Zdají se vám sny o svatbě? Podívejte se na jejich význam, budete překvapeni

Zdají se vám sny o svatbě? Podívejte se na jejich význam, budete překvapeni
Sny o svatbě se mohou objevit i tehdy, kdy vůbec nic takového neplánujete. Možná se vám zdálo o vaší vlastní svatbě, svatbě někoho jiného nebo se ve vašem snu jen objevily jen svatební šaty či prstýnky. Znamená to opravdu, že tajně toužíte po svatbě?

Sny o svatbě představují především nový začátek, ustálení změn a nalezení svého místa na tomto světě. Může jít i o nové návyky, které se postupně snažíte začlenit do vašeho života. Ne všechny sny o svatbách jsou ale pozitivní, občas totiž mohou znamenat i strach, smutek nebo stres.

Podívejme se tedy na jednotlivé symboly zvlášť.

Zdroj: Autor: Dmytro Buianskyi / Shutterstock

Svatební šaty

Pokud se vám zdá o oblékání svatebních šatů značí to úspěch a štěstí. Může to znamenat také, že se cítíte na velkou změnu. K té vás stále něco táhne a nedokážete na ni přestat myslet.

Svatební prsten

Pokud se ve vašem snu objeví svatební prsten znamená to, že máte zájem o trvalý a stálý vztah. Chcete se někomu oddat, mít pocit jistoty a cítit se s ním v bezpečí. Může to také znamenat, že se váš stávající vztah posouvá na vyšší úroveň.

Žádost o ruku

Když vás ve snu někdo žádá o ruku může to znamenat, že hledáte zatím neznámou stránku své osobnosti. Můžete tedy přemýšlet nad manželstvím nebo jinou dlouhodobou životní změnou. Pokud opravdu přemýšlíte nad svatbou, vaše reakce na žádost prozradí, jak se na manželství opravdu cítíte.

Připravování svatby

Příprava svatby znamená, že se připravujete na velkou životní změnu. Ta by měla váš život uvrhnout do rovnováhy a sami se na ni velmi těšíte.

Účastníte se cizí svatby

Pokud sníte o svatbě někoho jiného, kde vy pouze přihlížíte, znamená to stres. Většinou vám vadí hlavně to, že se některé oblasti svého života nevěnujete tak, jak byste si představovali a možná občas zapomínáte, že pokud chcete dosáhnout nějakého cíle, musíte pro to něco udělat.

Vaše vlastní svatba

Pokud sníte o vlastní svatbě, nemusí to nutně znamenat, že po ní opravdu toužíte. Jde spíše o to, co pro nás svatba znamená. Je to především závazek na celý život. A proto, když sníte o svatbě, přestože v současné době nad manželstvím ani nepřemýšlíte, může jít o jakýkoliv jiný typ změny nebo závazku ve vašem životě, který vás čeká.