Velký vánoční horoskop 2022: Letošní svátky budou pro Váhy velice akční, pro Raky ideální doba vyrazit někam s přáteli

Velký vánoční horoskop 2022: Letošní svátky budou pro Váhy velice akční, pro Raky ideální doba vyrazit někam s přáteli
Vánoční svátky se již kvapem blíží, a přestože vy možná ještě nemáte nakoupené všechny dárky nebo nevíte, kde budete trávit Silvestra, hvězdy už mají dávno ve všem jasno.

S koncem roku a příchodem svátků se hlásí o slovo jednak předvánoční shon, ale také příslib klidu, radosti, dobrého jídla a času stráveného s rodinou a přáteli. Najděte si v rušném předvánočním čase chvilku a podívejte se, jak budou letos vypadat ty vaše Vánoce.

Beran (21. března – 20. dubna)

Podle horoskopu na letošní vánoční svátky je nutné, abyste se tento měsíc drželi plánu. Čeká vás práce, která vyžaduje mimořádné soustředění. Jen se snažte nedělat si věci složitější, než ve skutečnosti jsou. Rozhodnutí, která jste učinili na začátku roku, by mohla začít přinášet zisk. Dejte si během svátků pozor na to, co jíte, zbytečně se nepřejídejte tučnými a těžkými jídly, hrozí vám vleklé žaludeční problémy.

Býk (20. dubna – 21. května)

Tyto Vánoce bude pro Býky nesmírně důležitá organizace. Postarejte se o své záležitosti neprodleně, abyste měli čas na příjemná a nenadálá překvapení, která pro vás letošní svátky hvězdy chystají. Mohly by vás přivést k novému pocitu svobody a sebevědomí. Těsně před Vánoci možná budete muset říci ne příbuznému, abyste se vyhnuli dalšímu zapletení do sporu. Snažte se co nejjasněji a nejklidněji vyjádřit své přesvědčení. Nedorozumění by mohlo způsobit zbytečné nepřátelství mezi členy rodiny. 25. se pokuste držet své pocity pod pokličkou a nevylévejte si srdce na všechny, které potkáte. 

Blíženci (21. května – 21. června)

Ačkoli se většinou necháte během svátků unést, letos se pokuste dělat všechno s mírou. Držte se zpátky ve všech oblastech, ať už jde o jídlo, pití či utrácení peněz. Hvězdy také předpovídají, že některé oblasti vašeho života mohou 22. a 31. prosince zatoužit po velké změně. Ujistěte se, že o to stojíte natolik, abyste na sebe vzali veškerou odpovědnost, která s tím souvisí. Vánoční měsíc je ve vašem případě také měsícem povinností, sice budete mít málo času pro sebe, ale věci pro druhé budete dělat rádi. 

Rak (21. června – 23. července)

Těsně před svátky je pro vás ideální doba vyrazit někam s přáteli. Vánoční svátky jako takové budou pro Raky časem, kdy se mohou ponořit do svého nitra a věřit, že věci dopadnou tak, jak mají. Bez ohledu na to, s kým budete svátky trávit, je možné, že se budete cítit osaměle. V takovou chvíli se zamyslete nad tím, čím jste v uplynulém roce prošli. Uvědomíte si, že to sice bylo těžké, ale vše jste zvládli. Ačkoli byl pro vás tento rok bojem, většinou vnitřním, příští rok vám slibuje více svobody. Zachovejte si víru a uvidíte, že dojde ke zlepšení. 

Raci si udělají pěkný vánoční večírek s přáteli. Zdroj: Ground Picture/ Shutterstock

Lev (23. července – 23. srpna)

Lvům se těsně před svátky nebo dokonce 24. prosince dopoledne podaří podniknout krátký výlet a dohnat tak něco, co jste minulý měsíc chtěli a nemohli. Poté, co se na Vánoce trochu pobavíte, může být nutný kompromis, který se pravděpodobně bude týkat rodiny nebo domova. Snažte se být tolerantní k těm, kteří nejsou tak silní jako vy. Pamatujte, že všichni ve vašem životě jsou tu z nějakého důvodu. Pokud vás některými svými postoji pohoršují, je to proto, že se od nich máte co učit.

