Jak jednoduše připravit tu nejlepší narozeninovou oslavu

Jak jednoduše připravit tu nejlepší narozeninovou oslavu
Chcete, ať si oslavu užijete vy i oslavenec? Připravte oslavu, která nadchne všechny! Když se na oslavu nachystáte dopředu, nic vás nezaskočí!

Téma oslavy – girlandy a bannery

Oslavu můžete uspořádat laděnou dle přání oslavence. Pokud se jedná o malinké dítě, zřejmě vyberete girlandy a bannery za něj, u větších dětí se nechte inspirovat například jejich oblíbenými pohádkovými a filmovými postavičkami. Přejete si milé jednorožce nebo hrooozitánské dinosaury? Vlajky a girlandy naladí tón oslavy a pomohou vám při výběru dalších nezbytných součástí. Základem úspěchu oslavy je připravit si vše s dostatečným předstihem, tak si zajistíte klid pro doladění přípravy i dostatek energie pro hosty. Máte vše potřebné? 

Nafukovací balónky doladí atmosféru

Chystáte zahradní párty nebo oslavu v interiéru? Pro obě příležitosti nezapomeňte nachystat dostatečný počet balónků – docílíte skvělé atmosféry, kulisy pro focení i barevného doladění celé oslavy. Nafukovací balónky z papírnictví jsou mnohdy příliš malé a téměř je nelze nafouknout, proto se zásobte dopředu sadami balónků určenými pro pořádání oslav. Přejete si balónek ve tvaru číslice? Skvělá volba pro fotografie z oslavy!

Párty sady – a máte vystaráno!

Není nic horšího než chystat a následně sklízet tuny nádobí potřebného pro narozeninovou oslavu. Mnohdy ani takové množství nádobí doma nemáme. Právě pro tuto příležitost byly vytvořeny párty sady – různé vzory nebo motivy s pohádkovými postavami vám zajistí pohodu při obsluze hostů. Kelímky, talířky, ale i ubrousky, brčka nebo příbory budou pro všechny hosty vítaným zpestřením oslavy a pro vás velkým pomocníkem při chystání i úklidu.  

Přejeme vám krásnou a nezapomenutelnou oslavu!