Výklad tarotových karet na tento víkend: Býci, očekávejte mírný konflikt v rodině, Ryby, všechno zlé je pro něco dobré

Výklad tarotových karet na tento víkend: Býci, očekávejte mírný konflikt v rodině, Ryby, všechno zlé je pro něco dobré
Co zajímavého nám přinesou následují dny volna? Pojďme se na to společně podívat a poodkryjme jednotlivé tarotové karty.

Beran (21.3. – 20.4.)

Pracovali jste těžce a poctivě, a tak si podle karty Devět pentaklů zasloužíte odpočinek. Věnujte ho alespoň částečně jen sami sobě a dělejte to, co vás těší. V pracovním týdnu se vám povedlo dané projekty dotáhnout do konce. Vše se vám podařilo a vy si tak můžete užívat zaslouženého úspěchu. Nebojte v práci si toho všimli a vše také zajímavě ohodnotí po finanční stránce.

Býk (21.4. – 20.5)

O víkendu očekávejte mírný konflikt v rodině. Naštěstí se vše rychle přežene a ani vás to moc nerozhodí. Každopádně vás karta Pěti holí naučí říkat ne a svůj názor. Neustále se nepodvolujte své rodině, neřiďte se jen tím, co oni chtějí, ale nahlas řekněte i to, co si přejete vy. Pokud tak neučiníte, uvidíte, že vás to brzy bude velmi mrzet a mohlo by to vést k dalším konfliktům.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Neskrývejte svůj talent. Vyrábíte? Zpíváte? Nebo cokoli jiného? Nestyďte se svůj um ukázat i lidem kolem sebe. Tři pentaly vám radí, abyste se pustili do víkendového projektu a pochlubili se s ním i ostatním. A co třeba rozjet i nějaký malý business? Teď je ten nejlepší čas nad něčím takovým přemýšlet. Nový rok, nové začátky a příležitosti!

Rak (22.6. – 23.7.)

Nečiňte to, co nechcete, aby ostatní činili vám. Karta Spravedlnosti vás tento víkend dožene, a to jak v dobrém, tak i ve zlém... Všechno dobré, co jste do světa vypustili, se vám nyní mnohonásobně vrátí a vy to velmi citelně pocítíte. Bohužel to platí i pro to negativní. Možná je nejvyšší čas zapřemýšlet nad svým chováním do budoucna.

Lev (24.7. – 23.8.)

Karta Vozu přímo vybízí k tomu, abyste se vydali na nějaké cesty, na dovolenou nebo alespoň na víkendový výlet! Co takhle zabalit své přátele, rodinu a udělat si krásný víkend i s přespáním? Nebo vyrazit na zimní lyžovačku, bobovačku nebo procházku na sněžnicích? Všechny vaše cesty budou úspěšné a vy si tento víkend naplno užijete!

Panna (24.8. – 23.9.)

Máte pocit, že jste na všechno sami? Moc starostí? Nikdo vám s ničím nepomůže? Nepropadejte beznaději a zkuste se podívat na lidi kolem sebe. Uvidíte, že když je požádáte o pomoc, s nadšením vám vyhoví. Sedm pohárů také radí, abyste si zašli na procházku, na cvičení, kurz, cokoli, během čehož si krásně vyčistíte hlavu.

Váhy (24.9. – 23.10.)

O víkendu očekávejte samé dobré zprávy ohledně vašeho dalšího života. Ve vztazích, či při navozování vztahu nového, se vám také bude dařit, a tak se těšte na krásné zážitky. Páže pohárů také věští někoho ve vašem okolí, který vám nabídne pomocnou ruku. Využijte toho, vaše přátelské vztahy se tak ještě více upevní a vy se tak lépe poznáte.

Štír (24.10. – 22.11.)

Sice se vám daří docela dobře, ale o víkendu vám karta Osm pentaklů radí, abyste příliš neutráceli za věci, které nutně nepotřebujete. Navíc pokud uvažujete nad tím, že si budete dávat nějaké peníze stranou, udělejte to, v budoucnu se vám totiž budou hodit!

Střelec (23.11. – 21.12.)

Deset pohárů, to je přesně ta karta, kterou všichni chceme zažít o víkendu. Štěstí, láska, pohoda a radost, to jsou věci, které vás budou provázet po celý víkend, zvlášť je pocítíte, pokud jej budete trávit s někým koho máte opravdu rádi. Nezadaní by měli v tyto dny sebrat veškerou odvahu a říct druhému, co k němu cítí. Dlouhodobým vztahům štěstí bude přát.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

I když se vám tento víkend nebude moc dařit, nezoufejte. Vše, co se zhroutí, může být opět znovu postaveno, nebo naopak zapomenuto. Karta Věže vám dává skvělou příležitost k tomu, abyste začali od začátku. Energie, ani příležitosti vám rozhodně chybět nebudou! Díky obtížnostem se neustále posouváte dál, myslete tedy pozitivně.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Dávejte si pozor na to, jak ke druhým lidem promlouváte. Zvlášť pokud chcete někomu sdělit něco emocionálního. Raději si v klidu promyslete jednotlivá slova, a pak to teprve řekněte nahlas. Podle Krále pohárů je klid a harmonie velmi důležitá a nechcete přeci, aby se daný člověk cítil špatně nebo dokonce mylně něco od vás pochopil.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Všechno zlé je pro něco dobré, a tak se moc nenechejte vykolejit kartou Ďábla. Dávejte si pozor na své osobní věci a peníze, abyste o ně o víkendu nepřišli. Velký pozor si také dejte na lidi kolem sebe. Někteří jsou totiž falešní a budou vás chtít využít jen pro své vlastní plány. Za každé situace také mluvte pravdu, nelžete, zbytečně by se vám to vymstilo.

Zdroj článku:
  • Autorský text