Výklad tarotových karet na červen: Býky čeká střet s nepřáteli a závistivými lidmi, Štírům červen přinese štěstí v podnikání

Výklad tarotových karet na červen: Býky čeká střet s nepřáteli a závistivými lidmi, Štírům červen přinese štěstí v podnikání
Zjistěte, jaké tarotové karty ovlivní váš osud během června. Tarot karty mají tu schopnost, že vám dokáží odhalit nejenom hezké momenty, které na vás čekají, ale i rizika, kterým se raději vyhýbat.

Pojďme se podívat na výklad tarotových karet na červen. Co vás čeká a co vás nemine? Tarotové karty toho dokáží prozradit opravdu mnoho. Svou pozornost tedy můžete směřovat níže, kde se dozvíte, která karta z tarotu bude nejsilněji ovlivňovat váš osud během nadcházejícího měsíce. A také pochopitelně to, co to pro vás bude znamenat.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Karta měsíce: Smrt

Nenechte se zastrašit názvem této karty - ve skutečnosti mluví pouze o začátku nového života a zásadních změnách, která vám vstoupí do života. Červen vám tedy přinese nové výzvy a nové známosti. Některé změny, které zažijete, možná budou těžké, ale osud rozhodl o tom, že se musely stát.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Karta měsíce: Devítka holí

Tato karta vám slibuje střet s nepřáteli a závistivými lidmi, v němž uspějete. Ve vztazích s blízkými vás bohužel čeká napjaté období s konflikty a podezřívavostí. Vaše nedočkavost a tvrdohlavost vám budou během června překážet. Přesto však měsíc skončí šťastně a všechny krize se vyřeší.

Napjaté období pomine
Napjaté období pomine a všechny krize se vyřeší | Zdroj: Gajus / Shutterstock

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Karta měsíce: Osmička holí

Červen pro vás bude dobrý měsíc. Vaše problémy a potíže se vyřeší tento měsíc, a to velmi náhle a nečekaně. Nové věci přijdou snadno a bez problémů, vůbec nic nebude překážet vašim plánům. Tato karta též může naznačovat lásku, ale ne romantickou, ale v souvislosti s příbuznými nebo vaším koníčkem.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Karta měsíce: Obrácené eso mečů

V červnu vyřešíte nějaký dlouholetý problém nebo vyhrajete nějaký spor. Ale toto vítězství vám nepřinese potěšení. Existuje totiž riziko, že ztratíte ještě více, než jste získali. Tato karta vás tedy vybízí ke zklidnění a uvědomění, že ne vždy je potřeba vyhrávat za každou cenu.

Ne vždy je nutné zvítězit
Ne vždy je nutné zvítězit | Zdroj: KieferPix / Shutterstock

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Karta měsíce: Mág

To je velmi pozitivní karta, která vám slibuje úspěch v aktuálním měsíci a hojnost energie. V červnu si budete dobře rozumět s ostatními lidmi a obratně zvládnete všechny své povinnosti. Ve vztazích s druhou polovičkou dosáhnete harmonie a klidu. 

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Karta měsíce: Královna pohárů

Tato karta vám slibuje kreativitu, zamilovanost a dobré zprávy. Je to zároveň velmi romantická karta, což znamená, že láska k vaší spřízněné duši je pravdivá a čistá, což se během června potvrdí. Důležitou roli ve vašem životě sehraje mladší příbuzný nebo dítě.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Karta měsíce: Pětka pohárů

Tato karta má jak negativní význam – zoufalství, smutek, ztráta, tak i pozitivní – naděje. Je tedy pravděpodobné, že v červnu budete smutní. Ale ve vašem životě se objeví i něco dobrého. Tato tarotová karta také radí, abyste problémy řešili a neutíkali před nimi.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Karta měsíce: Spravedlnost

Červen vám přinese štěstí v podnikání a úspěšné vyřešení potíží, ale pouze pokud budete jednat čestně a legálně. Jakékoliv vaše lži v červnu budou rychle odhaleny a použity proti vám. Tato karta také vypovídá o tom, že vás může čekat nějaká pokuta. V milostné sféře vše dopadne dobře, ale jen když bude mezi vámi panovat vzájemný respekt.

Lži vyplavou napovrch
Lži vyplavou napovrch | Zdroj: BlurryMe / Shutterstock

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Karta měsíce: Obrácená královna holí

Červen pro vás bude docela těžký - přijde apatie, ztráta zájmu o vaše koníčky či střety s rivaly nebo závistivci. Tato karta varuje, že se ve vašem životě objeví krutý a zlý člověk, se kterým je lepší nemít nic společného. Karta také radí, abyste nepodléhali lichotkám.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Karta měsíce: Eso disků

V červnu budete velmi kreativní a vynalézaví, ale také odhodlaní a podnikaví. Nebudete váhat a vezmete si, co je vaše. Vaše problémy budou vyřešeny tak, jak si to zasloužíte. Tento měsíc bude mimořádně úspěšný v oblasti podnikání a finančních investic.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Karta měsíce: Obrácená sedmička mečů

Červen pro vás bude úspěšnější než květen. Životní situace se zlepší v mnoha ohledech. Vaše štěstí ale může zbrzdit přílišné sebevědomí a arogance. Neměli byste tedy ignorovat rady a varování, a měli byste naslouchat kritice svých blízkých - upřímně vám chtějí pomoci. 

Naslouchejte rady svých blízkých
Naslouchejte rady svých blízkých | Zdroj: Ivanko80 / Shutterstock

Ryba (21. 2. až 20. 3.)

Karta měsíce: Dva obrácené pentakly

Tato karta vás varuje před blížící se krizí, konfliktem či promarněnými příležitostmi. Během června navíc budete mít často pocit, že je k vám svět nespravedlivý a že lidé, kteří jsou podle vás nedobří, si žijí lépe než vy. Slabá vůle a nerozhodnost vaši situaci ještě zhorší. Musíte si najít své místo na zemi a naučit se lépe bránit sebe i své názory.

Zdroje článku: