Výklad tarotových karet na měsíc říjen: Blíženci se mohou těšit na podzimní romanci, Štíry čeká hojnost v oblasti financí

Výklad tarotových karet na měsíc říjen: Blíženci se mohou těšit na podzimní romanci, Štíry čeká hojnost v oblasti financí
Co nás v blízké době čeká, by chtěl vědět asi každý z nás. Pojďme se společně podívat, jaký osud na měsíc říjen věští tarotové karty pro jednotlivá znamení. 

Beran (21.3. - 20.4.)  

V říjnu Vás mohou přepadat pocity beznaděje. Ty budou pramenit především z toho, že neumíte dostatečně dávat najevo své pocity, přání a touhy. Zaměřte se na komunikaci, neschovávejte se a řekněte svému okolí co Vás trápí. Ušetříte si tak mnoho starostí a negativních emocí. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

V říjnu Vám začne vše zapadat do sebe. Pokud jste si v poslední době připadali poněkud rozčarovaní a některé události Vám nedávaly smysl, v říjnu se vše obrátí a Vy pochopíte, že vše, co se v posledních měsících stalo, se dělo ve Váš prospěch. 

  

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

V říjnu se můžete těšit na krásnou podzimní romanci. Pokud jste zadaní, čeká Vás nová energie ve Vašem vztahu. Pokud jste doposud svou milovanou polovičku nenašli, v říjnu je velká pravděpodobnost, že se tak stane. Budete si užívat chvíle plné nejen radosti, štěstí a romantiky, ale také vášně.  

Rak (22.6. - 22.7.)  

V říjnu si dejte pozor, abyste se příliš neuzavírali do sebe a neutápěli se v podzimních melancholických emocích. Jste velký snílek a mnohdy Vás Vaše snění může přivádět do nepříjemných stavů. Zaměřte se v říjnu na krásné věci a lidi, kteří Vás obklopují.  

Lev (23.7. - 22.8.) 

Tento měsíc by Vám mohl přinést poněkud negativní pocity. Je toho na Vás už hodně a Vy budete mít pocit, že jste na všechno sami. Nebojte se říct si o pomoc. Vaši kamarádi a kolegové pravděpodobně netuší, co prožíváte. Pokud jim to řeknete, rádi Vám pomohou.  

Panna (23.8. - 22.9.) 

Říjen bude pro panny měsícem budování. Ať už budete pracovat na vztazích, nebo práci, nezapomínejte na pevné základy. Čím pevnější základy postavíte, tím větší bude Váš úspěch. Komunikujte se svým okolím, zjišťujte nové informace a vytěžte z tohoto měsíce co nejvíce.  

Zdroj: Jacob Lund / shutterstock

Váha (23.9. - 23.10) 

V říjnu si dejte opravdu velký pozor, aby Vás někdo nepřipravil o úspěch, slávu a peníze. Můžete narazit na osobu, která se sice tváří mile, ale její úmysly nejsou zdaleka tak čisté, jako by se mohlo zdát. Mohla by se pokusit připravit Vás nejen o postavení, ale také o peníze.  

  

Štír (24.10. - 22.11.) 

Máte se na co těšit. Tento měsíc pro Vás bude naprosto úžasný. Čeká Vás velká hojnost v oblasti financí, ale také vztahů. Dařit se Vám bude také v práci. Přistupujte k této situaci s vděkem a pokorou. Nic není samozřejmé a pokud se Vám tento měsíc daří, myslete na to, že úspěch nemusí trvat věčně a zapojte také vlastní snahu a trpělivost.  

Střelec (23.11. - 21.12.) 

V říjnu si dejte pozor, abyste se neutápěli ve vzpomínkách a negativních pocitech. Snažte se nedívat na to, co nemáte. Více se soustřeďte na věci, které se Vám podařili. Nepřitahujte si do života negativa, ale naopak se zaměřte na krásné věci a situace.  

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

 V říjnu se Vám bude dařit krásně téměř vše, na co sáhnete. Dejte si ale pozor, aby mezi tou vší krásou nebyl ukrytý had, který Vám Vaši radost zakalí. Může se jednat například o falešného kamaráda, nebo kolegu. Užívejte si svou radost, ale buďte také obezřetní. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Co zasadíte, to taky sklidíte. V říjnu to bude platit dvojnásob. Pracujte aktivně na svém štěstí. Buďte trpěliví, pečlivý a poctiví. Díky tomu budete zanedlouho sklízet krásnou úrodu, o které se Vám ani nesnilo.  

Ryba (21.2. - 20.3.) 

V říjnu budete stát nohama pevně na zemi. Po složitějším období se Vám konečně podařilo urovnat si myšlenky a priority. Díky této duchovní proměně si budete v říjnu připadat sebejistí a konečně se Vám podaří nastavit si také své vlastní hranice. Je také ale velmi důležité, abyste trvali na jejich dodržování a respektování.  

Zdroj článku:
  • Autorský text