Horoskop na prosinec pro nezadané: Berani, pozor na letmé a povrchní vztahy, Raci, netlačte na pilu

Horoskop na prosinec pro nezadané: Berani, pozor na letmé a povrchní vztahy, Raci, netlačte na pilu
Někdo po lásce touží opravdu hodně a snaží se ji najít na každém rohu. Někomu single život vyhovuje, a tak nechává věcem volný průběh. Co si pro vás ale osud připravil na prosinec? Jak si můžete tento krásný adventní čas užít i bez vztahu a na co si dát naopak pozor? Pojďte se podívat, na co se mohou jednotlivá znamení připravit. 

Beran (21. 3. 20. 4.) 

V prosinci si dejte velký pozor na letmé a povrchní vztahy. Vánoční večírky a přemíra alkoholu svádí k flirtu a jednorázovým známostem. To by vám ale psychicky nepřidalo. V onu chvíli se sice budete cítit krásně, ale později by se dostavila nepříjemná morální kocovina.

Býk (21. 4. 21. 5.) 

Vztah vás sice v prosinci nejspíš nepotká, ale i tak si můžete užít krásné dny. Pomoci vám může především příroda a její kouzlo. Využijte prosinec k procházkám a čerpejte energii z přírody. Uklidníte si hlavu a utřídíte své myšlenky. Díky tomu si uvědomíte, co je pro vás ve vztahu opravdu důležité. 

Blíženec (22. 5. 21. 6.) 

Pokud chcete v prosinci potkat nového zajímavého člověka, nebo dokonce životní lásku, navštivte a objevujte také nová místa. Můžete jezdit po výletech, vyzkoušet novou restauraci nebo třeba posilovnu. Nejenže zažijete krásné chvíle, ale můžete zde také potkat někoho velmi příjemného. 

Rak (22. 6. 22. 7.) 

V prosinci potkáte mnoho nových lidí a mohl by mezi nimi být i okouzlující člověk, který si získá vaše srdce. Netlačte na pilu a pusťte se do vztahu pozvolně. Užívejte si vzájemné poznávání a oťukávání a nechte věci plynout. Můžete tak zapustit pevné kořeny krásnému vztahu. 

Lev (23. 7.  22. 8.) 

V prosinci si konečně přiznáte, co vlastně od vztahu očekáváte a vyžadujete. Vaše dosavadní vztahy ztroskotaly především proto, že jste nebyli upřímní sami k sobě a hledali partnery/partnerky, kteří nejsou schopni dát vám to, co ve skutečnosti potřebujete. 

Panna (23. 8. 22. 9.) 

Prosinec pro vás nebude ve znamení lásky a vy se rozhodnete netruchlit a raději se zaměříte na práci. A to se vám opravdu vyplatí. Díky své svědomitosti a pracovitosti si finančně velmi polepšíte. Svůj volný čas využijete opravdu efektivně. 

Váha (23. 9. – 23. 10.) 

S největší pravděpodobností jste doposud sami proto, protože jste se ještě nedokázali smířit s minulostí a křivdami posledního vztahu. V prosinci se ale konečně od této minulosti odpoutáte a připravíte své srdce na vztah, který se již pro vás chystá. 

Štír (24. 10. 22. 11.) 

Lásku sice v prosinci nepotkáte, ale i tak si užijete opravdu velké množství krásných chvil. S kamarády a rodinou prožijete situace, které budou plné smíchu a štěstí. Díky tomu se budete cítit skvěle a vztah vám ani chybět nebude. 

Střelec (23. 11. - 21. 12.) 

Možná se vztahu trochu bojíte. Bojíte se zklamání a zlomeného srdce. V prosinci se ale těchto strachů konečně zbavíte a seberete veškerou odvahu. Vyrazíte do společnosti a nebudete se bránit poznávání nových protějšků. Možná z toho hned nebude láska jako trám, ale rozhodně to pro vás bude krok kupředu. 

nezadané ženy, zdroj: Rido / Shutterstock

Kozoroh (22. 12. 20. 1.) 

Jste sami a nikdo na vás doma nečeká? Ano, můžete být z toho smutní. Stejně tak ale můžete tuto samotu využít ve svůj prospěch. Nemusíte brát ohledy na partnera/partnerku, a tak si můžete klidně trochu vyrazit z kopýtka. Dělejte, co vás baví, a užijte si vánoční radovánky a večírky.

Vodnář (21. 1. 20. 2.) 

Nový vztah nijak zvlášť nehledáte a soustředíte se především na sebe. Pokračujte v tom i v prosinci. Užijte si zimu a Vánoce jako malé dítě. Nasávejte vánoční atmosféru, užívejte si zimní radovánky a můžete zkusit postavit třeba i sněhuláka. 

Ryby (21. 2. 20. 3.) 

Toužíte po vztahu, ale ten stále nepřichází? Doma u televize ho jen těžko najdete. Zkuste v prosinci raději poznávat nové lidi. I kdyby se mezi nimi vaše životní láska nenašla, můžete získat spoustu nových přátel. 

Zdroj článku:
  • Autorský text