Na tato 4 znamení čeká do konce února velké zklamání

Na tato 4 znamení čeká do konce února velké zklamání
Zklamání je běžnou součástí života. Budete právě vy patřit mezi čtyři znamení zvěrokruhu, na která čeká už do konce února? A víte, jaký je nejlepší způsob se s tím vypořádat?

Hvězdy nám někdy předpovídají mnoho dobrého, někdy zase něco negativního. Zklamání může v životě zažít každý. Pokud patříte mezi znamení, které něco takového čeká do konce letošního února, nevěšte hlavu. Co vás nezabije, to vás posílí! I když je těžké se vzpamatovat, nakonec z dané situace můžete vyjít silnější, než dříve. Způsoby, jak se vyrovnat se zklamáním, má každý člověk různé. Tím nejlepším lékem je ale čas.

Beran (21.3. – 20.4.)

Navzdory tomu, jak moc se cítíte silní, ambiciózní a sebevědomí, úspěch se vám neustále vyhýbá. Možná je na vině váš příliš urputný postoj a přemotivovanost. Zkuste trochu zvolnit a nesnažit se mít všechno pod kontrolou. Kromě práce se věnujte svým koníčkům a navazujte nová přátelství. Uvidíte, že příležitosti si vás budou samy vyhledávat a nakonec můžete pocit zklamání ze sebe sama nahradit uspokojením.

Abyste pokročili ve své kariéře, bude třeba odvést spoustu tvrdé práce. Možná bude zapotřebí se i vzdělávat. Pokud dostanete šanci zúčastnit se nějakého kurzu, rozhodně se zapojte. Je možné, že polovina února pro vás bude ve znamení rozhodování nad tím, jestli trávit čas prací nebo s rodinou. Rozhodujte se moudře. Ke svému okolí buďte upřímní a vyvarujte se unáhleným rozhodnutím. Na konci měsíce se může zátěž ještě zvýšit, nicméně vy si poradíte s jakoukoli překážkou.

Blíženci (21.5. – 20.6.)

Vaše nejistota způsobuje, že se nemůžete dočkat výsledků, kterých byste chtěli. Protože do činností vkládáte celé své srdce, může být vaše zklamání markantní. Vzpamatovat se můžete tak, že si začnete více věřit. Máte správný úsudek, takže se o něj opřete. I když vám některé situace neposkytnou to, co chcete a potřebujete, nenechte se tím zastrašit. Vytrvalost je klíčem ke všem činnostem.

Zábavné pro vás bude zkoušet své limity a odvahu. Potřebujete cítit, že jste naživu. Zklamání vám může pomoci zmírnit také den sv. Valentýna. V tento den se můžete plně věnovat romantice. Váš vztah vám může dodat energii na zbytek února.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Zatímco se vám nadprůměrně daří v pracovních záležitostech, v oblasti milostných vztahů jste na bodě mrazu. Začátek měsíce vypadal velice dobře. Měli jste pocit, že jste se svým partnerem propojení, rozhodovali jste se podobně a užívali jste si vzájemné harmonie. Pak ale přišel najednou zlom. Najednou se nemůžete shodnout ani na triviálních záležitostech. Velkým zklamáním pro vás je to, že jakékoli snahy o smír jsou zbytečné.

Zklamání přinese také skutečnost, že vaše snaha dosáhnout lepšího zdraví, se minula účinkem. Naopak se nyní potýkáte se zdravotními potížemi, které souvisí zejména s žaludkem a krví. Hrozí vám též vysoká horečka a bolesti hlavy. Nesnažte se tyto neduhy odstranit sami. Co nejrychleji navštivte svého lékaře, který vám předepíše účinnou léčbu.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Začátek tohoto měsíce byl pro vás téměř snový – podařilo se vám zvýšit své finanční příjmy. Práce vás baví, a tak je velmi snadné vydělávat peníze. Zklamáním pro vás ale bude druhá polovina měsíce, kdy se vaše příjmy krátí a naopak výdaje stoupají. Cítíte se pod tlakem a budete vyhledávat další příležitosti ke zvýšení příjmů. Stres, který pociťujete ve finanční oblasti, se neustále zvyšuje. Věnujte se oblasti financí co nejdříve. Štěstí vám přeje na rizikových akciových trzích.

Další zklamání může přijít v oblasti milostného života. I toto se na začátku měsíce února může vyvíjet slibně. Zažíváte pocity harmonie a lásky. Bohužel od poloviny měsíce mohou nastat hádky a konflikty. I ty způsobují stres. Snažte se o svůj vztah pravidelně starat. Doporučení pro tento měsíc zní, že byste se měli věnovat relaxačním činnostem, které vám přinesou uvolnění.