Čtení z ruky je mnohem víc než jen zkoumání rýh na dlani. Zaměřte se také na tvar rukou

Čtení z ruky je mnohem víc než jen zkoumání rýh na dlani. Zaměřte se také na tvar rukou
Čtení z dlaní je nám všem dobře známé, každý ho alespoň jednou za život zažil, ať už jako dětskou hru nebo projev nějakého věšteckého proroctví. Čtení z dlaní se praktikovalo už ve staré Číně a v 15. století o tomto umění dokonce vyšla první kniha. Co ale čtení z celkové ruky? Dokáže tento způsob odhalit člověka?

Pevná dlaň

Pokud důkladně prozkoumáme naši ruku její tvary a rýhy, můžeme z ní vyčíst důležité informace. Lidé s velkými a pevnými dlaněmi do tvaru čtverce bývají racionálně smýšlející lidé, kteří patří k těm nejpracovitějším. Jejich milostný život je takový maraton. Jsou vytrvalí, avšak neromantičtí. Naproti tomu jim jde práce z kteréhokoliv oboru od ruky.

Hubená ruka

Naproti velkým pevným dlaním se ve společnosti pohybují lidé s takzvanou dřevěnou rukou. Dřevěné ruce jsou typické dlouhými, hubenými prsty, které mají jasně definované klouby. Tito lidé jsou emocionální a patří k těm nejvíce kreativním lidem. Když se takovýto člověk zamiluje, jeho kreativita se dále rozvine a jeho vztah je romantický. Práce vhodná pro tyto lidi je v oblasti práce s hlavou, takže marketing, žurnalistika, akademické výzkumy apod.

Ostrá ruka: Povaha těchto lidí je okouzlující, zdroj: Africa Studio / Shutterstock

‘‘Vodní’’ ruka

Majitelé tvarů a vlastností takové ruky jsou velice vynalézavý a talentovaní, není tomu divu při takovýchto tvarech. Vodní dlaň je charakteristická tím jak je široká, baculatá, hladké dlaně a kulaté konečky prstů. Jejich milostný život je jako román, zamilují se do druhé polovičky, ať už je jakákoliv. Práci odvádí ve stylu profesionálního stratéga. Každý svůj další tah má dopředu promyšlený.

Ostrá ruka

Klasické rysy takovéto ruky jsou podlouhlé prsty směrem do špičky se špatně deformovanými klouby. Povaha těchto lidí okouzlující, většinou mají profesionální zdatnost a disciplínu. Jejich milostný život je povrchní, snadno si najdou druhou polovičku, která je nádherná navenek. V práci jsou tito lidé samostatní a velice úspěšní, mají rádi svůj prostor, nikoliv pevně zadané podmínky.