejich plány jsou většinou mnohem nadějnější, než se vám nyní zdá. Vyjádřete svou podporu. Nic horšího než neúspěch je potkat nemůže. Jediný důvod, proč se jim do toho nechce, je nedostatek sebedůvěry.

Andělská rada: Máte schopnost promyslet každý váš krok do hloubky. Je čas tuto schopnost využít, abyste svým nejbližším umožnili provést důležitou změnu v jejich životě.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše přílišná upřímnost nemusí být to nejlepší, co můžete udělat. Naopak, je třeba brát ohled na jiné lidi. Nemusíte skákat radostí, když máte pustit staršího občana na své místo, když vaše psychika není zrovna nejlepší. Je to ale slušnost. Zkuste se více vciťovat do druhých lidí.

Andělská rada: Jste velmi odvážní, když říkáte nepopulární názory. Vaše pokusy o vtip navíc ne každý musí chápat jako vtip, proto se dvakrát rozmyslete, než něco řeknete.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Manipulace s lidmi většinou není pozitivního charakteru, ale vy to můžete změnit. Občas je nutné tahat za nitky, abyste pomohli někomu jinému. Objasněte všem pozitivní dopady vašeho chování. Musí ale nějaké existovat. Buďte si jisti svými činy a nechtějte štěstí jen sami pro sebe.

Andělská rada: Ne každý člověk se vám otevře, pokud s ním chcete spolupracovat. Je to ale nutné, abyste společně uspěli. Ke svým plánům proto zvěte jen lidi, kteří před vámi nic neskrývají.

Ryby (19. února – 20. března)

Soutěžte s ostatními lidmi, cítíte-li k tomu silnou potřebu. Pokud vyhrajete, nepřipomínejte jim to ještě měsíc poté. Zkusili jste si, kdo je lepší, a tím to hasne. V případě, že byste s nimi soutěžili v něčem, v čem jsou lepší oni, prohráli byste a nepřáli byste si, aby vám to bylo každý den připomínáno.

Andělská rada: Raději se s poraženými spojte, abyste dokázali něco velkého, než abyste si z nich svými vlastními slovy udělali nepřátele.

Zdroj článku:
  • Autorský text