4 znamení zvěrokruhu, která budou mít pravděpodobně více neúspěšných vztahů

4 znamení zvěrokruhu, která budou mít pravděpodobně více neúspěšných vztahů
Pokud váš vztah netrvá déle než pár měsíců a vždy přemýšlíte, co váš vztah rozbije, i když se zpočátku zdá, že je vše v pořádku, může to být plán hvězd. Zatímco vztahy závisí na zúčastněných lidech a jejich touze stabilizovat vztah, někdy v tom může hrát roli i astrologie.

Takže pokud jste unaveni z mnoha neúspěšných vztahů, možná si to příště nebudete vyčítat.

Zde jsou 4 znamení zvěrokruhu, která budou mít pravděpodobně více neúspěšných vztahů:

Rak (22. června – 22. července)

Pro vás je extrémně těžké udržet vztah. Bez ohledu na to, kolik úsilí vynaložíte, vždy skončíte neúspěšným vztahem. Není to tak, že byste nechtěli, aby váš vztah fungoval, ale může za to skutečnost, že vše, co děláte, se zdá být neúplné a nevýrazné.

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte pravděpodobně nevydařené vztahy. Důvodem je, že často hledáte dokonalost, pokud jde o vztahy. Stane se jedna chyba a už začnete ztrácet zájem o toho druhého. Navíc si často mylně pletete přitažlivost s láskou a to je to, co za vámi zanechává neúspěšné vztahy.

Býk (20. dubna – 20. května)

V životě trpíte mnoha bolestmi srdce. Zatímco ve vztahu vždy dáváte to nejlepší, váš partner často nakonec očekává mnohem víc. Bez ohledu na to, kolik úsilí vynaložíte, ten druhý je nikdy neshledá dostatečnými a raději ze vztahu odejde.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Obvykle přijímáte milostná a vztahová rozhodnutí bez mnoha myšlenek. To je důvod, proč po několika měsících vztahu začnete mít pocit, že něco není v pořádku. Můžete začít nacházet chyby ve svém vztahu a můžete dokonce věřit, že si zasloužíte lepší. Výsledkem je, že máte mnoho neúspěšných vztahů ve snaze dosáhnout toho dokonalého, což je vzdálený sen.

 

Zdroj: