Sen o krvi

Sen o krvi
Ve snáři jsou uvedeny sny, kdy vidíte krev na zdi, nebo na jiných objektech. V tomto případě se potýkáte se ztrátou životní síly. Pokud ve snu cítíte silně kolující krev ve svých žílách, naopak se těšíte dobrému zdraví a jste v plné síle.

Výklad snu o neustálém krvácení je o ztrátě životních sil. Pokud ve snu krvácení zastavíte, znamená to, že máte za sebou nějaký závažný problém, který jste již vyřešili, ale máte na něj ještě stále bolestnou vzpomínku. Jestliže se vám krvácení zastavit nedaří, problém ještě není vyřešen.

Když ve snu vidíte, že se pokoušíte zastavit někomu krvácení, truchlíte za zemřelou milovanou osobou.

Zdroj: Autor: s-ts / Shutterstock

Naopak, když ve snu uvidíte rudě červenou krev, čekají vás radostné události. Jestli jste ve snu krev pili, znamená to, že se vaše sny stanou časem skutečností.

Krvácíte-li ve snu

Pokud jste ve snu krváceli, zamyslete se nad tím, jestli dokážete svou energii šetřit sami pro sebe a pro správné lidi ve svém okolí. Nenechte se nikým využívat a naučte se nesprávným lidem a nesprávným situacím říkat ne. Velmi pomůže, když s nimi omezíte svůj kontakt.

Když vám ve snu zdálo, že vám krev vytéká z rány, hrozí vám zdravotní problémy nebo velké riziko ve vašich záměrech.

Upír

Když se vám zdálo, že vaši krev vysává upír, znamená to opět ztrátu sil. Jestli jste tím upírem vy, vysáváte z druhých lidí energii a na tom stavíte svůj úspěch.

Jestliže jste ve snu zakrvácení, bojujete o své společenské místo a za každou cenu se snažíte své postavení ukotvit. Pokud máte ve snu zakrvácené ruce, nemáte čisté svědomí z nějaké nečisté práce. Měli byste napravit svou chybu, jinak se výčitek svědomí nezbavíte.

Krvavé oblečení

Výkladem snu o krvavém oblečení je fakt, že máte ve svém okolí nepřátele. Ti chtějí pravděpodobně překazit vaše úspěchy a zničit vaši kariéru.

Plavati v krvi

Pokud se vám zdálo, že jste v krvi plavali, čekají vás opravdu nemilá překvapení.