Výklad tarotových karet na tento víkend: Lvi se pohádají se svými blízkými, Vodnáři potkají lásku

Výklad tarotových karet na tento víkend: Lvi se pohádají se svými blízkými, Vodnáři potkají lásku
Stále nevíte, co o víkendu? Pojďte se společně s námi podívat do tarotových karet! Blíženci by měli v tyto dny rozhodně věřit své intuici, Lvi pravděpodobně zažijí hádku se svými nejbližšími a Panny si budou užívat ve společnosti ostatních lidí, ve které doslova zazáří. A jak na tom budou ostatní znamení?

Beran (21.3. – 20.4.)

Konečně udělejte za svou minulostí tlustou čáru! Máte zlomené srdce? Nesete si s sebou nějakou křivdu? Skoncujte s tím, jinak totiž nikdy nenajdete klid a sílu jít dál. Tři meče vás také varují, abyste tento týden neřekli někomu blízkému něco, čeho byste později velice litovali.

Býk (21.4. – 20.5)

Máte hodně starostí a povinností? Navíc je kolem vás ten sžíravý pocit, že jste na všechno sami? Podívejte se kolem sebe! Karta Sedm pohárů vám do cesty přihraje někoho, kdo vám se vším rád pomůže. Využijte této pomoci a také si trochu odpočiňte.

Také je třeba si odpočinout
Také je třeba si odpočinout | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Věřte jen své intuici a spoléhejte se sami na sebe. O víkendu totiž potkáte člověka, který vám bude chtít pomoci. Rytíř mečů vám ale radí, abyste se mu vyhnuli. Z počátku jeho nabídka bude vypadat lákavě, ale později byste toho velmi litovali.

Rak (22.6. – 23.7.)

Karta Hvězdy je kartou s dlouhodobým účinkem. Cokoli tento víkend uděláte, tak významně změní vaši budoucnost. Proto moudře zvolte, čím se o víkendu budete zabývat a do čeho investujete svoji sílu a energii.

Lev (24.7. – 23.8.)

O víkendu se pohádáte se svými blízkými. Jedná se však jen o malý konflikt, který rychle zmizí. Navíc se v něm naučíte říkat "ne", což pro vás bude v budoucnu důležité. Pět holí vám radí, abyste všem ukázali, že jsou věci, které prostě nechcete.

I konflikt může být přínosem
I konflikt může být přínosem | Zdroj: Ground Picture/ Shutterstock

Panna (24.8. – 23.9.)

Čtyři hole vás o víkendu dostanou na výsluní. Pokud dostanete nabídku vyrazit do společnosti, určitě ji využijte, budete tam doslova zářit. Pro nezadané je to také skvělá příležitost, jak se seznámit s novým partnerem. Užijte si večer!

Váhy (24.9. – 23.10.)

Do vašeho života vstoupí nový člověk, kterého poznáte právě o víkendu. Budete z něj doslova unešení a strávíte společně mnoho krásných chvil a zážitků. Nezadaní se mohou těšit na krásnou novou lásku. Rytíř holí však varuje před tím, že tento vztah nebude moc dlouhodobý, a tak si rozmyslete, zda do něj jít či ne.

Štír (24.10. – 22.11.)

Raději zrušte všechny schůzky, při kterých hrozí nějaká hádka. Pět mečů s sebou přináší poměrně dost problémů. Raději se stáhněte a do ničeho se nezapojujte, nemuselo by se vám to úplně vymstít.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Víkend je přímo stvořený k setkávání se se starými známými, přáteli a kamarády. Co se takhle ozvat těm, které jste již delší dobu neviděli? Karta Šesti pohárů vás přímo vybízí k navázání známostí s lidmi z vaší minulosti. Uvidíte, že to bude velice osvěžují a opět navážete užší vztahy.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Zasloužíte si pořádný odpočinek. Pracovali jste dlouho a tvrdě, a proto si na sobotu naplánujte něco, z čeho budete mít radost hlavně vy. Devět pentaklů vám přinese klid a ocenění u vašich nejbližších.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Rytíř pohárů vám do cesty přinese osudovou lásku. Nezadaní by se tedy měli pozorně dívat kolem sebe, aby ji nezmeškali. Přijměte ji s otevřeným srdcem a věřte, že konečně naleznete toho pravého partnera. Rozhodně tyto dny neodmítejte pozvání do společnosti, hezky se oblékněte a vyjděte vstříc svému osudu.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Víkend je skvělý k tomu, abyste si vyřešili vše doma a otevřeli se lásce. Karta Mírnosti přeje zejména čerstvě zamilovaným, kteří se teprve poznávají. Zadaní si k sobě i po letech najdou cestu bez hádek a začnou spolu opět láskyplně žít.

Zdroj článku:
  • Autorský text