Partnerský horoskop na 1. červnový víkend: Štíři budou lísaví, Berani napraví chyby ve vztahu

Partnerský horoskop na 1. červnový víkend: Štíři budou lísaví, Berani napraví chyby ve vztahu
​​​​​​​Na váš vztah bude mít tento víkend vliv hlavně Měsíc pod vlivem Raka. Tento víkend bude hodně pohodový, a to obzvláště kvůli lásce a něze, která je pro toto hvězdné znamení tak typická. Co přesně čeká tento víkend ve vztahu vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Kvůli vaší povaze jste v posledních dnech zažívali ve vztahu těžké chvíle, ale s tím je nyní konec. Již v pátek se na vás obrátí štěstí a poznáte, co je potřeba udělat, abyste vy i váš partner byli ve vztahu šťastní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tento víkend budete hodně komunikativní a vynasnažíte se, abyste s partnerem opět našli společnou řeč. Váš partner to ocení, poněvadž s vámi v poslední době nebyla kloudná řeč. Vaše víkendová upovídanost vás skloubí opět dohromady.

Blíženci (21. května – 21. června)

Váš partner bude zářit štěstím, poněvadž svou energii vložíte hlavně do svého vztahu. Vaše komunikativnost bude dosahovat neuvěřitelných hodnot a s partnerem po dlouhé době najdete společnou řeč. Dojde i na dlouhé mazlení.

Blíženci najdou se svým partnerem společnou řeč, Zdroj: Kate Kultsevych/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

K partnerovi pocítíte velké množství důvěry. Měli byste s ním strávit celý víkend, poněvadž to pro vás bude velmi přínosné. Začněte se partnerovi naplno věnovat již v pátek. Též partner se k vám bude chovat hezky, což oceníte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Již od pátku budete poněkud citlivější, ujistěte se, že tuto zvýšenou citlivost projevíte svému partnerovi správně. Již dlouho neměli jste tak klidný víkend, proto si s partnerem popovídejte a pomazlete se spolu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento víkend budete velmi zvídaví a můžete svého partnera vzít s sebou na procházku v přírodě či do muzea. V sobotu večer je ten pravý čas na romantiku. Budete mít kreativitu na vymyšlení šokujícího a příjemného plánu na večer.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše milá povaha se v případě vašeho vztahu ještě zlepší. Budete chtít být neustále svému partnerovi nablízku a uděláte vše pro to, aby byl šťastný. Odměna se vám dostane v sobotu v podobě skvělé soulože.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete nadmíru pozitivní, což se o velké části Vašeho života říci nedá. V pátek ráno sice vstanete a hned partnerovi něco vyčtete, ovšem po zbytek víkendu si budete užívat klid a romantiku.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vášeň, romantika a láska budou na prvním místě. Tento víkend si s partnerem užijete skvělý čas. Tak vášnivé vás váš partner ani nepamatuje. Pozvěte partnera na rande, povede se na výbornou. Celý víkend se vám bude ve vztahu dařit. Budete mít spoustu nápadů, jak svého partnera potěšit, což se vám také povede. Váš partner nikdy nebyl šťastnější.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Svému partnerovi i přes vaše pracovní vytížení věnujete dostatek času na to, abyste ho učinili šťastným. Víte, že mu častokrát nevěnujete příliš mnoho pozornosti, poněvadž se snažíte vydělat dostatek peněz – i v této těžké době. O víkendu si uvědomíte důležitost svého partnera ve vašem životě, a proto se začnete více zajímat o jeho potřeby nesouvisející s penězi.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Váš partner bude tento víkend celý váš svět. Aniž byste věděli proč, tyto tři dny se k němu budete cítit být nadměrně přitahováni. Sice budete mít menší výkyvy nálad, ale většinu víkendu budete romantikou jen hýřit. Užijete si skvělé dny se svým partnerem.

Ryby (19. února – 20. března)

Více než na svého partnera se zaměříte primárně na sebe. V poslední době jste nevěděli, co si máte o vašem vztahu myslet, avšak již v pátek se budete snažit urovnat si myšlenky. Pokud váš partner vydrží vaše dočasné mentální odloučení, odměna v podobě vás jakožto lepšího člověka ho nemine.

Zdroj článku: