Hvězdná znamení, která vždy pokazí své vyznání lásky

Hvězdná znamení, která vždy pokazí své vyznání lásky
Vyznat lásku je hodně těžké. Záleží nám na tom, aby náš potencionální partner měl o nás to nejlepší mínění, což u vyznání lásky mnohdy vede k pravému opaku, a to kvůli nervozitě. Patříte mezi znamení zvěrokruhu, která vždy pokazí vyznání své lásky, i vy?

Rak (22. června – 22. července)

Do někoho se zamilujete, poté si připravíte velmi romantický způsob, jak někomu vyznat své city, dlouho sbíráte kuráž a následně jdete ke svému vyvolenému partnerovi. Jenže se naskytne problém, a to ten, že nedokážete vyjadřovat své pocity tak, jak je ve skutečnosti cítíte.

Natolik se bojíte odmítnutí, že napoprvé se zřejmě k uvedenému člověku nijak nevyjádříte a předstíráte, že jste s ním nikdy o žádném potencionálním vztahu mluvit nechtěli. Než se onen jedinec dozví, co k němu cítíte, objeví se v jeho životě někdo jiný či se vám dříve vyzná on sám, pokud k vám cítí totéž.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte opravdu problém, a to ten, že lásku prostě vyznat neumíte. Děláte to dvěma způsoby, z nichž ani jeden nezabírá. Buď mluvíte až příliš zpříma a vaše vyznání lásky zní tak, že žádnou lásku necítíte (chcete to mít co nejdříve za sebou, abyste nic nepokazili), nebo zbytečně blábolíte nesmysly ve snaze vámi milovanou osobu získat do vztahu. Vaše nervozita značně přispívá k tomu, že během svého života chodíte s těmi, kteří vyznali lásku vám, spíše než s těmi, u nichž jste se rozhodli vyznat lásku vy.

Ryby mají problém s vyjádřením citů, Zdroj: Prostock-studio/ Shutterstock

Beran (21. března – 19. dubna)

Neumíte vyznat lásku slovy. Používáte k tomu své tělo, a to především dlaně. Abyste někomu řekli, že ho nadevše milujete, začnete se dotyčného dotýkat, aniž byste mu předtím něco oznámili.

Takto jiným lidem říkáte „Miluji tě“, ovšem pokud vás dotyčný skoro vůbec nezná, může to u něho vyvolat značné zmatení a strach. Je vysoce pravděpodobné, že od vás již někdo doslova utekl. Doporučujeme, abyste se vždy napřed ujistili, že potencionální partner s vaším lehčím mazlením bude souhlasit. V opačném případě se můžete dostat do problémů s osamocením a pomluvami.

Panna (23. srpna – 22. září)

Snažíte se, aby vaše vyznání lásky bylo dokonalé, a proto sestavujete plán na odzbrojení vámi milované osoby již několik týdnů dopředu. Jenže v tom je váš hlavní problém. Vaše vyznání je tak dokonalé, že se mnoha lidem může jevit neupřímně.

Také se zaměřujete spíše na fakta a na to, co všechno s vámi dotyčný prožije, pokud bude ve vztahu, že se dostatečně nezaměřujete na slova, která při svém vyznání lásky říkáte. Trochu na ně zapomínáte. To je ten nejčastější důvod neúspěchu vašeho monologu o dokonalosti a přitažlivosti toho druhého.

Zdroj článku: