Leden 2023 a plodnost. Co říká horoskop pro vaše znamení?

Leden 2023 a plodnost. Co říká horoskop pro vaše znamení?
Co ve vás vzbuzuje slovo plodnost? Nese za sebou určitě mnoho významů, ať už nové přírůstky, dobrou sklizeň nebo přivolání si těch věcí, které opravdu chceme. Většina z nás si dává novoroční předsevzetí.

Nezapomínejte ale, že musíte k vytouženému cíli dojít také svojí snahou a nenechávat vše jenom náhodě. Jaký tedy pro vás bude první měsíc v roce 2023 ohledně plodnosti ve všech směrech? To se dozvíte v dnešním horoskopu.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V lednu pokračujete v tom, co jste začali v minulém roce. Nastavili jste si poměrně jasný řád a směřujete život tak, jak chcete. Proto můžete v prvním měsíci v roce 2023 očekávat plody ve formě lepšího zdraví, budete se cítit zkrátka lépe ve svém těle, ale také na duši. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V lednu čekejte přímo plodnost v pravém slova smyslu. Někdo ve vaší rodině očekává potomka, buď jste se to nedávno dozvěděli nebo teprve dozvíte. Díky tomu přehodnotíte některé priority, ale také hodnoty. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V lednu čekejte velké pracovní nasazení. Nejspíš jste si pořádně užili svátky a odpočinuli si od pracovních povinností. Naštěstí vás ale všechno, na čem budete pracovat, bude bavit. Na konci ledna čekejte ovoce ve formě uznání od nadřízeného. Nepůjde jenom o pochvalu, ale dostanete se do povědomí důležitých lidí a pomůže vám to v kariérním růstu. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Leden bude pro vás znamenat odpočinek. Nečekejte velké změny nebo nějaké dary plodnosti. Ve vašem životě se toho dělo opravdu hodně, a to ve všech sférách, ať už v osobní, pracovní nebo rodinné. Potřebujete tedy alespoň měsíc nic neřešit a jenom tak být. Vše se díky tomu posune tam, kam má. Pamatujte, že ne vždy musíte velmi dřít, aby se něco uskutečnilo ve váš prospěch. 

Raky čeká odpočinek. Zdroj: Ivan Kruk/ Shutterstock

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Dlouhodobě se snažíte odpoutat od něčeho, co se vám v minulosti stalo. Leden přinese dar ve formě uvolnění některých bolístek s tímto traumatem spojených. Zkuste se v lednu zaměřit co nejvíce na sebe, neřešte ostatní, co si myslí, ani si neberte k srdci nevyžádané rady. Jste na velmi dobré cestě k uzdravení duše, pokračujte v tom.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

V lednu očekávejte nová seznámení. Dostanete se do společnosti, kde jste dříve nikdy nebyli, a dokážete tak rozšířit svoji sociální bublinu, což bude prospěšné nejen pro vás, ale i pro vaši rodinu. Rozšíříte si totiž obzory a budete inspirovat ostatním tím, jak žijete. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Leden berte jako nový začátek. I když to zní někdy jako klišé, pro vás to bude opravdu krok do změny. Potřebujete totiž odstranit některé lidi ze života, ale také návyky, které nejsou zdravé pro vaši duši. I když se nejspíš budete bránit, berte každou změnu jako dar plodnosti k lepšímu životu. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Rok 2022 jste uzavřeli velmi pozitivně, vylepšili jste vztahy v rodině s lidmi, se kterými jste si dříve nebyli schopni ani popovídat. Leden bude tedy ve znamení naděje a úcty ke svým předkům, ale také potomkům. Uvědomujete si sílu vašeho rodu. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Druhá polovina 2022 pro vás byla poměrně zlomová, v lednu si tedy uvědomíte, že je čas tyto novinky brát jako novou realitu a přijmout vše tak, jak je. Pokud se neustále budete vracet ke starým vzpomínkám, pocitům nebo myšlenkám, nikdy nebudete doopravdy žít v přítomnosti. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Leden přinese nový zdroj příjmů. Uvědomíte si hodnotu v něčem, v čem jste ji zatím vůbec nespatřovali. Ať už to bude umělecký talent někoho v rodině, nový produkt v rámci podnikání nebo investování, zajistíte si lepší finanční situaci. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Leden nebude úplně klidný měsíc. Čekejte, že se práce rozjede hned od prvního pracovního dne. Vy jste si sice odpočinuli a rádi byste najeli pozvolna do pracovního procesu, ovšem spousta lidí potřebuje vaši energii a musíte co nejdříve začít fungovat. Později pocítíte odměnu. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V lednu očekávejte nový příval energie do oblasti partnerství ve vašem životě. Ať už jste zadaní, nebo ne, v lednu pocítíte ty nádherné pocity zamilování a budete si užívat pozornost od druhé polovičky. 

Zdroj článku:
  • Autorský text