3 znamení, která dávají prázdné sliby a své slovo málokdy dodrží. Nejste mezi nimi i vy?

3 znamení, která dávají prázdné sliby a své slovo málokdy dodrží. Nejste mezi nimi i vy?
Sliby jsou od toho, aby se dodržovaly. Někteří si nicméně nemohou pomoct a slibují i to, co splnit nemohou. Na jaká 3 znamení si tedy dát pozor a proč své sliby nedodržují? Jste mezi nimi i vy?

Blíženci

Neklidní a upovídaní Blíženci se svou pusou často dostávají do problémů. A to většinou právě kvůli svým slibům. Prázdné sliby ostatním rozhodně nedávají záměrně. Právě naopak, mají v úmyslu je skutečně splnit, jenže si toho na sebe zpravidla berou více než ve skutečnosti unesou. Když něco slibují, nepřemýšlí totiž tak úplně nad tím, jestli na to budou mít dostatek času a energie a jestli to skutečně zvládnou, spíš se ostatním jen snaží vyhovět. Doufají, že je pro jejich ochotu budou mít rádi a v žádném případě je nechtějí zklamat. Jenže vykroutit se ze slibu později rozhodně není lepší volbou.

Kdyby se tedy nad tím, co slibují, trochu zamysleli, určitě by neudělali chybu.

Vodnář

Originální a nezávislí Vodnáři nasnáší, když jsou pod tlakem nebo když jsou ostatními omezováni. Sliby proto většinou nejsou nic pro ně. Navíc nejsou příliš důslední, takže když na danou činnost zrovna nemají náladu, prostě ji dělat nebudou. Když už něco ale splnit chtějí, neměli byste na ně tlačit, jinak to bude trvat ještě déle. 

Občas něco slíbí jen proto, aby dostali to, co chtějí. Své slovo tedy mohou používat jen jako prostředek k tomu, aby s vámi mohli manipulovat. Je tedy lepší jejich sliby nebrat příliš vážně, protože nikdy nevíte, co mohou znamenat.

Váhy

Harmonické a spravedlivé Váhy se snaží se všemi jednat co nejpříjemněji. Nesnáší konflikty, takže se jim ze všech sil vyhýbají, a to často i pomocí slibů. Snaží se jen, aby všichni kolem nich byli šťastní, takže přestože vědí, že slib splnit nemůžou, tváří se jako spolehliví přátelé, kteří se vším pomohou. To možná situaci na chvíli zlepší, ale podobně jako Blíženci budou muset později čelit mnohem větším problémům a vyrovnat se se zklamáním svých blízkých.

Měly by tedy být spíše upřímné, i když tím dotyčného zrovna nepotěší. Měly by si hlavně uvědomit, že nemohou pro každého dělat úplně všechno.

 

Zdroje: