Čím bude červnový úplněk, přicházející ve znamení Střelce, zvláštní?

Čím bude červnový úplněk, přicházející ve znamení Střelce, zvláštní?
Červnový úplněk roku 2022 připadne na 14. června na 13:51 hodin. Co nám přinese? Červnový úplněk roku 2022 bude ovlivněn znamením Střelce a bude působit na naše kyčle, na křížovou kost, na stehna a na játra.

Během červnového úplňku, zvaného také jahodovým úplňkem, budou posíleny kořeny bylinek. Svou zahrádku byste ale v tomto období měli nechat odpočívat.

V době červnového úplňku byste neměli absolvovat žádné lékařské zákroky. Pokud můžete, nechte se přeobjednat na jiný termín.

Jestliže máte problémy s klouby a s kyčlemi, můžete v tomto období pociťovat zvýšenou bolestivost a citlivost kloubů. Zařiďte si volno a zkuste co nejvíc odpočívat. Přinese to své ovoce.

Jahodový úplněk se červnový úplněk nazývá proto, protože právě v červnu toto oblíbené ovoce dozrává. Červnový úplněk je také občas nazýván jako úplněk růží. Je to z toho důvodu, že je právě tato sladká květina v červnu v plném květu. Ideální je během měsíce června navštívit rosárium. Díky své opojné vůni růže pohladí vaše smysly a vy zažijete úžasnou relaxaci a odpočinek.

Červnový úplněk se také nazývá svatojánským úplňkem, protože se objevuje okolo svátku sv. Jana. Říká se mu také horký úplněk a ve světě je nazýván úplňkem medovým, jelikož v tomto období dochází ke stáčení medu.

Je důležité podotknout, že červnový úplněk bude superúplňkem. Bude to první superúplněk letošního roku. Znamená to, že dojde k astronomickému jevu, kdy se bude úplněk nacházet v nejbližší poloze na své dráze u naší Země. Superúplněk budeme vnímat jako mnohem větší a zářivější, než je tomu v jiných měsících.

Během úplňku budeme pociťovat určité vyvrcholení, smršť energií a emocí. Všichni, ať už více či méně, pocítí magický vliv úplňku a jeho sílu. V tomto období se často probouzí naše vnitřní zvíře a bude složitější ukočírovat naše emoce.

Červnový úplněk bude ovlivněn znamením Střelce a tomu, jak je známo, vládne planeta Jupiter. Během tohoto úplňku můžete pociťovat sklony k upovídanosti, budete vnímat určitou hlasitost svého okolí a v ovzduší bude panovat domýšlivost. Tato kombinace nemusí přinést nic dobrého pro vztahy. V období červnového úplňku proto se svými blízkými a známými nedebatujte o politice. Hrozila by vám zbytečná hádka.


úplněk, zdroj: vovan / Shutterstock

Pokud potřebujete řešit problémy ve vztahu, odložte tento rozhovor také mimo červnový úplněk. Výsledek by nemusel dopadnout dobře a pravděpodobně se s partnerem nedohodnete. Budete impulsivní a hrozí, že řeknete něco, co by vás mohlo mrzet, a hlavně už to nevezmete zpět. Takový rozhovor může velmi významně poškodit váš vztah. Zkuste to vydržet a rozhovor posunout na příznivější období.

Zkuste si raději s partnerem naplánovat relaxační večer. Navštivte wellness, dejte si doma horkou koupel nebo si udělejte hezký večer se sklenkou vína a s dobrou knihou či filmem.