Hektický den tohoto týdne podle Vašeho znamení

Hektický den tohoto týdne podle Vašeho znamení
Lvi se budou cítit ve pod tlakem, Štíři zúročí svou schopnost domýšlet věci do detailů!  V příštím týdnu si bude muset většina znamení především dát pozor na svou mysl.

Mnohé obtíže půjdou vyřešit správným přístupem a jiné budou zase pouze zdánlivé vykonstruované ve Vaší hlavě. Pokud budete mít svou mysl pod kontrolou, čeká Vás dobrý týden!

 

Beran (21.3. - 20.4.)

Pro Berany bude pondělí takovým obecně složitým dnem. Bude pro ně těžké udržet si morálku a nenechat svou mysl podlehnout pod náporem množství povinností a nesrovnalostí. Vaše schopnost pracovat se svou myslí bude v tento den klíčová. 

 Býk (21.4.-21.5.)

Vás se tento týden hektický den netýká. Máte dobré organizační schopnosti a tento týden se Vám bude opravdu dařit je uplatňovat. Tento týden Vám také přináší velký potenciál k osobnímu růstu, využijte tuto příležitost naplno.

 Blíženci (22.5.-21.6.)

V pondělí toho na Vás bude opravdu moc, nebudete vědět kde Vám hlava stojí. Pravděpodobně tento den budete muset hasit velké množství požárů. Energii, kterou v pondělí využijete se Vám bude velmi těžko získávat zpět. To se týká jak emoční roviny, tak té fyzické, tudíž pro Vás nebude ani vhodný čas na velké sportovní výkony.

 Rak (22.6.-22.7)

Pro Raky bude příští týden opravdu positivní. Sice toho budete mít v jeho polovině opravdu hodně, ale se vším se popasujete velmi dobře a posune Vás to dál. Jste na dobré cestě k lepším zítřkům!

Raky čeká úspěšné období
Raky čeká úspěšné období | Zdroj: grki / Depositphotos

Lev (23.7.-22.8.)

Ač na Vás žádný přímo hektický den nečeká, budete se v průběhu týdne cítit ve stresu a pod tlakem. Do čtvrtka se budou tyto pocity stupňovat, ke konci týdne ustoupí. Tento týden pro Vás bude jednodušší, když si zvědomíte, že většina problémů se odehrává pouze ve Vaší hlavě.

 Panna (23.8.-22.9.)

Pondělí opravdu nebude Vaším dnem. Jeho průběh bude hodně záležet na Vašem přístupu, protože ač tento den nebude vůbec jednoduchý, může Vás v mnohém obohatit. Pokud se jím ale necháte přemoci, zůstanete na jeho konci jen zmatení a vyčerpaní.

 

Váhy (23.9.-23.10.)

Váhy budou mít v úterý opravdu na pilno. Bude se toho dít hodně a bude Vás stát dost sil udržet s tímto dnem tempo. Máte ale dobře našlápnuto na to to zvládnout a uzavřít tak velké množství rozdělaných projektů.

 Štír (24.10.-22.11.)

Vaše schopnost plánovat a domýšlet věci do posledních detailů se Vám tento den hodně zúročí. Držte ale svoji představivost na uzdě, ať některé záležitosti až nepřemyslíte a zbytečně si tím nekomplikujete život. 

 Střelec (23.11.-21.12.)

V pátek na Vás budou mít všechny vaše povinnosti velký dopad. Budete se cítit přehlceni svým vlastním životem. I když se nebude tento den dít nic neobvyklého, budete pod velkým tlakem své mysli. Dopřejte proto večer své mysli relax a udělejte pro sebe něco pěkného. Nebesa cítí že to přesně potřebujete.

 Kozoroh (22.12.-20.1.)

První tři dny v příštím týdnu si toho budete sami nakládat až příliš mnoho a to bude mít na Vás neblahý vliv. Bohužel nebudete schopni zpomalit dřív, než už budete za hranicí svých možností. 

 Vodnář (21.1.-20.2.)

Vodnáři budou mít příští týden klid. Jediné, co jim může působit problémy je jejich roztěkaná mysl.

 

Ryby (21.2.-20.3.)

V poslední době toho máte obecně hodně a nebude tomu jinak ani v pondělí a úterý. V pondělí se se složitostmi běžných dní vypořádáte s grácií, ale v úterý už budete přehlceni. Povinnosti se Vám ale nevyhnou. Zkuste si sami pro sebe udělat tento den co nejklidnější to půjde.

Zdroj článku:
  • Autorský text