Výklad tarotových karet na víkend: Panny čekají dny prozářené sluncem, Vodnářům karta Deset holí přinese dny plné klidu a harmonie

Výklad tarotových karet na víkend: Panny čekají dny prozářené sluncem, Vodnářům karta Deset holí přinese dny plné klidu a harmonie
Jaký pro vás bude následující víkend? Plný dobrodružství, času stráveného s rodinou nebo na vás číhá něco nepěkného? Tohle vše poodhalíte společně s námi pomocí kouzelných tarotových karet! Blíženci, přestaňte se bát, Štíři, buďte s těmi, které milujete a Střelci, spolehněte se sami na sebe!

Beran (21.3. – 20.4.)

Čtyři pentakly jsou hodně materiální kartou, využijte ji tedy k dořešení finančních či materiálních problémů. Je zde i příslib nečekaných peněz, které vám pomohou zlepšit vaši finanční situaci, využijte je však moudře a zbytečně neutrácejte.

Býk (21.4. – 20.5)

Udělali jste vše, co bylo potřeba. Teď již jen chvilku nechejte život dál přirozeně plynout a užívejte si, odpočívejte. Devět holí vám slibuje, že vaše úsilí již brzy bude odměněno.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Čeho se tak bojíte? Každý negativní pocit z něčeho vychází a karta Osm pentaků se tyto dny společně s vámi bude snažit najít nějaký důvod. Buďte vděčný za to, co máte, vždyť se přeci vůbec nemáte špatně. Radujte se i z drobností a hojnost všeho si vás brzy najde.

Rak (22.6. – 23.7.)

O víkendu se k vám dostanou věci, které vám trochu zamotají hlavu, ale dlouho se tím trápit nebudete, jelikož Král holí vám pomůže s jejich vyřešením. Také pochopíte, že se musíte spolehnout sami na sebe a nenechávejte se ovlivňovat názory jiných, lidé kolem vás to pochopí a přijmou.

Lev (24.7. – 23.8.)

S tím utrácením to moc nepřehánějte, i když si k vám peníze zase najdou cestu zpět. Pět pentaklů vám radí, abyste ve všech záležitostech zachovali klidnou hlavu a moc se neukvapovali, zvlášť pokud i o víkendu máte nějakou práci.

Pozor na rozhazování peněz!
Pozor na rozhazování peněz! | Zdroj: Always Say YESS/ Shutterstock

Panna (24.8. – 23.9.)

Následující dny pro vás budou prozářené sluncem, vždyť je to také vaše dominantní karta. Budete si užívat radosti, lásky a vše se promítne i do vašeho osobního života. Čeká vás radostné období, pravděpodobně nějaká svatba, křtiny, narozeniny. Je také nejlepší čas k tomu začít realizovat své sny a touhy.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Osudová láska k vám přímo klusá v podobě Rytíře na koni. Nebojte se a jděte do společnosti se svým srdcem na dlani. Pokud potřebujete poradit ohledně svého partnera, obraťte se na osobu, která je vám blízká. Uvidíte, že ve svém partnerovi máte milující osobu, která pro vás udělá první a poslední.

Štír (24.10. – 22.11.)

Královna pohárů je kartou, kterou by chtěli mít všichni právě o víkendu. Jedná se o velice pozitivní tarot plný lásky a štěstí. Buďte s těmi, které milujete a věnujte jim svůj čas a svou péči, budou vás za to milovat a mnohonásobně vám to vrátí. Co takhle rodinná společná snídaně nebo výlet do přírody či zábavního parku?

Střelec (23.11. – 21.12.)

Spolehněte se na své schopnosti a životní zkušenosti. Máte světu co nabídnout! Co se takhle pustit do nějakých nových projektů? Karta světa vám prozrazuje, že úspěch máte již na dosah!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Následující dny budete mít zesílenou komunikaci, a to díky kartě Královna mečů. Budete hvězdou každého večírku, všichni s nadšením budou naslouchat vašemu vyprávění. Pokud máte práci či rozdělané projekty, využijte tuto svou silnou stránku k uzavření smluv.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Nechejte své myšlenky volně plynout například při meditaci nebo józe a nápady k vám samy přijdou. Deset holí vám přinese dny plné klidu a harmonie. Navíc stejně není vhodný čas k tomu, abyste dělali nějaká důležitá rozhodnutí či radikální změny.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Bojujte za svou pravdu! Sedm holí vám do cesty přineslo nějaké překážky, ale má to svůj důvod. Pokud vytrváte, docílíte svého a dotáhnete své myšlenky do konce. Ostatní lidé vám pouze závidí, a proto vám dělají jen samé naschvály.  

Zdroj článku:
  • Autorský text