Proč jsou Vaše rodinné vztahy komplikované, podle znamení

Proč jsou Vaše rodinné vztahy komplikované, podle znamení
Každý se chováme jinak a nejinak tomu je v případě rodiny. Jakkoliv důsledná výchova dětí může být, děti se nikdy nebudou chovat stejně jako jejich rodiče. Následují různé neshody a mohou skončit až odloučením různých členů rodiny. Přestože Vy jste se od rodiny odloučit nemuseli, vztahy mohou být stále komplikované. Podívejte se na nejčastější důvod Vašeho znamení.

Beran (21. března – 19. dubna)

Můžete se stát velmi agresivními, pokud Vaše rodina nebude respektovat Vaši touhu po dobrodružství a znalosti, jaké důsledky budou mít Vaše činy. Kritickým členem pro Vás je sourozenec Blíženec.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste příliš zdrženliví, nedržíte tempo s ostatními členy Vaší rodiny. Podle Vás vše má svůj čas, což se některým příslušníkům Vaší rodiny líbit nemusí, obzvláště máte-li rodiče Štíra.

Blíženci (21. května – 21. června)

Příliš dráždíte ostatní členy rodiny svými slovy a hlavně rozumy, které se nemusejí zakládat na pravdě, ale Vy je říkáte, aby řeč nestála. Kritickým členem je pro Vás sourozenec Blíženec.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud jste se narodili rodiči ve znamení Vah, nemáte ve svém životě vlastní místo, tento rodič si Vás doslova hýčká. Avšak ostatním znamením můžete připadat až příliš náladoví, z čehož pramení ona komplikace.

Lev (23. července – 22. srpna)

Často se chováte příliš dětinsky nehledě na to, kolik Vám je let. Nicméně i přesto si zakládáte na svých názorech a neustoupíte, když se Vás někdo snaží přesvědčit o opaku. Máte-li sourozence Kozoroha, může to být tento případ.

Zdroj: Yulia Prizova / shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Chcete, aby se všichni zachovali podle Vás, pokud jde o řešení problémů. Nikomu nenecháte vlastní svobodu. Kritický člen rodiny je sourozenec Střelec, kterému toto může vadit nejvíce.

Váhy (23. září – 23. října)

Až nepřirozeně chráníte své potomstvo a nedáváte mu žádný osobní prostor. Pokud vidíte, že se o Vás člen rodiny stará stejně jako Vy o něho, příliš k němu lnete. Proto je dítě Rak kritický člen pro Vás.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud se Vám něco nelíbí, dáte to okamžitě najevo a nehledíte na to, jak se budou cítit ostatní členi Vaší rodiny. Obzvláště Vaše děti nesnášejí toto chování dobře, neboť je pokáráte za každou hloupost. Nejhůře toto snášejí děti Býci.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte nutkání učit členy své rodiny, aby se méně starali o ostatní lidi a více se zaměřili na své vlastní pohodlí a svou svobodu. Pokud máte sourozence Pannu, vztah může být napjatý.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Občas vše musí být po Vašem, poněvadž máte silnou osobnost a víte, co chcete. Pokud ve Vaší rodině je někdo s podobným postojem, ale jinými názory, přichází komplikovaný vztah. Sourozenec Lev má takové názory často.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste-li rodič, můžete mít komplikovaný vztah se svým dítětem, poněvadž často se stává, že se uzavřete do svých myšlenek a necháte dítě o samotě. Děti narozené v Rybách jsou ty, kterých se to dotkne nejvíce.

Ryby (19. února – 20. března)

Až příliš se upínáte na své rodiče. Natolik, že by to mohlo být opravdu nepříjemné. Samotu nezvládáte příliš dobře. Vztah může být komplikovaný zejména s rodičem Vodnářem.

Zdroj článku: