Slovanský horoskop: Rosomáci se postaví novým výzvám ve vztahu, Žáby si budou užívat kýženého klidu

Slovanský horoskop: Rosomáci se postaví novým výzvám ve vztahu, Žáby si budou užívat kýženého klidu
Pojďte zjistit, co vás čeká v červenci podle slovanského horoskopu! Připravte se na vzrušující dobrodružství, nové výzvy, ale také možnost konečně si po dlouhé době odpočinout. Podívejte se na to, co hvězdy připravily právě pro vás!

Červenec je měsícem plným nových začátků a pozitivní energie. V tomto krásném období se můžete těšit na příjemný čas strávený venku na sluníčku, obklopeni lidmi, které máte rádi. Nezáleží na tom, zdali jste Medvěd, Rosomák, Lasice nebo jiné znamení slovanského horoskopu, červenec vám přináší příležitosti k osvěžení a naplnění svých cílů. Buďte připraveni na nové výzvy a nechte se unášet energií letního období. Hvězdy pro vás nachystali cestu k pochopení vašeho pravého já, abyste mohli co nejlépe využít příležitosti, které vám vesmír v tomto období nabízí. 

Rosomák (10.1.-10.2.)

V tomto měsíci můžete očekávat intenzivní emoce. Stůjte nohama na zemi a nenechte se stáhnout k žárlivým scénám, které často Rosomáky ovládají. Dejte si pozor na impulzivní rozhodování, které by vám mohlo uškodit. Svou energii raději věnujte tomu, co vás baví, zabavíte tím svou neposednou mysl.

Krkavci (10.2.-10.3.)

Tento měsíc budete mít tendenci se víc soustředit na svého partnera a vaše touhy. Vypusťte z hlavy svou logiku, která je pro vás na prvním místě a poddejte se svým emocím. Váš protějšek bude mile překvapen vašim neobvyklým chováním.

Lasice (10.3.-10.4.)

Pro vás bude tento měsíc obdobím komunikace a vzájemného porozumění. Zaměřte se na to, jak najít stabilitu mezi pracovním a soukromým životem. Zapomeňte na zákeřnosti a raději mějte na paměti, že slova mají velkou sílu a pokud budete slova dobře volit, mohou vám být v tomto měsíci velmi nápomocná. 

Žáby (10.4.-10.5.)

Jste na vrcholu svého osobního cyklu a je čas se postarat o sebe. Věnujte čas především sami sobě a svým potřebám. Buďte otevření novým příležitostem a navažte nová přátelství a užívejte kýženého klidu

Kobylky (10.5 -10.6.)

Přestaňte skákat do všeho po hlavě a snažte se najít pevnou půdu pod nohama, abyste mohli zklidnit své rytmy. Je čas meditovat a otáčet se do nitra svého vlastního já.

Křečci (10.6.-10.7.)

Je čas využít své schopnosti a empatii a pomoci lidem, kteří to teď nejvíce potřebují. Nenechte však v pomoci druhým veškeré své síly. Síly čerpejte z letního slunce pobytu na vzduchu.

Šneci (10.7.- 10.8.)

Mějte odvahu podívat se do nitra svého já a vytyčte si nové cíle. Možná budete překvapeni, co ve svém nitru naleznete. Nespěchejte, netlačte na sebe, vytrvalostí dosáhnete nejlepších úspěchů. 

Mravenci (10.8.-10.9.)

Temné stránky vaší mysli vyplavou na povrch a budou vás pronásledovat. Mějte odvahu otevřít se novým způsobům myšlení a přijmout změny, které by vám mohly odlehčit a přinést do vašeho života opět mír a klid. 

Chrousti (10.9. - 10.10.)

Nenechte se zlákat krásou zakázaného ovoce. Roztáhnout křídla a letět může být osvobozující, avšak nezapomínejte na to, že je potřeba se vždy vrátit na zem. Mějte na paměti, že rodina je základem všeho. 

Bobři (10.10.-10.11.)

Mějte oči stále otevřené, nové příležitosti budou na dosah vaší ruky! V tomto měsíci využijte svou energii k dosažení svých cílů a nebojte se vykročit ze své komfortní zóny, budete překvapeni sami sebou.

Psi (10.11-10.12.)

Měli byste zklidnit a zpomalit. Obklopujte se lidmi, které máte rádi a kterým můžete důvěřovat. Tito lidé vám pomohou dopomoci získat ztracenou rovnováhu a cítit se opět milován. 

Medvědi (10.12.-10.1.)

Neusněte na vavřínech. To, že se vám teď daří a cítíte se plní sil nemusí trvat věčně. Udržujte se ve fyzické i psychické formě, abyste mohli i nadále dosahovat takovýchto výsledků.

Zdroj článku:
  • Autorský text