Panna (23. srpna – 23. září)

Letošní vánoční svátky budou pravděpodobně jiné než ty předchozí. Konečně se totiž vzdáte něčeho, co už ve vašem životě dávno nemělo být. Věci se zdají být více uhlazené, což vám přináší pocit radosti. Složíte ruce v klín, posadíte se a podíváte se na všechno, čeho jste dosáhli. Máte niterný pocit, že se váš život obrací novým směrem a vaše zájmy budou zcela jiné než dříve. Měly by se před vámi otevřít nové dveře, pokud jen budete ostražití a budete sledovat příležitosti, které se vám zcela jistě naskytnou. Možná nevíte přesně, co vám budoucnost přinese, ale víte, že začínáte novou kapitolu ve své knize života.

Váhy (23. září – 22. října)

Letošní svátky budou pro Váhy velice akční. Jděte do toho a nelekněte se žádné výzvy. Díky sebevzdělávání v uplynulém roce byste měli lépe porozumět svému vnitřnímu já. I když na to možná nebudete mít náladu, můžete počítat s tím, že se u vašich dveří objeví nečekaní hosté. Může se znovu objevit někdo z vaší minulosti a vyvolat ve vás spíše sentimentální pocity. Buďte zavázáni těm, na kterých vám záleží, ale nedovolte, aby se jejich problémy staly vašimi problémy. Šestadvacátého můžete cítit zklamání, protože něco, s čím jste počítali, se neděje podle plánu. 27. prosince je pak pravděpodobné, že se budete věnovat duševním a duchovním záležitostem.  

Štír (22. října – 21. listopadu)

Tyto vánoční svátky je už opravdu nejvyšší čas naučit se delegovat povinnosti. Lidé ve vašem okolí vám chtějí pomoci, tak jim to dovolte, nebo vás veškeré činnosti, které jste si nabrali navíc, zahltí. 23. prosince by mohla nastat situace, která by mohla ranit vaše city. Mějte na paměti, že jste v těchto dnech přecitlivělí, a tak nedělejte z komára velblouda. 25. bude užitečné podělit se s ostatními o své nápady. Může dojít ke změně plánů a možná budete nuceni zrušit nějaký večírek nebo výlet.  

Střelec (21. listopadu – 21. prosince)

Letošní svátky si skutečně užijete a vykouzlíte mnoho úsměvů na tvářích svých blízkých. Budete mít také mnoho společenských aktivit a navštívíte několik večírků. Některé z těchto společenských aktivit vám pravděpodobně přinesou kontakty, které budete potřebovat příští měsíc, kdy budete pravděpodobně velmi zaneprázdněni novými příležitostmi, které se vám naskytnou. Tento měsíc můžete být poněkud frustrováni chováním nějaké osoby na společenské akci, a to vícekrát než jednou. Nechte to být, neboť takové věci se v tomto ročním období stávají.

Kozoroh (21. prosince – 19. ledna)

Těsně před svátky nebo mezi nimi něco praskne. Výsledek této nenadálé situace může být dvojí. Buď vám to dá nový pocit svobody, nebo to ve vás může vyvolat pocit osamělosti. Ať tak či onak, snažte se o takt a empatii. Přemýšlejte o tom, jak byste se cítili, kdyby se karta obrátila. Pravděpodobně to pro vás bude emočně nabité období. Tlak na to, abyste byli veselí a radostní, může být v tuto dobu vyloženě deprimující.

Vodnář (19. ledna – 19. února)

Pro některé Vodnáře je vánoční měsíc plný práce a povinností vůči rodině, přátelům a spolupracovníkům. Ochota podat pomocnou ruku těm méně šťastným je dobrá věc, ale musíte se také postarat sami o sebe. Netvrdíme, že nemáte nikomu pomáhat, ale pamatujte, že vše má své hranice.

Ryby (19. února – 21. března)

Hned ze začátku svátků se zamyslete nad tím, zda byste neměli delegovat některé pravomoci na někoho, kdo je důvěryhodný a znalý. Nejste jediní, kdo může splnit některé z úkolů, které před vámi stojí. 30. prosince se snažte všechny situace ustát s grácií, někdo totiž nejspíše raní vaše city. Bylo by dobré, kdyby ani netušil, že se mu to podařilo, proto na sobě nedejte nic znát.