Astrologický průvodce na únor: Pro Berany bude únor skutečně měsícem lásky, pro Raky bude náročný

Astrologický průvodce na únor: Pro Berany bude únor skutečně měsícem lásky, pro Raky bude náročný
Únor s sebou nese příležitost oslavit partnerské svazky. A to nejen o Valentýnu, na svátek všech zamilovaných.

Pro většinu zamilovaných bude únor magickým měsícem. Ti zadaní většinou své svazky utuží a nezadaní často budou mít šanci svůj status změnit. Jen u několika znamení nedojde k výraznému zlepšení. Žádný dramatický propad se naštěstí ve vztazích v únoru nechystá.

Beran (21. března - 20. dubna)

Pro zamilované Berany bude únor skutečně měsícem lásky. Vypadá to, jako byste si měli se svou drahou polovičkou užívat Valentýna každý den. Tento měsíc pro vás bude ještě vášnivější a intimnější než leden. Připravte se tedy na pořádnou jízdu.

Býk (20. dubna - 21. května)

Tento měsíc budete velmi společenští a nejlépe vám bude mezi přáteli. Pokud jste svobodní, je možné, že se některé z vašich kamarádství přehoupne do něčeho vážnějšího. Pokud ale již zadaní jste, dejte si pozor na to, abyste partnera tento měsíc nezanedbávali. Kvůli mnoha společenským akcím a závazkům se vám to totiž může snadno stát.

Blíženci (21. května - 21. června)

Jupiter, planeta růstu, se 17. února spojí s Merkurem, což zvýší vaši zvědavost a zostří vaše rozhodovací schopnosti. Jupiterův optimismus v kombinaci s Merkurovou pružností posiluje vaši schopnost představit si budoucnost a uvést ji do pohybu. Pokud přemýšlíte o zásnubách, je únor ideálním měsícem.

Blíženci začínají přemýšlet o zásnubách, Zdroj: YAKOBCHUK VIACHESLAV/ Shutterstock

Rak (21. června - 23. července)

Únor bude pro Raky poměrně náročný. Budete přemýšlet nad tím, kdo jste a kam směřujete, a přehodnocovat sami sebe i vaše vztahy jak po emocionální, tak i po spirituální a sexuální stránce. Zkuste proto partnera vnést hned ze začátku do obrazu, aby si vaše hloubání nevysvětloval jinak.

Lev (23. července - 23. srpna)

V únoru se budete snažit zlepšit své vztahy a každodenní život. Slunce, které je zároveň vaší vládnoucí planetou, v současné době září ve vašem sedmém domě partnerství, což zdůrazňuje touhu po růstu vašich osobních vztahů. Být ve vztahu je jako absolvovat kurz o tom, kdo jste. To, jak se vztahujete k druhým, ovlivní váš pohled na sebe sama. Pokud dokážete naslouchat a sebereflektovat, budete schopni vidět sami sebe v novém světle. 

Panna (23. srpna - 23. září)

Je na čase, abyste převzali ve vztahu větší iniciativu. Poslední dobou se spíše jen vezete a je důležité, abyste také ukázali, že vám na vztahu záleží a máte co nabídnout. Naplánujte například společný víkend nebo nějakou zábavnou aktivitu na večer.

Váhy (23. září - 22. října)

Únor bude vztahově velmi dobrým měsícem. Budete nakloněni vzájemné spolupráci, kompromisům a ve všech ohledech budete zkrátka táhnout za jeden provaz. Jste prostě připraveni se spojit a prožívat jen dobré pocity. Je to ideální doba na chvíle mezi čtyřma očima s lidmi, na kterých vám záleží.

Štír (22. října - 21. listopadu)

Pluto se 19. února střetne s Venuší, což zintenzivní emoce ve vašem milostném životě a vztazích. Pokud jste zadaní můžete prohloubit vzájemné pouto, a posunout váš vztah na zcela novou úroveň. Totéž platí, pokud jste nezadaní. Citová intenzita, kterou přinášejí planety, vám pravděpodobně poskytne příležitost spojit se s někým na velmi hluboké úrovni. 

Střelec (21. listopadu - 21. prosince)

Okouzlující Venuše se bude pohybovat vaším čtvrtým domem rodiny a propůjčí vám vnímavou a loajální povahu, díky níž budou vaše romantické a rodinné vztahy velmi harmonické. Tato energie dosahuje svého vrcholu kolem Valentýna, kdy se Venuše a Neptun vzájemně přibližují a propůjčují vám větší schopnost bezpodmínečné lásky. 

Střelců bezpodmínečná láska bude kolem Valentýna na vrcholu, Zdroj: Pixel-Shot/ Shutterstock

Kozoroh (21. prosince - 19. ledna)

V únoru budete mít sice energie na rozdávání, ale zároveň budete velmi vytížení, a to zejména pracovně. Poznamenejte si proto do kalendáře důležitá data, ať neopomenete svoji drahou polovičku ve významný den.

Vodnář (19. ledna - 19. února)

Únor se ponese více méně v duchu zábavy. Vše, co rádi děláte, vás bude naplňovat ještě větším potěšením. Budete otevření novým zážitkům, které zvýší vaši chuť do života. Možná s partnerem vyzkoušíte nový recept nebo půjdete na taneční kurz, případně provedete úpravu vašeho domova. Pokud jste nezadaní, možná zjistíte, že vás přitahuje někdo mimo váš obvyklý "typ". Nechte se unášet proudem a bavte se!

Ryby (19. února - 21. března)

V únoru z vás bude sršet charisma. S partnerem si budete rozumět a naladíte se na romantickou strunu. Snažte se z toho tedy vytěžit maximum a věnujte si každou volnou chvilku.

Zdroje článku: