Znamení zvěrokruhu, která nejvíce smrdí: Vodnář prdí na veřejnosti, Beran má rád přirozenost a svůj vlastní tělesný pach

Znamení zvěrokruhu, která nejvíce smrdí: Vodnář prdí na veřejnosti, Beran má rád přirozenost a svůj vlastní tělesný pach
K lidské přirozenosti patří i různé tělesné projevy, včetně toho, že při fyzické zátěži lidé zapáchají. Některá znamení ovšem mohou zapáchat daleko více než jiná, buď proto, že jim je veškerá osobní hygiena cizí, nebo je ani nenapadne, že by mohli ostatní svým zápachem obtěžovat.

Vodnář (20. ledna do 20. února)

Vodnář je vzdušné znamení, což znamená, že často trpíte nadýmáním. Bohužel pro ostatní si ale příliš nelámete hlavu s tím, kde zrovna při prdění jste, a klidně si ulevíte před ostatními. Věnujete se pro vás důležitým záležitostem a těmto tělesným projevům nepřikládáte velkou důležitost. Lidé ve vašem okolí mohou být ale vaším jednáním šokování a může jim být nepříjemné. Myslete na to, že prdění na veřejnost nepatří.

Lev (22. července do 23. srpna)

Za každých okolností jste sami sebou a rádi děláte na ostatní dobrý dojem. Ovšem ne každý může vaše projevy chápat jako příjemné. A i když se snažíte udělat skvělý dojem, důraz na příjemnou vůni je důležitý a pro drtinou většinu lidí nebude zápach potu přitažlivý. I když si myslíte, že ostatní váš zápach nevnímají, platí, že pokud se cítíte vy sami, cítí vás i ostatní.

vůně
Zdroj: SVEPET / shutterstock | vůně

Beran (20. března do 20. dubna)

U Beranů to není tak, že by na tělesnou hygienu nedbali, ale spíše mají rádi přirozenost a svůj vlastní tělesný pach, což nemusí být nutně špatné, ale při menší tělesné námaze už bohužel začíná být vaše podpaží bez deodorantu cítit. To stejné platí například pro zápach z bot, který vás může často trápit. Vám může připadat váš vlastní tělesný pach ohromující a rádi byste, aby vás každý „cítil“, ostatní to mohou vnímat naprosto odlišně. Jako minimum použijte alespoň deodorant bez parfemace.

Střelec (22. listopadu do 22. prosince)

Jako Střelec kladete největší důraz hlavně na osobní svobodu, milujete akci a rušný život. Až natolik, že někdy můžete zapomenout na osobní hygienu kvůli nabitému a aktivnímu programu, který máte. V sociální oblasti se necítíte tolik komfortně, proto vám nejspíše nikdo do očí neřekne, že zrovna nevoníte. I když společnost tolik nevyhledáváte, příjemná vůně je základem dobré společenské komunikace. Myslete tedy raději na prevenci, abyste zápachu předešli.

Štír (24. října do 22. listopadu)

Jako Štír jste obvykle tajnůstkářští a většinu věcí chováte jako tajemství. Proto možná velká část lidí ani neví, že máte potíže s intenzivním tělesným zápachem, se kterým tolik nezmůžou ani silnější hygienické prostředky jako deodorant nebo antiperspirant. Snažíte se co nejvíce tuto skutečnost skrýt a dokážete být opravdu úzkostliví. Pokud by vás na váš tělesný zápach upozornil, nejspíše byste s ním nikdy už nepromluvili. Oproti ostatním zmíněným znamením se za to stydět nemusíte, situaci se snažíte řešit a někdy prostě tělesný zápach ovlivnit nelze.

Našli jste se v našem článku o znameních, která nejvíce smrdí? Zkuste se zamyslet nad vaším přístupem k osobní hygieně, dnes se dá sehnat spousta produktů, které vaše problémy vyřeší.