Jaké barvy oblečení se k vám hodí, pokud jste Rak?

Jaké barvy oblečení se k vám hodí, pokud jste Rak?
Děláte toho pro ostatní lidi více než pro vás samotné, a proto se k vám hodí neutrální či nevýrazné barvy. Vystihují vaši skromnost a dávají ostatním lidem najevo, že se na vás mohou kdykoliv obrátit. Jaké barvy vystihují vaši osobnost nejvíce?

Tmavě zelená

Nevíte-li, jak pokračovat ve svém životě, tato barva vám dodá pocit, že můžete zvládnout cokoliv. Jedná se o uklidňující barvu, která vám připomene přírodu i svěžest či růst. Máte rádi rostliny, a právě proto byste měli tuto barvu nosit, pokud chcete být naplněni pozitivní energií.

Mořská modrá

Pravda a inteligence jsou dvě slova, která se vám mohou vybavit, jakmile uvidíte tuto barvu. Jste hodně loajální, proto vás tato barva může prezentovat na veřejnosti. Projevíte tím svou citlivost, ale také ochotu pomáhat ostatním lidem i to, že jste hodně přátelští. Vodní barva jako mořská modrá vyvolává pocit empatie.

Nebeská modrá

Chcete být milováni a také jste schopni lásku dávat, což nejlépe vyjadřuje právě tato světle modrá barva. Chvíli sice trvá, než někomu začnete důvěřovat, ale jakmile se tak stane, jste velmi starostliví a dokážete moudře poradit. Světle modrá barva vyvolává v mnoha lidech pocit bezpečí a pochopení. Těmito vlastnostmi se můžete pochlubit také vy.

Pískově hnědá

Pocit jistoty je občas ten typ pocitu, který potřebujete. Pískově hnědá nejenže vystihuje vaše vodní znamení (je přítomna u moří), ale také symbolizuje stabilitu ve všech životních oblastech. Pískově hnědá barva vám navíc udělá velkou radost a naplní vás pozitivitou.

Pískově hnědá je u Raka jednou ze slušivých barev. Zdroj: Wanwajee Weeraphukdee/ Shutterstock

Bílá

Nejste ten typ člověka, který by se toužil přetvařovat. Vaše mysl je jasná a vaše záměry jsou čisté. To samé se dá říci také o bílé barvě. Také symbolizuje nový začátek, tudíž pokud máte nějaký plán do budoucna a nevíte, zda vám vyjde, bílá barva vám dodá sebevědomí.

Zdroj článku: