Velký finanční horoskop pro rok 2023: Raky čeká povýšení, které s sebou přinese více peněz, Ryby se musí snažit

Velký finanční horoskop pro rok 2023: Raky čeká povýšení, které s sebou přinese více peněz, Ryby se musí snažit
Dostanete přidáno, nebo budete tento rok bojovat s malými příjmy a stále rostoucími výdaji? Podívejte se na to, co pro vaše znamení chystá finanční horoskop na tento rok.

Máte představu o tom, jestli se vám bude dařit a zda vás čeká kariérní posun? Do budoucnosti sice nikdo nevidí, ale s pomocí horoskopu můžete alespoň tušit, jestli bude následující rok přát vašim financím, nebo nikoliv. I tak ale počítejte s tím, že bez poctivé práce a sebevzdělávání to většinou nepůjde.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V roce 2023 se budete těšit značné sebedůvěře a dokážete elegantně, a hlavně efektivně argumentovat. To pro vás bude velká výhoda v práci a vašem kariérním posunu. Dosáhnete poměrně výrazných úspěchů, takže se vám po finanční stránce bude hodně dařit. Nové výzvy však můžou stát větší množství energie, tak si dejte pozor, ať to s prací a honbou za penězi nepřeženete.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Připravte se na rok, kdy se budete soustředit na svou vytrvalost i ctižádostivost. To jsou dobré zprávy, protože se díky tomu dokážete posunout dopředu a zajistit si finanční úspěchy. Nebudete se ohlížet na ostatní, takže při honbě za penězi můžete působit bezohledně. Dosáhnete však potřebných výsledků a na názoru ostatních vám nezáleží.

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Budete plni energie a nových nápadů. Mnoho změn vás čeká v pracovní sféře. Budete mít spoustu příležitostí k dosažení vytyčených cílů a od vás bude jen se jich chopit. Věnujte se sebevzdělání a pozitivně se to odrazí i na vašich financích. Musíte však zapracovat na svém soustředění na jednu oblast, pokud se chcete dostat opravdu daleku.

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Pro práci se dokážete nadchnout a rozjet fantazii na plné obrátky. Přijdete tak s novými nápady. Zároveň pro vás bude tento rok jednoduché spolupracovat a komunikovat s ostatními. Stanete se tak doslova opravdu cenným pracovníkem, takže se můžete těšit na lepší finanční ohodnocení nebo povýšení, které s sebou také přinese více peněz.

Lvi, dejte si pozor, ať nepůsobíte namyšleně. Zdroj: Mangostar / Shutterstock

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Hlavně v první polovině roku nenecháte nikoho na pochybách, že víte, co děláte, a jste jasným profesionálem. Dokážete skoro všechno, co si usmyslíte, což se bude týkat i pracovní oblasti. Jen si dejte pozor, ať na ostatní nepůsobíte namyšleně, protože by to pro vás mohlo znamenat zbytečné komplikace, které by vás mohly připravit o peníze, které si zasloužíte.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

O peníze budete muset v tomto roce trochu zabojovat. Hlavně v první polovině roku si proto dopřejte nejrůznější kurzy a aktivně pracujte na svém sebevzdělání. Zároveň však počítejte s tím, že odměna sama od sebe nepřijde. Dejte proto vědět vedení o tom, co všechno děláte pro své zlepšení. Následně se jistě budete moci těšit z povýšení, zvýšení platu nebo nové zajímavé pracovní pozice.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Přirozeně ctižádostivá povaha Vah dostane v tomto roce pořádný prostor pro seberealizaci. Čeká vás mnoho nových výzev. K nim však musíte přidat i porci trpělivosti, pokud chcete za svou snahu sklidit pomyslné ovoce. Netrpělivost a lehkovážná rozhodnutí vám totiž mohou nepříjemně zavařit. Když si na to ale dáte pozor, čeká vás rok, který bude z pohledu financí poklidný a vyvíjející se dobrým směrem.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V tomto roce se budete projevovat sebejistě a s pořádnou dávkou píle. S pracovními úkoly si tak hravě poradíte, což nezůstane bez povšimnutí. Vaši nadřízení si postupně všimnou, že spolehlivě plníte i náročné úkoly. Protože se však snažíte vždy dosáhnout maximálního výsledku, můžete se často dostat do konfliktu s ostatními, kterým nemusí vyhovovat vaše praktiky. Připravte se tak na různé výměny názorů.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V tomto roce budete soutěživí a dopředu vás požene touha po úspěchu. Snadno si tak dokážete poradit i s různými náročnými úkoly. Práce vám půjde dobře od ruky. Žádné závratné bohatství ani jinak dramatické finanční úspěchy vás sice nečekají, ale budete se mít dobře, a především budete spokojení s tím, jakou práci vykonáváte. A to je pro vás v mnoha ohledech důležitější než číslo na výplatní pásce.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V práci umíte být realističtí, vyrovnaní a často až neuvěřitelně sebejistí. To však musí jít ruku v ruce s dobrými výkony. A přesně tohle pro vás může být během některých částí roku komplikovanější. Finančně proto nepůjdete nijak dramaticky nahoru, ale ani dolů. Budete si držet svůj standard z pohledu příjmů. Pozor však na neustále vyšší výdaje, které vám rozhodně nepřidají. Důkladně si propočítejte rodinný rozpočet, ať se zbytečně nedostanete do problémů.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

kariéře vás čekají tento rok velké změny. Intuice vás jasně navádí, jakým směrem se máte vydat, tak se nenechte rozhodit tím, co říkají ostatní. Mnohdy totiž nemají pravdu a mohla by vám uniknout velká příležitost. Pokud se dokážete rozvážně rozhodnout a pustíte se do změny zaměstnání, může vám být odměnou výrazné zvýšení příjmů, což se rozhodně hodí.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jako správná Ryba máte velké ambice. Jenže vám mnohdy chybí odhodlání nebo sebevědomí. A to by mohlo být překážkou v kariérních výzvách, jaké si pro vás tento rok připravil. Snažte se proto chvíli nehledět na své nejistoty a nezávisle se zamyslete nad tím, co si opravdu zasloužíte. Možná to je totiž o mnoho víc, než jsou vaše aktuální finanční odměny v práci.

Zdroje článku: